Контракции

• 226 989
  • 636
  •   1
Отговори
# 570
Здравей съжалявам, че имаш  контракции, но се успокой и всичко ще е наред. Това което мога да кажа от моя опит е следното имах контракции от 20 г.с. първия път се обадих на лекарката каза да си вземе магнерот 3х2 ако не ме облекчи до вечерта да отивам в болница. Беше към 14 часа изпих първите 2 хапчета и ме облекчи до 1 час някъде към 22 вечерта отново ме заболя силно и отидох в болница на системи където веднага почувствах облекчение стоях три дни и ме изписаха един месец бях само на магнерот без болки.След месец; отново имах силни болки и отново в болница отново на системи пак три дни вече освен магнерот ми слагаха и генипрал. Изписаха ме с терапия 3х2 магнерот 4х1 генипрал както и антибиотик заради някаква инфекция която се показа в кръвните изследвания. Пих лекарствата до 37 седмица когато ми ги спряха на следващата седмица родих едно прекрасно бебе. Почивай повече пий си лекарствата и всичко ще е наред.

Значи в момента пак ме боли  ниско долу, нямам сякаш контракции, сутринта изпих първият магнерот и гледам да лежа само, обаче като стана усещам една тежест и едно пробождане долу, замислям се дали да не звъня вече на доктора ,, че днес съм и сама с големият си син , всички са на работа Sad
Според мен се обади и даже отиди да те прегледат контракциите не са шега работа.Чакаме да пишеш как си.
Стискам палци вярвам че всичко ще е наред

# 571
Въобще пак не ми се лежи ама май нямам избор за в момента , благодаря ти ... ще пиша

# 572
Направо отивай да те види доктора , с един магнерот нищо няма да направиш . Naughty
Успех ! Hug

# 573
Направо отивай да те види доктора , с един магнерот нищо няма да направиш . Naughty
Успех ! Hug

ООО най-после се прибрах в къщи  luvbed  на моето легло! Ами влязох същата вечер в болницата, изписаха ми системи и инжекции папаверин , три дни нон-стоп вливане на системи и тъй като днес ставах кръстница на едно момиченце Simple Smile се разбрахме с доктора да ме изправи на крака за събота, пиша ви доволно контракциите спряха , оставам на три пъти на ден магнерот с папаверин и но шпа , дано нямам повече болки до края! Препоръчаха ми много почивка , релакс и спокоийстиве и лежане! Яд ме е не запомних системите, които ми вливаха започваха с Код... нещо дълго беше , немога да се сетя! А кръщенето беше разкошно и весело , определено ще го запомня! Naughty Naughty Naughty

# 574
Сигурно са Кормагнезин  Peace

# 575
Сигурно са Кормагнезин  Peace

ДА ДА ДА!ЕЕЕ а как знаеш, точно това беше! 6 системи по 8-9 часа без прекъсване  Simple Smile

# 576
Да при контракции се влива кормагнезин това е магнезии и още нещо незнам какво системата тече много бавно тъй като ако ти я пуснат бързо ти става много топло и май сърцебиене се получава, но и на мен от нея веднага ми спряха болките. Наистина си почивай знам, че е трудно имаш много време но е за теб и за бебето. Според мен намери кой да ти помага за баткото и наистина почивай аз лежах 4 месеца без пътувания море малко разходки и така, но си заслужава и въпреки лекарствата от време на време пак имах болки.
Стискам силно палци и пиши как си всичко ще е наред.

Поздрави Лора

# 577
Да при контракции се влива кормагнезин това е магнезии и още нещо незнам какво системата тече много бавно тъй като ако ти я пуснат бързо ти става много топло и май сърцебиене се получава, но и на мен от нея веднага ми спряха болките. Наистина си почивай знам, че е трудно имаш много време но е за теб и за бебето. Според мен намери кой да ти помага за баткото и наистина почивай аз лежах 4 месеца без пътувания море малко разходки и така, но си заслужава и въпреки лекарствата от време на време пак имах болки.
Стискам силно палци и пиши как си всичко ще е наред.

Поздрави Лора

Така е да! За съжаление много исках да не се лишавам от разходките и пътуванията , мислех че с тази бременност ще е по-леко, уви пак е рискова,  но здраве да е, да заслужава си!

# 578
Здравейте, момичета записваме се да следя и вашата тема. Имам контракции от 15 г.с.  и магнерота дори и в максимална доза не ми помага  Sad Според вас 10-ти контракции на ден много ли са?

# 579
Аз имах по повече, но всичко е много индивидуално. Не се притеснявай, говори отново с гинеколога си.

# 580
Аз имах контракции нонстоп през 1 минута през пет и така до края оказа се ,че дебелото ми черво е сраснало с матката и благодарение на серклажа и гинепрала изкарах до деветия месец само в леглото.Консултирай се с добър гинеколог (ама наистина добър).

# 581
Благодаря Ви за информацията, аз вече съм на Гинипрал в комбинация с Магнерот, но пак продължавам да ги имам newsm78, говорих с няколко лекари и казат, че не ми помагат лекарствата. Дано това състояние не вреди на бебето  newsm78

# 582
На бебето не вреди , но ти трябва да лежиш максимално .

# 583
На бебето не вреди , но ти трябва да лежиш максимално .
Абсолютно съм съгласна! 2 бременности изкарах с максимални дози Магнезий и Гинипрал и въпреки тях имах контракции, но с лежане се стига до успешен финал. Моят лекар ми беше казал, че е нормално до 10-тина контракции на ден да има, но не и болезнени. Също трябва да се следи и състоянието на шийката, особено когато има контракции. Успех! Hug

# 584
Благодаря Ви момичета, сега съм по-спокойна! Пия си всичките хапчета и само лежа  Hug

Общи условия

Активация на акаунт