Отговори
# 645
Оооо, кранчетата за спиране ги има при почти всички педиатри и се раздават безплатно под формата на съвети за кърмене през 3 часа, спиране на нощното кърмене още през първи-втори месец и предлагане на така ценното и хранително сокче...  Tired

# 646
Имаше ли официални награди на бисИрите от изминалата година?
То няма смисъл кати абв си е направо монополист  Mr. Green

# 647
Цитат
хайде аз да се изкажа като абсолютна невежа... ама не ви ли е страх, че момченцата ви ще станат цицомани като порастнат? това с най- добри чуства, и без никакви намеци... фройд отдавна се е изказал, че 2- годишните имат сексуални изживявания. просто питам и ми е интересно. направи ми впечатление, че говорите не просто за кърмене, а за галене, мачкане и подритване от кеф... съжалявам, че повдигам тази стара тема, ама ми стана много интересно
Thinking

# 648
една девойка по време на разговор:
Добре че нямах кърма защото иначе майка и свекървата щяха да настояват да кърмя,ама какво ще му дам с кърмата като нищо качествено не ядем,то храната ни да беше храна(и допуши поредната цигара)

# 649
една девойка по време на разговор:
Добре че нямах кърма защото иначе майка и свекървата щяха да настояват да кърмя,ама какво ще му дам с кърмата като нищо качествено не ядем,то храната ни да беше храна(и допуши поредната цигара)
Ми,че да кравите се хранят по-качествено от нас,трева и антибиотици.Как тяхната кърма няма да е по-полезна за бебетата ни  Mr. Green

# 650
С една позната /18-годишно момиче/ си говорим и стана дума за кърменето и..
Тя: Ама ти до кога ще кърмиш?!
Аз: Още поне година и ще измисля нтатък какво ще правя...
Тя:Аууу, това е ужасно вредно.. ако свикне да я кърмиш, после какво ще правиш?! Shocked
Аз: Ами ще поговорим и ще решим заедно Mr. Green

Друга една мацка, на която до "онзи ден" обяснявах как точно става забременяването и всячески я убеждавах, че няма как да забременееш без овулация, а тя беше убедена, че е забременяла в период, в който не е била в овулация...
Тя: Какво хапва вече Преслава?
Аз: Ами за сега само до картофа съм стигнала /бебка беше на 5 месеца и 1-2 седмици/
Тя: Аууу само картоф?! ЗАщо така си се забавила? А сокове колко въведе?
Аз: Соковете не съм ги мислила още...  /Продължих да й обяснявам вреди и това, че в соковете има много малко полезни вещества/...
Та: О, моля ти се, не ми обяснявай! Аз съм завършила начална педагогика и съм си взела всички изпити с 6! Толкова е вредно да забавиш захранването.. Може да й се "развали" стомаха.. Да не говорим, че може въобще да не прояде друго.. пък и какво има вече в кърмата за 5 месеца нищо полезно не е останало! Аз имам една комшийка дето е такава, която казва как да кърмиш /явно консултант си помислих аз Grinning / и тя ми вика "Прочети, ще ти дам книги и материали... недей така да говориш" Ама как да говоря, аз съм си взела изпитите с 6!
.... Направих се, че някой ме вика и приключих разговора  ooooh!

# 651
  • Враца
а кой ли е тоя университет, в който пишат 6-ци на малоумници? Laughing

# 652
  • Видин
а кой ли е тоя университет, в който пишат 6-ци на малоумници? Laughing
Аз пък не разбрах кво общо има началната педагогика? Там за захранване ли се учи  Rolling Eyes

# 653
Идея си нямам кой е университета! Ама си вземете бележка всички, все пак момичето има 6ци!  Mr. Green
Аз затова вече не давам само картоф.. въведох и тиквата и моркова... че се стреснах  Joy

# 654
  • Враца
само с картоф, тиква и морков.... и тройка няма да ти пишат Laughing

# 655
  • Mars Hotel
Това е просто потресаващо!  smile3544

"Здрравейте,
искам да се похваля че станах вуина  Hug

След 15 часови мъки на моята зълва, тя роди.  Аз сега съм беременна в 2 месец и вече се замислям къде да раждам и най -вече да ли да плащам или не? newsm78

Зълвами роди в Майчин дом но 15 часа се мъчи и то защо, защото не е могла да й падне тапата.
 Та от нормално раждане премина в секцио. След секциото вече е  била супер, нито й се е виело свят, или се е гадило, била като нова.

Но при мен има още време и ще мисля и ще чета ваши коментари за болници и т.н.

Друг ми е въпроса, вярноли е че пробиват зърната, за да протече мляко , за да може да се кърми?  

Мерси"

# 656
Ама естествено,че ги пробиват-за тези,които искат малко кърма-с безопасна игла,за тези,които искат да тече повече-с перфоратор!

# 657
  • not found
Ама естествено,че ги пробиват-за тези,които искат малко кърма-с безопасна игла,за тези,които искат да тече повече-с перфоратор!

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo smile3532 newsm62 tooth

# 658
Ха, виж ти каква далавера... я да питам тогава, ако ползвам спринцовка ще мога ли да зарадвам племенницата с мляко с какао следващия път като поиска да опита "яденето на бебето"  Joy

# 659
svetlitsa, изби рибата!  rotfImao rotfImbo
Къде го намери това?

Общи условия

Активация на акаунт