Контракции

• 226 287
  • 636
  •   1
Отговори
# 75
момичета здравеите от мен,неможах да намеря друга подходяща тема за да споделя моите притеснения и симптоми,незнам дали има  нещо общо със вашите но се надявам да ми дадете някакъв съвет.от трети месец съм с контрахирана матка,както се изрази доки,корма ми е постоаянно твърд,което всъщтност немога да разбера какво точно значи,но предполагам че е нещо свързано с контракции.другото което ми каза док също като вас че имам чуствителна матка а и нещо което много ме притеснява че бебо все още го нося много ниско.бях на какви ли не хапчета че вече забравих какво съм пила.в 4,5г.с прокървих и бях на преггнил,дуфастон и нош па,направих алергия от нош па и продължих с папаверин или бускулизин.така бях 3 месеца на инжекции за задържане.успяхме но се установи след това контрахирана матка и през това цялото време разбира се по препоръки на док все лежане и почивка.започнахме с инжекции бусколизин,отделно също пиех и нутри маг.преди месец на 20.09 беше тъи мечтаната ми сватба на която не седнах,а след това когато отидох на преглед док каза мнооого почивка че хич не е добре положението иначе ме заплаши с болница.така 3 седмици до следващия преглед на които се надявах да съм поне малко по добре но уви,никакво подобрение.бебо е все така ниско и все му е тъи тясно и много се отчаях.сега пак продължавам с лежането и да си пияхаповете и след 20 дена пак съм на преглед,незнам тогава вече как ще съм,но много съм се отчаяла.извиняваите за дългия ми пост,но имах нужда да споделя някъде където ме разбират Hug  успех на всички мами

# 76
  • Пловдив
Ами единственото, което мога да те посъветвам е да продължаваш да лежиш и да слушаш доктора какво ти казва. Много е неприятно с тези контракции и аз от 21г.с. ги имам и аз след сватбата Simple Smile Полудях сама в къщи толкова месеци на лежане, качих една камара кила, лежах и в болница, НО вече съм преполовила 9 месец и си чакам моето малко чудо да ме зарадва скоро. Мисълта ми е - заради бебетата трябва да слушаме и изпълняваме. Влизай във форумите, влез в отчетната си тема, намирай си неща да се разнообразяваш и изпълнявай заръките на доктора. Желая ти късмет  Hug

# 77
благодаря ти мила,пожелавам същото и на теб,както казваш още малко търпение Hug

# 78
здравеите  моичета не бях влизала от доста време в тази темичка ама ето ме пак тука.eniq споко и аз само лежа с сирклаж съм от 1 октомври,на магнерич и нош па но осештам че много ми се втардява  корема последните няколко дни и то областа около пъпа ще отида да си взема нутри маг,виждам че помага повече от този магнерич. Hug Hugстскам палци на всички мами и вярваите че на финала ще бъдем с по едно прекрасно ревливо бебче

# 79
  • Пловдив
Просто до колкото и на мен ми е известно в нутримага е най - много Магнезия.

# 80
Това за чувствителната матка ми е любимо... Като нямат обяснение или ги мързи да търсят - много лесно чувствителна матка.
Браво! Откриха Америка.
И на мен ми ги говориха тези, но защо ли хич не ги вярвам.
Първо трябва да се изключат всички други хипотези и тогава чувствителната матка да е пешкирчето, в което ще се избършат за обяснение.
Като първо трябва да се направят всякакви изследвания за инфекции
После и други, за да се изключат всички причини
И чак когато е всичко е чисто и налице, може да говорят за "чувствителна матка"....

Аз също съм на нутри маг 3 по 1 сега
Имах много контракции, сега по-нарядко, да чукам на дърво. Най-много ми помагаше гинипрала. Засега съм го спряла... Но паралелно взимам и други лекарства - фолиева киселина, аспирин и тн, от аномалия, която се откри при другите изследвания.
Сега ще ми спират най-вероятно аспирина - не знам, ще видя другата седмица, но тия приказки от 1001 нощ за чувствителната матка не съм ги купувала и за 1 ден.

# 81
Обезводняване и преждевременни контракции
Магнезий и контракции
    * Nutri-Mag НутриМаг :: 420 мг от съответната форма, което отговаря на 140 мг магнезий
    * magnerot® магнерот® :: 500 мг магнезиев оротат, еквивалентен на 32,8 мг магнезий)
    * MAGNERICH МАГНЕРИЧ :: 500 мг Magnesium DL-aspartate, еквивалентен на 32,8 мг магнезий)

# 82
  • Варна
Кюбит изчерпателна като винаги  Hug

# 83
  • Пловдив
Абсолютно - No 1  Hug

# 84
Момичета, мерси.  Blush
Информация се намира, по-важно е да си помогнем навреме.  Peace И да пиете вода.  Simple Smile

# 85
  • Пловдив
Ами то какво да ви кажа момичета, аз от контракции и магнезий и простотии от 6 месец, а сега вече съм в 38г.с., а малкият не иска да излиза. Когато трябва - няма контракции като не трябваше - една камара, че и болница. Луда работа е живота Simple Smile

# 86
Аз от 20 седмица пия Магнерот, 2 пъти на ден по 1 таблетка, има ефект и рядко имам контракции/т.е. стягане на корема/.

# 87
gitadam, а защо си сигурна, че е от магнезия?  newsm78

# 88
xelita - Същата картинка! Магнезии от 5 месец, до 36 г.с. включително... Сега ни контракции, ни нищо! Ама да сме живи и здрави! Бебоците си знаят работата

Кюбит - Евала! Благодаря за полезното инфо, тъй като аз пиех Нутри маг и после магнерот се чудех защо и на какво се дължи и огромната разлика в цената  newsm78... То заради к-вото магнезии може би!

# 89
  • Варна
Да ви завиди човек, като ви чете  Crazy , един път да пропусна хаповете и се
почват едни контракции, не е истина. С предната си бременност си викам, айде
като вляза в деветия ги спирам, така и направих ...познайте на следващия ден
родих, ама явно си е до организъм...

Общи условия

Активация на акаунт