Юлски бебчета и мами - тема 1

• 14 717
  • 297
  •   1
Отговори
# 45
Добре дошли всички в Родени 2009. Нека напълним тези теми само с хубави новини и положителни емоции!!!

Не съм чела последните теми в очакващи бебета, защото последните няколко дни ни нямаше. Борето беше на първата си планинска "почивка". Ходихме в с. Ичера за 5 дни с нашите кумове, които имат 3 деца. Какафонията беше пълна но въпреки всичко изкарахме много добре.

Честито на рожденниците!  bouquet

# 46
Здравейте и от мен в новата тема  Hug Само с хубави новини да изпълваме темите  Hug

Честит рожден ден, Коте Дани! Много здраве ти пожелавам!   bouquet
Честита месечинка на всички бебоци!   bouquet

Днес бяхме на консултация, моето шишче е качило за 1 месец 1700 гр. и е пораснал с 2 см. (4700 гр./54 см.) Сложиха му ваксината, милото си поплака малко, но като посука се успокои и заспа  Heart Eyes За следващата консултация, мисля да не се възползвам от ваксините по ЗК, а да купя Пентаксим  Peace
Леле, момичета вече за захранване ли мислите  ooooh! Аз живот и здраве мисля, чак след 6-я месец да започна да давам друга храна различна от мляко  Peace

# 47
Ето къде сте били  Hug пък аз се чудя как така никой не пише в темичката толкова време.
Връщам се да прочета назад за новини  Heart Eyes

# 48
Честито ни преместване в родени...Пожелавам на всички да напълнем темичките само с хубави новини и много положителни емоции  Hug
Стеф - страхотна си поздравления   bouquet
Честито на рождениците   bouquet
Драга -много е сладка Андреа.Много радости да ви носи Heart Eyes.
Галето123 - благодаря   bouquet.Просто при мен всичко е планувано знам за деня от колко до колко къде , как кога.Гледам да не пренебрегвам никой то било децата , съпруга ми приятелките приятелите които ме подкрепяха и бяха до мен докато съм бременна.Дори имам време за спорт и забавления.Всички сме весели и спокойни няма напрежение.Всички помагат и така.Дано при всички се нормализират нещата и се успокоят.Но при първо детенце е разбираемо.Макар , че каката също беше  много спокойно дете и до 9месец преди да започнат зъбчетата не разбрах , че имам бебе.А сега с второ то само се гледа Mr. Green, а с трето уффф какво ли ще е Heart Eyes
Радина браво на вас  Peace
Емили -много неприятно, бързо възстановяване Praynig.Цункай барбито от мен Heart Eyes
Приятни разходки Hug

# 49
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КОТЕ ДАНИ. МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!
Стеф тази мас със сол не ми е ясна за какво е, няма да мажа, слагам щипка сол във ваничката като къпем.

# 50
Честит рожден ден на Коте Дани   bouquet  bouquet  bouquet здраве и късмет и много усмивки!!!
Драга - Андрея си струва чакането - голяма мома - голямо нещо еййй!!!
Жива и здрава да е!!!
Аманитка - много по-добре звучиш - радвам се, че нещата се движат в положителна посока за теб.
Миласара, хич ли няма кой да помага за бубулечетата през деня - все те мисля Hug нали девойката в моята стая в болницата беше с близнаци, видях какъв е екшън макар и за 2 дни само.
Чакаме вести от Сандра и от Боби Praynig - всичко да мине бързо и да се похвалят Hug

# 51
  • Canada
Благодаря Миласара!
При нас няма нищо ново. Нико много се мъчи с коликите и въобще с изхождането - голямо напъване и пръцкане пада. Даже вече взех да се чудя дали това е нормално?!?! newsm78 Би трябвало да е съвсем естествен процес, още повече че не става въпрос за запек. И това е по цял ден и цяла нощ - на моменти само помрънква, в други си плаче здраво - явно си му е трудно... Има ли някой като нас?

# 52
Честита ни нова тема в Родени 2009, Стеф, оформлението е страхотно - супер си!  Simple Smile

Честит рожден ден на коте Дани - много здраве, усмивки и късмет ти желая!  Hug

Честита месечинка на всички празнуващи днес - с пожелание да са най-кротките и поспаливи бебенца!

Сандра, чакаме новини и ти стискаме палци!  fingerscrossed

Говорих с педиатърката ми, ако ме няма вкъщи и няма запас от кърма, какво адаптирано мляко да се дава на бебко и тя каза: Аптамил 1. Какви са отзивите ви за него? Доста скъпичко ми се стори  newsm78, но дано поне от към състав да е качествено.  А за коликите - Марти има сутрин до обяд колики и днес реших да пийна от чая на Хип, който е за него  Crazy и после така ще му предам през кърмата - да видим дали ще има ефект Laughing
Радина, аз още на първата консултация говорих с педиатърката за ваксините и твърдо ще вземам Пентаксим - много по-добра е от тази, която отпуска здравната каса, освен това тя ми каза, че децата я приемат много добре и няма никаква реакция от нея.

# 53
Да ни е честита новата темичка в родени само хубави неща да си пишем тук.Чета най редовно но нещо не мога да се организирам че да пиша така активно.Честито на всички с родени Бебенца и чакаме още две бъдещи мами да се похвалят и те леко раждане.Ние с Бебка сме добре на кърма сме и аз съм доволна от това не ми тежи.Честито на всички които имат днес повод да черпят живи здрави и много усмивки.    bouquet

# 54
Би трябвало да е съвсем естествен процес, още повече че не става въпрос за запек. И това е по цял ден и цяла нощ - на моменти само помрънква, в други си плаче здраво - явно си му е трудно... Има ли някой като нас?

Много ми е познато това. Ужасно напъване пада на моменти, че и рев, при това акото си е полутечно и пълни памперса почти на всяко хранене...Но като вземе да се гърчи - ужас! Беше на около 15-20 дни когато открих дори малко кръв при ихождането, та си изкарах акъла. Правихме изследвания - бяха ок. Вероятно от напъване беше разранил лигавицата...Sad

# 55
 А за коликите - Марти има сутрин до обяд колики и днес реших да пийна от чая на Хип, който е за него  Crazy и после така ще му предам през кърмата - да видим дали ще има ефект Laughing

Evita, какъв е този чай за колики Simple Smile

# 56
айде добре дошли в Родени   bouquet  Mr. Green
Мале....Добре заварили!!!
 newsm53

# 57
А за коликите - Марти има сутрин до обяд колики и днес реших да пийна от чая на Хип, който е за него  Crazy и после така ще му предам през кърмата - да видим дали ще има ефект Laughing

Evita, какъв е този чай за колики Simple Smile

Препоръча ми го педиатърката като първа стъпка срещу коликите. Чаят е естествено за бебето, не за мен  Laughing, но тъй като той почти не пие вода, реших аз да го пийна Simple Smile Чаят е от копър и е на фирмата "Хип", пише че е специално за кърмачета.[quote author=stoychod l

# 58
radina - с какво се храниш Simple Smile, че така хубаво наддава бебока Simple Smile
драга - бебето много прилича на теб Simple Smile
За кърменето - и моята бебка от няколко дни започна да ми дърпа зърната и да свива крачета, много е болезнено и и се карам малко и после ми е гузно.

# 59
Коте Дани, весел празник! Здраве, късмет и щастие желая!  bouquet

Да се отчетем и ние - днес бяхме на консултация. Качила е 800гр. и пораснала с 3см. Аз също няма да се възползвам от ваксините по ЗК, а ще си купя Пентаксим. Въобще за всяка ваксина, която има еквивалент не по ЗК ще си купувам. А някай от вас мисли ли да слага Превенар?
Нико много се мъчи с коликите и въобще с изхождането - голямо напъване и пръцкане пада. Даже вече взех да се чудя дали това е нормално?!?! newsm78 Би трябвало да е съвсем естествен процес, още повече че не става въпрос за запек. И това е по цял ден и цяла нощ - на моменти само помрънква, в други си плаче здраво - явно си му е трудно... Има ли някой като нас?

karelia79 , ние сме така. На всичко отгоре се сдобихме и със запек. Вчера акото и беше като топка пластелин. Как е минало през тези малки черъвца напарво незнам.  Личнатат ме кара да сменям млякото с Фризовом, ама на мен много не ми се ще.
kusmet , какви изследвания правихте? То вчера и при нея имаше малко розова слуз, ама то при такъв запек как няма да има Sad

Общи условия

Активация на акаунт