Юлски бебчета и мами - тема 1

• 14 401
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Добре дошли в Родени!
Сандра,чакаме те Praynig
Бобито не се е включвала newsm78
Стеф,благодаря за темата Hug
Марулка,ЧРД на патерици.Зло да те забрави.Бъди щастлива!
Аманита
,как си?Какво става при вас?Всички те мислим и сме с теб Hug
Сиси,РД на малкия мина с емоции-ходиха с татко си на зоопарк(беше му за 1ви път) и много се е впечатлил.После дойдоха при мен в болницата да си получи "параръка" от мама.Следобед- парти в детски клуб само с 5 деца,но са се забавлявали страхотно.Получи страшно много подаръци и от наши приятели,чиито деца са на морето и не можаха дадойдат.Отварял ги е 3дни. Laughing Исках да те питам-беше писала,че си обмсиляла да не слагаш ваксини-не те ли е шубе?Мислила съм по въпроса.но страха надделява-все пак болестите са сериозни и не е като да ги няма.Даже на малкия му направих допъллнителна за хепатит А.

Много е хубаво,че момичета,които не са писали отдавна се обадиха-даса им честити рожбите!

Допреди малко се изцеждах.сега бръмбарите ядат.Последните няколко пъти се будят заедно и направо #Crazy

# 16
Честито на месечинките, и на нас в това число..
Аз получих вчера задръжка въпреки, че не се изцеждам и сега съм с температура, не мога да мръдна, нямам сила за нищо  Tired

# 17
  • варненка от София
Хайде, хаирлия да е в Родени! Живи и здрави дечица и само хубави вести да пишем.

Сандра, мисля те и стискам палци! Днес е празник и е хубав ден за раждане, макар че и вчера беше хубав, пристрастна съм  Blush

Честити месечинки на днешните мушмуроци, растем, растем и това си е  Heart Eyes

# 18
Здравейте, днес имам рожден ден, така че ви черпя, за жалост незнам как да сложа картинка на нещо вкусно, но нека всеки си го представи.   party023 baloni smile3510

Днес ходихме на първата ни консултация с бебе Мишо и ни зарадваха, качил е 850 гр. за 3 седмици и е пораснал с 3 см. Той е само на кърма и явно добре си хапва.  breastfeeding

А скъпия ми направи и спешъл подарък - сутринта за пръв път след раждането правихме  luvbed и беше много хубаво. Нито ме е заболяло ,нито нищо, все едно не съм раждала.  Blush
Отделно букета с рози и едно малко бижу скрито между тях. Направо много съм щастлива днес.
Довечера ще празнуваме заедно с нашите.

Поздравления на всички бебета, навършващи месечинка днес и стиснати палци на Сандра за раждането.

# 19
  • Canada
Миласара, и аз искам да сложа на каката ваксина против Хепатит А. Можеш ли да ми кажеш как се казва ваксината, за да я купя?

# 20
kote dani – честито Simple Smile
аз само да се запиша в новата темичка в родени Simple Smile
днес времето е по-хубаво и се чудя дали да не изведа бебка малко на въздух. Така се радвам, че родих лятото, не мога да си представя зимните мами как се справят.

# 21
Честита нова темичка, само хубави новини да имаме в нея   bouquet
Аз за сега само запис, после ще чета, че сега съм с 1 ръка...и то с лява пиша...

# 22
  • окр Пазарджик
Ама наѝ-накрая!
ДОБРЕ ДОШЛИ В РОДЕНИ 2009!!!
smile3525
Желая ви безгрижно да си гледате бебоците!
февруарска мама

# 23
Честито да ни е преместването в Родени 2009! Grinning Grinning Grinning

Честито на всички, които имат повод да празнуват и стиснати палци на онези, които имат нужда от късмет! Hug

Усмихнат ден желая на всички! Heart Eyes

# 24
Честит Рожден Ден на kote dani!! Здраве и любов! Весел празник!

По-късно ще гледам да се  включа..

# 25
Честит месец на Божидар! да расте здрав и готин за радост на мама и тати!

Честит рожден ден и на Коте Дани
! Много щастие и обич ти желая!

# 26
  • Варна
Ей, честита ни първа темичка в Родени!

Честито и на всички, които имат повод да празнуват!

Сладък_бонбон, много се радвам, че всичко е приключило с щастлив край. Че ми се сви сърцето, докато ви четях какво сте преживели. Дано от тук нататък само хубави неща ви се случват!

Стеф, аз не смятам да мажа нито с мас, нито със сол. Това има ли нещо общо с осоляването на бебетата или е нещо друго??
За козметиката на Веледа, вие кои точно продукти ползвате? Аз къпя с шампоан+душ гел. Имам купен и крем за тяло, и олио, но не ги ползвам.

Това за оригването и на мен не ми стана много ясно. Аз не успявам да я оригна почти никога Sad

Акото нормално е както го е описала Емили, може да се каже, че прилича на горчица Simple Smile

Кърма не съм цедила, не съм и замразявала. Нямам чак толкова много, чудя се дали да се доизцеждам, като няма нужда. Да не си докарам някоя беля. От друга страна, не е лошо да имам малко резерва, за всеки случай. Какво ще ме посъветвате? Не пия нито чай, нито нещо друго специално за повишаване на лактацията. За сметка на това пия доста течности, ям пъпеши, диня, мляко, сирене. Но ми изглежда, че й стига на Диана, защото си спи нормално по 3 часа и нещо, ака си, и винаги като проверя има още мляко в гърдата.

Руми_алекс, аз както бях писала, пробвах с Бамбино Мио, но нещо не ми се получи - и двата пъти пропуснаха пишкането само, ако имаше и ако не знам как щяхме да се омажем... При вас да не би да са ви малки гащичките? Те са различни размери, до колкото знам. Почвам да се чудя защо не заложих на друга марка Sad Ама май при всички такива гащички се получава по-голямо издуване от колкото с памперс, и на мен също ми се струва, че крачетата са по-разкрачени.

3des, мерси за разясненията за масажа, но аз пак да питам - от кога се почва с него??
Дарка, съвсем нормални са паузите, не се тревожи!

Аз не смея да се похваля, ама засега успявам да се наспя, като си легна в 11-12 и ставам чак към 9-10, с три паузи - в 2, 5 и 8.

Земетресението го усетихме доста силно, на четвърия етаж в блока, дивана се залюля наляво надясно и чашите задрънчаха. Аз се поуплаших да си призная, ама не сме тичали навън.

# 27
  • София
Здравейте и от нас
И аз да почерпя за първата ни месечинка  newsm38
Честито и на Михаил на Сафо, Изабел на Емили, Моника на Инкс, Стейси на Маймун77, Божидар на Солей, Анна на Иличка
Коте Дани,  newsm59  party023 Пожелавам ти да си изкарате страхотно
Стеф, мерси за темичката. Така ми харесва повече  bouquet
Ние днес бяхме на консултация. Наддали сме 1150гр от изписването / преди около 25 дни/. Добре сме, имаме само ситни пъпчици на дупето, но я мажа със Судокрем и се надявам да се оправи. В сряда сме на първата ваксина за Хепатит В.
Аз пак да питам за църквата какво се прави, че никой не ми писа.  Thinking

# 28
  • София
Карелия,питах педиатърката-на нашия пазар се предлагат 2вида-на Glaxo и на Sanofi.Казват се А-ваксин и фаврикс(тук не съм сигурна за правописа).Струват 60лв и 40лв.Нямало разлика м/у 2те,само е важно да вземеш детска доза,че има и за възрастни.

Честити месечинки!

ЧРД на Коте Дани! nbirthday newsm67

Мойте бръмбари пък въобще не заспаха след предишното хранене и сега и двамата реват за ядене Misc Baby Bottle

# 29
  • София
Честит празник на Коте Дани   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт