Контракции

• 226 335
  • 636
  •   1
Отговори
# 510
здравейте аз съм в 7г.с. и от към 5 започнах да кървя леко,после доки ми каза да пия дуфастон и спрях да кървя,но като свърши незнаех че трябва да го продължа ,като отидох на преглед ми каза че не е трябвало да го спирам,но ако получа пак кървене да го почна,и имах съвсем леко и го започнах пак,но от време на време пак имам не спира напълно,и кръвта е тъмна,а сум на преглед чак края на февруари,някой имал ли е този проблем,и някой знае ли защо се получава така,опасно ли е,ще сам много благодарна за отговорите

Как с кървене ще чакаш края на февруари ? Rolling Eyes Rolling Eyes
Веднага потърси лекар ! Peace

# 511
Аз съм от Русе и лежа в новото ни АГ

# 512
Момичета,чета и се притеснявам знам какво е на всяка от вас .Аз трябва да раждам в петък.
Имам контракции през цялата бременност единствено гинепрала ме спасява ще го пия ден преди секциото.Имам серклаж и съм инвитро,и буквално раждам всеки ден бях в болница не веднъж , но без ефект и се прибрах от там напълно луда плачех през цялото време.Незнам как стигнах до тук и още се притеснявам.Ако лежите и обичате да шиете си вземете гоблен. Аз уших 3 и това ми помогна много.Но за капак аз немога да се храня само по малко мляко и овесени ядки.
Дано всички успеем в борбата за дете ,и ада през който минаваме е с добър край.
Успех на всички.

# 513
ами то е съвсем малки капки,и незнам доки ми каза че от дуфастона ще спре но какво да си мисля незнам

# 514
Момичета,чета и се притеснявам знам какво е на всяка от вас .Аз трябва да раждам в петък.
Имам контракции през цялата бременност единствено гинепрала ме спасява ще го пия ден преди секциото.Имам серклаж и съм инвитро,и буквално раждам всеки ден бях в болница не веднъж , но без ефект и се прибрах от там напълно луда плачех през цялото време.Незнам как стигнах до тук и още се притеснявам.Ако лежите и обичате да шиете си вземете гоблен. Аз уших 3 и това ми помогна много.Но за капак аз немога да се храня само по малко мляко и овесени ядки.
Дано всички успеем в борбата за дете ,и ада през който минаваме е с добър край.
Успех на всички.
В каква доза и от коя седмица пиеш Гинипрал? Имаш ли странични ефекти от него?

# 515
Стискам палци Lacosti4ka - всичко ще е наред!!!

# 516
  • Бургас
 lakosti4ka , стискаме ти палци всичко да мине гладко и без проблеми и после да минеш да се похвалиш със здраво и хубаво бебче, а ти да се възстановиш бързо Hug

elinik_1 , наистина най-добре изобщо не ставай, успех  Hug Praynig Минавай като можеш и ти да кажеш как си и дано бебчето постои максимално дълго в теб Praynig

bobito88, въпросът ти не е за тук, а за: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=545212.720
И аз бях с кървене. Трябва и ти много да лежиш, никакво вдигане на тежко, никакъв секс и пиене на Дуфастон /Утрогестан е по-добър избор според мен, и двете са прогестерон, но лично на мен Утрогестанът ми понесе по-добре, първо пих Дуфастон, после него... пих ги в големи дози до към 15 г.с./. Освен прогестерон трябва да пиеш и но-шпа или някакъв друг спазмолитик. Обикновено изписват Дуфастон и но-шпа или Утрогестан и Папаверин.
Стана ли ясно кървенето на отлепване ли се дължи, на хормонален дисбаланс или на друго?

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 18:13 от Мон...

# 517
благодаря за отговорите,и доки ми каза че матката отлепвала и за това е кървенето,да пия и но шпа и каза че имам контракции но не ги осещам,абе това ми е 1 бременност желана,и съм уплашена,и притеснена незнам какво става кое е нормално кое не какво трябва да правя и такива неща много объркана

# 518
Тази вечер е др лекар и ми обясни, че наистина околоплодните води се възстановяват на всеки 3-4часа и моите като изтичат по малко не е проблем. Причината да изтекат е инфекция вътре в матката вече съм на 3 антибиотика и ако се овладеят нещата и 2-3 месеца може фа лежа за задържане, ако се влошат ще го извадят до седмица, за да можем да минем още една терапия за белите дробчета. Дано съм ви полезна и аз с нещо.

# 519
  • Бургас
elinik_1 , това са добри новини, значи има шанс и дълго да го задържите. Дано. Praynig Hug
А аз да те успокоя, че майки с недоносени бебета казват, че тези инжекции за дробчетата наистина помагат, така че и тях само да успеете да направите ще е много добре.

# 520
Ние направихме 3 бр инжекции, следващите 3 са след седмица.

# 521
elinik_1 , мила , всеки ден трябва да те следят и за инфекция - в  смисъл да ти вземат кръв за изследване .
Аз например нямах инфекция , просто от многото контракции ми се изглади шийката , тогава нямаше такава терапия с утрогестан . Sad

# 522
happy mama, под терапия с Утрогестан да разбирам вагиналното му поставяне ли?

# 523
Да , вагиналното . Peace

# 524
Всеки ден ми се взема кръв за левкоцити и за това вдигнаха антибиотика ит 1 на 3. Но защо при гинеколога резултатите ми бяха все добри и изведнъж това, от къде се взе. Започна със зацапване и до къде стигнах? Дано увладеят ситуацията - нямам разкритие все още.

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 04:56 от elinik_1

Общи условия

Активация на акаунт