Юлски бебчета и мами - тема 1

• 14 390
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Jaana аз съм от заспало-кърмещите Mr. Green кайо вече се оригва сам почти всеки път. но засеки случай го държа повдигнат на бебешка възглавница и в кошарата и в леглото ми, нямаме проблеми. е, освен че пера чаршафи всеки ден  Laughing ама след 3 години гледане на деца ми е все тая дали ше са чаршафи или дрехи Rolling Eyes пак си повръща от време на време, независимо къде кога и как се кърмим...ама той редовно си преяжда  Rolling Eyes пера му парцалите всеки ден и така...

стискайте палци ще ходя до социалните днес за еднократната и детските, дано са готови,че страшно ни трябват пари ...щом до детските опряхме работата е зле ooooh!

# 271
  • София
Здравейте и от нас!
Честито,Eyani!да ти е жив и здрав Виктор!
Fortune,лек път и чакаме включване от далечината!
Сиси,нещо те няма.Радвате се на таткото през уикенда ли?

Момичета,сигурно е обсъждано 100 пъти,но както стана ясно,всеки чете каквото го интересува в момента,та и аз така EmbarassedДа ми препоръчате ортопед,че не ми се ходи при проф.Владимиров.Гледам,че обсъждате д-р Драганов и д-р Алексиев .Да ви  помоля за отзиви и координати.Благодаря предварително.

# 272
Здравейте мамчета.., щях да кажа добро утро, ама забелязах, че е станало 12 вече.

Благодаря на всички за отговорите, Мамо Диди Hug
При нас положението е малко по-нервно. От ден-два маймунката не заспива след кърмене и особено на нощните хранения започва да се гърчи и мрънка, писука, прави физиономии. Подозирам, че са някакъв вид колики, защото се успокоява като я държа за коремчето. Това естествено означава, че си спим двете заедно на спалнята нощем. Преди малко й дадох капки, та дано си поспи детето. Иначе е много смешна, гърчи се, грачи и като я подържа малко по коремчето се кротва и спи, след малко пак същата работа.

Грешките още не мога да си ги хвана, ама имам със сигурност..  hahaha

Евиани, честито и да сте много здрави с малкия Виктор.

# 273
Аз да попитам,че не съм наясно с детските - какъв доход трябва да имаме за да получавам детски ?

# 274
  • Canada
Ние пак изкарахме много тежка нощ,че и още продължава... Постоянно се пъне, пръцка, явно го боли коремчето въпреки капките които му давам... Най-лошото е че не се успокоява нито на ръце, нито като обърна по корем - никак... Не може да спи и постоянно плаче... Сега мисля да поизляза с него, че вече ужасно ми се наду главата, пък и тайно се надявам навън да поспи... Rolling Eyes Tired

# 275
  • Велико Търново
Честито,Eyani!да ти е жив и здрав Виктор!
Cuckoo, хаха и аз се обявявам за немкиня!:)
cveten prashec моето само по боди седи, не знам каква е температурата при вас.
Jaana  и аз така кърмя, ама гледам да запомня колко е часа, че не ми се кърми пакSimple Smile
Мама Диди - за детските, мисля, че трябва дохода е под 350 лева на член от семейството 1 година назад и са по 35 лева на детеSimple Smile
A4, хубаво си се сетила за грешки. Моята най голяма беше, че когато ревеше нощем я кърмех по 3 пъти за 2 часа, защото си мислех, че е гладна. После тя повръщаше.. и пак кърменеSad А то милото колики имало Sad Имам и други 100%, ама сега не се сещам.
Някой питаше за масажите - виж ми старите постове, обеснила съм какво правя.

# 276
Мама Диди - за детските, мисля, че трябва дохода е под 350 лева на член от семейството 1 година назад и са по 35 лева на дете:)

Хубаво са се сетили,че едно дете може да се гледа с 35лв. на месец. Значи ние както сме 4-членно семейство трябва да имаме доходи 1400лв. на месец за да получавам детски така ли излиза  newsm78

# 277
Здравейте и от мен! Все още не мога да сядам за дълго на компютъра заради многото шев и кройка, които отнесох Confused Възстановявам се, утре ще ми махат конците , та исках да попитам дали боли при махането им Rolling Eyes
За сега Томи е кротък, единственият рев му е малко преди да дойде време за хранене. За съжаление сме на АМ, а имах желание да го кърмя Sad
За сега това е от мен. Ще се опитам да се включвам по-често.

# 278
  • София
Мама Диди - за детските, мисля, че трябва дохода е под 350 лева на член от семейството 1 година назад и са по 35 лева на дете:)

Хубаво са се сетили,че едно дете може да се гледа с 35лв. на месец. Значи ние както сме 4-членно семейство трябва да имаме доходи 1400лв. на месец за да получавам детски така ли излиза  newsm78
Точно така  - ако сте женени обаче. Ако нямате брак, твоят доход трябва да е под 1050 лв

# 279
karelia79   и ние от вчера сме така. Не че до сега беше по-различно, но от вчера положението е нетърпимо. От снощи почти не е спала, спи за 15-20 мин. и то в ръцете ми, през останалото време напъване, реване, пръцкане. Ама пръцкане, добре че има боди, че памперсът ще изхвърчи.
Диди, Доходът на член от семейството не трябва да надвишава 350лв. за да се взимат детски, т.е. доходите ви разделени на 4, не трябва да надвишават 350лв. на човек.

# 280
Успях да се класирам  поне в първата темичка тук.
Извинявам се за дългото отсъствие,но нямах абсолютноникакво време за исане.С двете дивачета у дома си е истинска шоупрограма,но повечето от вас си знаят.На всичкото отгоре и каката е болна и съвсем нямам мира.
Сега да се отчета и ако може да ме включите в първа страничка добре,ако не здраве да е.
Малкия ми мишок се роди на 27.07.2009г. в 23,20ч. С размери 3,560кг и дължина 53см.Казва се Ясен и за сега и двамата с него сме добре.Храним се спинкаме,повече през деня и по-малко през нощта,мъчат ни и колики вече.
Сега изчезвам,а после ще дописвам.

# 281
Благодаря ви за отговорите и сега разбрах,че и дохода се гледа бруто а не често което взимаме - нас няма да ни огрее в този случай  ooooh!

# 282
Привет  Hug
Честито на Eyani  и Мушмул -да са ви живи и здрави и много да ви радват  bouquet
Мушмул -бяхме на една дата браво, че го задържа на лъвче Peace
Мама Диди - то май по-вечето няма да ни огрее с детските.Те неслучайно така са го направели..
Миласара -как се бебоците и баткото, как няма да сте атракция , а и др.тризнаци.. Hug
Вержи - много сладки снимки Heart Eyes
Опс малчо се събуди отивам да кърмя после пак...

# 283
  • София
Мама Диди,толкова време мина и аз не мога да ги разбера тия помощи,изплащания и обезщетения.Като малоумна се чувствам.  Embarassed  Май наистина повечето няма да взимаме тия прословути детски по 35лв. А някой да знае това обезщетение от 250лв за раждане автоматично ли ни го изплащат от НОИ,или пак трябва ние на крак да ходим и да подаваме хиляди листа за това?
И ние си имаме колики,просто си личат,присвива краченца,за малко се поуспокоява и след малко пак почва да плачка.Много гадно се чувствам,защото не мога да му помогна,не съм купувала капки,нещо имам чувството,че не помагат особено.Да чукна на дърво за 5-10 мин. му минават коликите.
Преди няколко дена ни падна пъпчето.Вие какво я правите тая пластмаса? Аз я пазя,нали уж трябва да се пази и да се хвърли някъде.
Аманита къде си? Не се спотайвай,ами докладвай как си!  Hug
Къде е БуболечеМече,отдавна не съм я засичала?  newsm78

# 284
  • Велико Търново
Мама Диди,толкова време мина и аз не мога да ги разбера тия помощи,изплащания и обезщетения.Като малоумна се чувствам.  Embarassed  Май наистина повечето няма да взимаме тия прословути детски по 35лв. А някой да знае това обезщетение от 250лв за раждане автоматично ли ни го изплащат от НОИ,или пак трябва ние на крак да ходим и да подаваме хиляди листа за това?

пак, пак, но важат 3 години

Общи условия

Активация на акаунт