Отговори
# 75
Това сигурно е споменавано в темата, но аз го чух днес от приятелка и щях да падна: Синът ми ще стане "цицоман" и това щяло да е единствения начин да се успокоява!!!  #Crazy

# 76
  • Карлово
Това сигурно е споменавано в темата, но аз го чух днес от приятелка и щях да падна: Синът ми ще стане "цицоман" и това щяло да е единствения начин да се успокоява!!!  #Crazy
Това ми припомни една случка от преди две лета. Бяхме на заведение, Мартина се заигра с едно момиченце на нейната възраст, тогава беше на 1,5г. Тичаха, гонеха се и в едни момент стана играчка-плачка. Мартина дотича ревяща и веднага се вкопчи в цицата. А на другото дете за успокоение педложиха от бирата на бащата. Май предпочитам да са цицомани децата ми.

# 77

В тази връзка една смешна история от нас - една неделна сутрин преди около месец, синът ми видя каката от Сблъсък да се разхожда на екрана и да вдига табели с числа - знаете как я снимат и на какво наблягат операторите  Wink Детото погледна каката, поглгедна мен, пак каката и започна да ми сочи бюста и да вика "ъ-ъ-ъ" и накрая се курдиса да суче  Laughing

# 78
Миналата седмица имахме семейно събиране. Точица обикаля, обкаля, хоп-при мен Simple Smile. Баща и на шега, взе да си повдига блузата и да и вика -АМ? Хората така се смяха, а Точица се обиди, разрева се, едвам я успокоихме. След това цяла вечер е гледала баща си лошо  hahaha Всъщност историята си има предистория - преди седмици си  бяхме сменили местата в леглото с татко и. Точица се събуди, седна в леглото и уверено дигна завивката на баща си и го нападна  hahaha Следващото будене не приключи добре, защото мислейки, че аз отново съм от другата страна, тръгна да заобикаля и падна от леглото ooooh!

# 79
# 80
Венците започват да кърмят от хормоните - това съм чела.  Peace
Ето какво сътвори кърмаческият ми акъл днес във форума.  ooooh! Joy

# 81
Моя комшийка която е профер по история във Тракийски университет - Ст.Загора, се изказа скоро, че най подходящата възраст за кърменето на детето е до 3 годишна възраст и аз останах  Shocked
а моят отговор беше, че това вече е извращение и че на 3 години то вече може да псува  Joy
Да,само че обърка темата.
Тук се опитваме да убедим по-лесно такива,които разсъждават като теб,  че и до 3, и до 4 годинки кърменето не е извращение  Peace
Никой не се опитвам да убеждавам, но този пост мисля, че спокойно може да се конкурира с 10 най-абсурдни реплики, просто авторът не е цитиран, а сам се изказа!  Mr. Green
Абсолютно!  Laughing

# 82
Венците започват да кърмят от хормоните - това съм чела.  Peace
Ето какво сътвори кърмаческият ми акъл днес във форума.  ooooh! Joy
Ей това ме разсмя с глас и сълзи!  Joy Сори за спма!

# 83
Ей това, просто... малумници колкото щеш  Sick
http://sulla.bg/2009/08/15/1123.html

# 84
  • На бял кон в Pierrefonds
Britt има цяла тема за това

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=420629.0

# 85
Ей това, просто... малумници колкото щеш  Sick
http://sulla.bg/2009/08/15/1123.html

Простотията ходи по хората!  Sick

# 86
А чувала ли си за деца които са само на кърма и вдигат температура за това че не пият вода.

Изказване на компетентна родителка,даваща съвети на друга такава.То май целия и пост е бисер:
Не виждам причина да се притесняваш да дадеш подсладена вода(въпреки че не знаех че разхлабва).Не мога да разбера защо толкова се страхуват всички майки от сладката вода.Аз съм давала и глюкоза съм давала и чайчета.Какво като е само на кърма.А чувала ли си за деца които са само на кърма и вдигат температура за това че не пият вода.Има много кърмачета които пият вода(сладка или не)в големи количества(за тях).Има чайчета които са за разхлабване ако те притеснява подсладената или водата по принцип

# 87
 Mr. Green запис 

# 88
  • Карлово
По принцип при обезводняване наистина може да се повиши телесната Т. Нахраненото здраво бебе не се обезводнява току така, както им се иска на привържениците на подсладената вода. Но просто заради непиене на вода да вдигат, хм, трудно.
И какво толкоз й е полезното на водата и глюкозата  newsm78 За да расте бебето има нужда от мляко, а водата само заема място в малкото му стомахче.

# 89
аз давам на малката само да си промие устичката

Общи условия

Активация на акаунт