Момичета, от два дни забелязвам, че малкия не ще да заспива самичък (понякога), ами иска да го полюлея на ръце и тогава заспива. Но се чудя, ако продължавам да го правя, въпреки че е малък дали ще свикне така?

Май само мята бебка спи по 1-1.5 часа. 
Аз пък си мисля, че е смолиста и затова, за запичане не съм чувала, дано не е така, макар че като чета повечето капки за колики също имат и такъв ефект.

и на 26,а не на 27 ще е на 40дни.От кога да бро,-когато се е родила или на следващият ден? 

Стеф, Сиси страхотна е!!!

Не слушай лекарката, но за да не я лъжеш, както много майки правят от неудобство, просто й кажи какво захранване си избрала. Зимафлоур също не ти препоръчвам!! 
А това, че веднъж бебето е изяло толкова не означава, че всеки път приема такова количество.
Не знам дали сте я чували, но аз така съм казвала като малка и така започнах на Юлиана, нямам представа дали е от региона (Дзимби да каже чувала ли е), че тук в Пазарджик не я знаят. Против съм всичко що е долу да е дупе, че има и такива наричания, а това са си две отделни важни неща.
А Влади е със стандартна "пишка", че съм чувала и разни като "паца" и пр.
Поздравления, много добре се гледате! Ти винаги си звучала уверена и спокойна, затова и бебка е такава, продължавайте все така!
А вашите да не тъгуват, Карнобат е близо и с времето все повече поводи ще имат да гледат децата, само да са здрави!