Контракции

• 227 008
  • 636
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря ви!!! Hug Hug Hug

Тази сутрин бях в болницата- Давид е добре, усмихва се, отваря сините си очи и се оглежда, протяга се. Разрешиха ми да го докосна и да го виждам понеделник, сряда и петък. В петък ще се цедя там, за да пробваме с кърма. Praynig

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 03:01 от AnMary

# 556
elinik,много се радвам, че вашия малък Давид е добре! Това е чудесна новина!Прекрасно е, че можеш да го виждаш! Hug

# 557
elinik_1, отдавна не се е включвала, дано всичко е наред.

# 558
Здравей! При нас нещата са добре, наддаване бавничко, дишаме сами, хранят ни със сонда, вече сме 1340гр. Ще ни изпишат чак по Великден. Ходя 3 пъти в седмицата да го видя за по 1 час, там се цедя, но имам само по 30-40гр кърма на цедене, още малко като порасне и го извадят от кувьоза ще се опитам да го кърмя. Правим малки крачки бавно и полека. Това е от нас  Hug!

# 559
Искрено се радвам  Hug

# 560
Браво на малкия юнак. Simple SmileДа е жив и здрав и да ви радва много.

# 561
Благодаря за подкрепата!

# 562
миличка много се радвам за теб и твоето малко чудо.............преди няма и два месеца и аз родих преждевременно........доста по напреднала от теб в осми месец,но пак незряло дете...............паржо да ти кажа,че нашите деца са силни деца,но крушката има и опашка.............не ти пиша за да те плаша а за да те подготвя за нещата,които може да те притеснят за напред(а не е нужно).Първо на незрялите бебчета коликите са доста по-силно изразени,не ядат както зрялите бебчета(това го казвам от свой опит и на приятелки родили незряли деца,не е нужно да се случи и на теб,всяко дете е различно)но ти го казвам защото се бях побъркала.на моето момченце не му се яде хич,ако трябжа да изяжда 120мл,той изяжда 60мл,но въпреки всичко е 4400
И да ти кажа,твоето детенце ще е много добре,мисли позитивно.......много ми беше трудно докато приема детето си за нормално а не за незряло,но той вече е един инат,който си предава вайностите и много ядосва мама и тати....
Да са живи и здрави само.........имайки предвид,че от 20 седмица съм влязла в болница за задържане и са ми вливали по две системи едновременно(и всички доктори ми казваха да се нагласям психически,че ще го загубя)той се роди...донодени-недоносени само да са живи и здрави.............една голяма Hugза теб,ти си маика героиня и много Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesза малкото бебоче

# 563
Ааа , недейте така !
Моето дете също е недоносено , почти нямаше колики и се хранеше без проблем . Много беше лакома . Wink
Всяко дете е различно . Peace

# 564
Здравейте! Не са ми казвали, че има колики от болницата, нито съм го чула да плаче както трябва до сега. Опитва се да се сърди, но само за кратко. До колкото знам му дават и по-специална храна, защото му се подуваше коремчето - храната е Alfare. Моят малък Давид е много борбен и жилав, готова съм да изтърпя капризите му само да расте и да е здрав.

Благодаря за съветите и голямата подкрепа!  Hug

# 565
Здравейте, май и аз имам контракции. Интересно е, че се появяват когато съм в легнало положение. За това и малко съм объркана дали са точно контракции. Не ми се стяга цялата матка, а - ниско долу, в ляво или в дясно зависимо на коя страна съм легнала.Контракции ли са това или е някакво движение на бебето. /В 21 седмица съм и матката вече е до пъпа/.Благодаря ви!

# 566
При контракциите се втвърдява корема , ниско , матката се стяга цялата и усещаш напрежение .

# 567
Здравейте и от мен, момичета до тук нещата вървяха що годе добре, с втора бременност съм и знам , че е нормално да имам контракции понякога , но от вчера почнаха едни болки, едно напрежение, опъване в кръста и втърдяване на корема долу  Cry, с нищо не съм ги предизвикала , пътувах на истина , но беше за кратко в автомобил, нито съм се натоварвала, нищо не се сещам да съм се преизморила. АГ ми изписа магнерот на последна консултация за всеки случай (с първата ми бременност беше кошмар - от 2 месец лежах по болници, а последните с прекламсия и високо кеъвно, но слава богу всичко си пеиключи ок) , аз не си го купих днес отидох и го взех , до колко време да чакам , че съм забравила как действа - веднага ли се усеща облекчение или до няколко приема , ако не да му звъня на АГ и да ходя е болницата то не съм спала снощи!  Praynig Outta Joint Sad

# 568
Здравей съжалявам, че имаш  контракции, но се успокой и всичко ще е наред. Това което мога да кажа от моя опит е следното имах контракции от 20 г.с. първия път се обадих на лекарката каза да си вземе магнерот 3х2 ако не ме облекчи до вечерта да отивам в болница. Беше към 14 часа изпих първите 2 хапчета и ме облекчи до 1 час някъде към 22 вечерта отново ме заболя силно и отидох в болница на системи където веднага почувствах облекчение стоях три дни и ме изписаха един месец бях само на магнерот без болки.След месец; отново имах силни болки и отново в болница отново на системи пак три дни вече освен магнерот ми слагаха и генипрал. Изписаха ме с терапия 3х2 магнерот 4х1 генипрал както и антибиотик заради някаква инфекция която се показа в кръвните изследвания. Пих лекарствата до 37 седмица когато ми ги спряха на следващата седмица родих едно прекрасно бебе. Почивай повече пий си лекарствата и всичко ще е наред.

# 569
Здравей съжалявам, че имаш  контракции, но се успокой и всичко ще е наред. Това което мога да кажа от моя опит е следното имах контракции от 20 г.с. първия път се обадих на лекарката каза да си вземе магнерот 3х2 ако не ме облекчи до вечерта да отивам в болница. Беше към 14 часа изпих първите 2 хапчета и ме облекчи до 1 час някъде към 22 вечерта отново ме заболя силно и отидох в болница на системи където веднага почувствах облекчение стоях три дни и ме изписаха един месец бях само на магнерот без болки.След месец; отново имах силни болки и отново в болница отново на системи пак три дни вече освен магнерот ми слагаха и генипрал. Изписаха ме с терапия 3х2 магнерот 4х1 генипрал както и антибиотик заради някаква инфекция която се показа в кръвните изследвания. Пих лекарствата до 37 седмица когато ми ги спряха на следващата седмица родих едно прекрасно бебе. Почивай повече пий си лекарствата и всичко ще е наред.

Значи в момента пак ме боли  ниско долу, нямам сякаш контракции, сутринта изпих първият магнерот и гледам да лежа само, обаче като стана усещам една тежест и едно пробождане долу, замислям се дали да не звъня вече на доктора ,, че днес съм и сама с големият си син , всички са на работа Sad

Общи условия

Активация на акаунт