И сега, когато съм много повече навита да кърмя и правя усилия, майчето ми запя друга песен, и то в дует със зет си: Дохранвай детето, не го дръж гладно... Абе важното е да ми се прави напук, ама отдавна не съм на 23, та ми е през...това дето го нямам

maimun77, и нашите колики са същите - от една седмица до обяд всяко събуждане е с рев, а след хранене много трудно заспива, от много напъване пъпчето му щръкна, та сега е с лепенка. Номерът със сешоара още минава понякога, но аз вече откачам от бръмченето, освен това младежът така се затопля повече. Но вечер като се успи, та откарва до 12 часа. Познайте по кое време се къпем... Ама след целия рев през деня не ми се ще да го будя само заради банята. Казаха ми, че в Германия не къпели бебетата непременно всяка вечер и аз се обявих за немкиня. Дойчланд, Дойчланд, юбер алес

А ето и моите грешки:
- вече месец си отглеждам една бучка на дясната цица и нищо не правя по въпроса. Обещавам от утре да се погрижа

- не се доизцеждах като имах повече кърма и сега май намаля.
- купуване на дрешки с яки - много неудобни за дете, което постоянно лежи
- в началото кърмех прегърбена към детето и ме заболяваше гърба на петата минута