Юлски бебчета и мами - тема 1

• 14 404
  • 297
  •   1
Отговори
# 30
  • София, жк. Борово
Честит рожден ден и от мен, Данче - поздрави и целувки на всички вкъщи! Tada Писах ти и на лични. (Надя М.)

# 31
  • варненка от София
Честит рожден ден на Коте Дани! С пожелание за много здраве, много късмет и щастие!  Gift  party023

# 32
  • в тристайна гарсониера :)
 ето я и Андреа на Драга http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=14023551

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 14:24 от Bambulka

# 33
  • София
Оле Драга,с кво го храни това дете?Пу,пу,сладурче  Hug

# 34
Хехе, Андреа е голяма сладуранка-бузанка- все така да е!!!

Нели, преди 2 години само си платих за молитвата(10 лв)- нито съм носила нещо, нито съмсе записвала предварително. Но най-добре отиди в църквата, където смяташ да бъде и питай Peace навсякъде е различно!

Честит рожден ден на КотеДани  bouquet  bouquet

# 35
Еххаааа,най-накрая сме в Родени 2009  newsm44 Само с хубави неща да пълним темите от тук нататък  smile3521
Честито месечинки на всички бебоци!!!
Честит Рожден Ден на Коте Дани  newsm59 newsm38
Драга,Андреа е страхотна беболинка  smile3521
Момичета,нашто момиче от вчера като се уригва и излиза мляко от устичката-все едно повръща.А не е преяла.На някой случвало ли му сее  newsm78

# 36
Здравейте мамчета! От доста време не съм ви писала, но едвам успявам вечер преди да заспя да попрочитам от това, което сте изписали. В много от вас откривам и моите болежки и проблеми и това ми дава куража, че не съм само аз.И преди да съм забравила:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОТЕ ДАНИ!  bouquet  bouquet  bouquet
САНДРА - УСПЕХ УТРЕ! Peace
ЧЕСТИТИ РОЖБИЧКИ И НА ВСИЧКИ НОВИ МАМЧЕТА!Да растат здрави, умини, щастливи и послушнички!
Аз да се похваля - днес бяхме на първата си консултация ирезултата е следния - пораснали сме с 6 см и тежим 1 кг повече, считано от раждането(тъй като в последствие свалихме 120г, но това ще рече че за 4 седмици точно сме качили дори мако повече от килце). Подобно и на много от вас, д-ра ни каза вече да даваме по 2 капки Вигантол. Интересното е, че когато му давам с биберон, изяжда по 120-150мл мляко, а когато суче, със сигурност изяжда по-малко (знам, защото с изцеждам често и затова и се дохранваме)и понякога това явно му е достатъчно и заспива.
Относно кърменето - аз също се присъединявам към тези мамчета, за които това си остава не толкова приятно изживяване Sad. Проблемът е, че нас ни хващат коликите по време на самото кърмене и се започва едно лудо дърпане, опъване, ритане, реване....и след 1 ден - рагади, къв, болка ....и пак с помпичката докато поотминат поне малко ....и така. Кеф ми е да го поставя на гърдата си, но когато това започне, ми се реве от болка ooooh!
Искаше ми се да споделя още нещо, но забравих. Може би по-късно, дано ми остане време, че днес ще ходим да поръчваме и тортичката за месечинката му Simple Smile.
 Hug Hug Hug

# 37
Сандричка чакаме хубави новини  Hug

Коте Дани честит рожден ден - направили са ти хубав подарък  Laughing

# 38
Здравейте, мами-юлки и бебчета-юлчета и добре дошли в "Родени". Аз съм от юнките!  Hug

# 39
Запис и от мен в Родени!  bouquet Peace  bouquet
Връщам се да чета и после пак!
Момичета в понеделник на 10 август летим... и живот и здраве по-късно от Казахстан ще ви пиша.
Стискайте ми палци да мине леко пътуването , че сме с прекачване и с дълъг престой в Истанбул. Rolling Eyes :tired
Йеее Драга е родила първолак... евала!!!  bouquet Живи и здрави да бъдат!!! Peace

# 40
Здравейте и от мен! Не мога да пропусна да се запиша в новата тема, на новото място. Дано само с хубави неща пълним темите тук!

Марулче, макар и на патерица, честит рожден ден и от мен! Да си здрава, щастлива и обичана!   bouquet

Честит рожден ден и на Коте Дани! Много здраве, любов и късмет ти желая!   bouquet

Честити месечинки на Дария на nellyr, на Изабел на Emily, на Моника на инкс, на Стейси на maimun77, на Божидар на soleii и на Анна на ili4ka! Нека дечицата ни растат здрави, щастливи и ни носят много радости!

Фортунче, стискам палци пътуването ви да мине леко! Ще те чакаме с новини от Казахстан!  Hug

# 41
здр-те честито ни преместване в 'родени през' !
да растат децата живи здрави и засмени само хубави новинки да има ( или поне повечето да са такива )
и да се подкрепяме и помагаме както докато чакахме малките  човечета !
 Hug  Hug  Hug на всички !

# 42
  • Видин
Хайде здравейте и от мен в Родени 2009!!! С пожелание за хубави новини само и послушни и спокойни бебоци  Hug
Миласара, благодаря ти, че питаш.Аз съм малко по-добре.От събота не съм имала среднощни кризи с желание за самоубийство и съм малко по-спокойна.Явно хапчетата действат, това е важното.За разлика от мен обаче бебока е решил да ме прави луда и щастлива Crazy Спи само нощем и в количката.През деня будува, но май разбрах защо - жега му е на горкото.Вече спи без чорапи и с разкопчано боди.Хем навън е хладно...
Поне нямаме колики и малкия и без това не обича да плаче Mr. Green Като изплаче веднъж и се спира да види дали ще има реакция, ако няма проплаква пак и така Laughing Вече ако много го напира глада започва да вие  Heart Eyes
Марулка, ЧРД на патерица и от мен! Здраве и щастие ти желая  Hug
Честит рожден ден и на Коте Дани   bouquet
Честити месечинки на празнуващите днес   bouquet Heart Eyes
Мамбинка, и на мен кърменето не ми е от най-приятните неща...Преди за 10мин се наяждаше и заспиваше, сега виси по 1 час на цица и накрая пак не е заспал.Отделно че и смених позата и вече кърмя легнала и докато ми свикнат зърната зор ще видя  Crazy А на Габи любимия му номер е да се дръпне от цицата без да я е пуснал #Crazy и голямо удоволствие изпитвам Joy
Хайде стига толкова от мен, отивам да полегна, че в 5 пак трябва да се кърмим bowuu
Между другото, спомняте ли си какво беше това животно безсънието?Аз само като подуша възглавница и се туширам.Не мога да си представя, че не съм могла да спя само до преди 3-4 седмици Crazy Crazy Crazy

# 43
  • София
УРААААА Вече сме в родени, вече сме в родени!
Стеф, невероятна си   bouquet

ЧЕСТИТО ИККА !!!
Успех Сандра !!
Честити месечинки на бебоците !
Честит рожден ден КотеДани, всичко най, най!
Дейзи, пък аз си мисля , че ти не си от нашата плането  Wink толкова свръх енергия не съм срещала скоро, много ме радват постовете ти защото са много нетипични за една мама на 2 деца Joy а ти за едно зимнина ми говориш.. Joy

А всъщност от тук черпя инфо за приготвянето и самото захраннване http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=7750.0. Има много примерни схеми, абе доста инфо си е... всеки индивидуално решава как да започне с храните и кога. Различните храни се добавят по различно време и така. Аз днес направих и малко моркови.
Стеф, иначе може да се замразява и в бурканчета, но по-лесният начин е с кубчетата защото вадиш колкото ти трябват , а и горе долу целиш грамажа, който даваш. За мас и сол - аз няма да правя такава процедура, дори не съм се и сещала за нея.
Драга, Андреа е само за щипкане на бузки, пу пу!
СладъкБонбон, хубаво е, че сте преминали най-трудният период , мъчно ми стана и на мен за бебенцето, но ито се е борило и се е преборило . Да ви е живо и здраво.
Лотус, и аз така влязох директно вътре - отнесе се го бабата дето е помощничка, попето й дръпна едно конско, викам хайде дядо Господ няма да се сърди hahaha
Някой да знае, че четох малко тревожно инфо- на Цвети са й леко запотени крачетата и ръчичките, ама като ги пипна не да има мокро, ами се усеща просто..четох, че било един от признаците за рахит, не съм питала педито още..да сте чували нещо такова?

Бяхме днес на ортопед при Алексиев, много мил човек - всичко ни е ок!
Връщам се да дочитам и да продължа с пасирането на морковите Crazy

# 44
  • Велико Търново
Честит Рожден Ден на Коте Дани  
 Сиси ♥♥ по твоя идея събирам вече кърмата. Ама ако съм навън и тръгне, нищо не помага - омазвам се цялата.
Какви са тия колектори/.На Авент ли са?
kеit, някои казват след като бебето стане 4кг, но моята кинезитерапевтка каза, че няма проблем и след раждането веднага.
Почни отначало за малко време и ако бебчо плаче не продължавай, а опитай пак след няколко дни. Успех:)
nu6ito 79, споко и аз бях така в началото. Ще мине и ще забравиш:)
Сега да се похваля - бяхме днес на консултация, малката е качила 700 грама, което си за мен лично постижение с това кърмене:)
Поздрави и приятни разходки. При нас времето е приятно хладно Hug

Общи условия

Активация на акаунт