Отговори
# 60
"Ето, значи трябва да го отбиеш"
Логиката е ДЖелезна, няма спор!  hahaha Малката беше на година и десет месеца и една колежка с много изненадан тон ме попита "Ма ти няма ли вече да я захранваш?!  Shocked

# 61
а моят отговор беше, че това вече е извращение и че на 3 години то вече може да псува  Joy
за някои може да е странно, но чак пък извращение!

по темата - трябва да спра да кърмя, защото до 6 месеца кърмата е полезна, а после става отровна Whistling

# 62

по темата - трябва да спра да кърмя, защото до 6 месеца кърмата е полезна, а после става отровна Whistling

Дааа, ти не знаеше ли? Една колежка ми каза, че шефа пита кога ще се връщам на работа. Тя му казала, че още кърмя и няма да е скоро. А той възмутен й казал, че съм луда и че след третия месец кърмата е отровна  Naughty

# 63
... Софийските бебета имат право да бъдат кърмени по-дълго, щото в яслите нЕма места  hahaha

А, това е златно!  Joy Голям късмет имат тия софийски бебета  Joy Като прочетох първата част на изречението е се хвърлих в чедунка, баш софийските деца как го имат това право, но после ми се изЯсни  Grinning

# 64
Моя комшийка която е профер по история във Тракийски университет - Ст.Загора, се изказа скоро, че най подходящата възраст за кърменето на детето е до 3 годишна възраст и аз останах  Shocked
а моят отговор беше, че това вече е извращение и че на 3 години то вече може да псува  Joy
Да,само че обърка темата.
Тук се опитваме да убедим по-лесно такива,които разсъждават като теб,  че и до 3, и до 4 годинки кърменето не е извращение  Peace

# 65
Моя комшийка която е профер по история във Тракийски университет - Ст.Загора, се изказа скоро, че най подходящата възраст за кърменето на детето е до 3 годишна възраст и аз останах  Shocked
Тук се опитваме да убедим по-лесно такива,които разсъждават като теб,  че и до 3, и до 4 годинки кърменето не е извращение  Peace
Никой не се опитвам да убеждавам, но този пост мисля, че спокойно може да се конкурира с 10 най-абсурдни реплики, просто авторът не е цитиран, а сам се изказа!  Mr. Green

# 66
Една позната пък разправя, че на еди-колко-си години на детето кърменето му пречело на социалния живот  Laughing Ама не я питах как точно  Stop

Баща ми пък скоро на сина ми, който е все пак само на 6 месеца, че бил вече "голямо момче", за да суче  Mr. Green Все пак всички му се чудят на енергичността и жизнеността, а почти не яде друга храна... и съвсем няма изгледи скоро да се откаже  Heart Eyes

# 67
  • Стара Загора
А-ха ясно! Нещо явно не съм разбрала, че най добре би било едно дете да се кърме но пълнолетие. За третото си ще знам.

# 68
  • Карлово
Аааа, как само до пълнолетие  Crossing Arms Тук момчетата ги кърмим докато се оженят и жените им ги поемат.

# 69
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Аз да ви разкажа каква история чух, много смешна ми се стори:

Една жена родила деца с малка разлика. В послествие голямото дете не е толкова привързано към дома и рядко се завръщал- говорим вече в студентски години. Обяснението е следното:
Децата били с малка разлика и понеже е кърмила първото си дете, докато е била бременна, това водило до неразбирателство между децата и отчуждавеното на голямато дете от вкъщи  Joy

# 70

посмях се хубаво Mr. Green
само ще те помоля да поздравиш комшийката си от сърце   bouquet

микки, аПсИлютно  Crazy

# 71

А-ха ясно! Нещо явно не съм разбрала, че най добре би било едно дете да се кърме но пълнолетие. За третото си ще знам.
УжасТ! В България на 1,5 годинки водят полов живот, на 3 псуват и са пълнолетни!!! #CrazyНикакво лято при баба за мойте синове! Naughty
slancetoo и от мен да поздравиш твоята комшийка, личи си че е интелигентен човек!  bouquet

# 72
 По съвет даден на консултация достатъчно било 6 месеца да се кърми, 'щото след това кърмата не била хранителна. Време било да се яде попара, супа и кисело млекце - да рева или да се смея?  newsm78   

# 73
Лекар от трета градска към съпруга на една приятелка (тя не присъства на разговора):

Абе, аз имам вече достатъчно опит, за да мога да преценя, че тя с този бюст няма да може да кърми.

Не е виждал гърдите й на голо, а и те са съвсем нормални гърди и по никакъв начин не може и да се загатне дори, че би имала проблеми заради тях  Peace

Същият този лекар - вече на нея:

Трябва да й давате вода със захар! В Америка може да не им дават, но ние тук им даваме!!!

Та на нея много любопитно й стана кои сме това "ние тук"...  Rolling Eyes  newsm78 и как може с такава категоричност да го твърди  ooooh!

Бяха завели бебчето там, понеже нещо беше отказало да суче и да отхвърлят съмненията за болести и според мен, не е било и нужно да се коментира колко и дали ще може да кърми... още повече пък за водата със захар  ooooh!

# 74
  • Толбухин
Един бисер,от една позната.
"Отбих бебето,защото ядях много солено и кърмата ми беше солена.И тя затова не искаше да суче."  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт