Контракции

• 226 296
  • 636
  •   1
Отговори
# 90
здравеите момичета.аз бях на преглед преди няколко дена и док каза че съм маалко по добре,т.е. малко ми се е отпуснала матката но бебо още си го нося ниско и така ми притиска пикочния мехур,ама няма начин.казват че някои до края си ги носят ниско.с повечко почивка лежане и хапове трябва да стигнем до края.

а да ви питам вие нали освен че пиете хапчета сте също на режим лежане вкъщи,или newsm78

# 91
  • Пловдив
Ами на мен ми казаха следното - "Лежи, но не се залежавай!"

# 92
Аз имам едни остри болки ниско долу , ту в дясно , ту в ляво.докторката ми каза , че било контракции , незнам права ли , защото корема ми не се втвърдява , но ме боли.мами с контракции - контракции ли са newsm78

# 93
evitota - В коя седмица си? Не мога да ти кажа, но щом докторката така е казала.... Мен ме болеше ниско долу, но на всякъде не определено в дясно или ляво, но определено си усещах и втвърдяването на корема... А има ли вариант и твоя да се втвърдява и да не си го забелязала?! И ако док ти е казала, че са - даде ли ти нещо да пиеш?

# 94
  • Пловдив
Аз нямах болка, а ясно втвърдяване. Консултирай се и с друг лекар. Иди до някоя болница ще те прегледат и веднага ще ти кажат.

# 95
Моля ви, обяснете ми това втърдяване,какво е усещането когато си опипвате корема?

# 96
Не е нужно да опипваш нищо
Ти просто го усещаш като камък отвътре - контракциите имат начало, пик и затихване. Поне ясно изразените.
Така че усещаш как лека полека започва да се втвърдява, още повече, още повече, става камък и после постепенно се отпуска.
Отначало може да не ги усещате толкова отчетливо.
Но общо взето мускулатурата трябва да е спокойна когато всичко е наред.
Напрегнато ли е, има ли стягане, болки, има проблем.

# 97
При мен няма болки само от време на време за кратко ми става малко по-твърд корема , но не чак като камък. Ходих при доки и той ми изписа Магнерич 2 по 1 за всеки случай като превантивна мярка. Прегледа ме обстойно и каза че няма проблеми.   

# 98
И при мен контракциите бяха такива-като втвърдяване без болки.А магнезия го изписват почти на всяка бременна.

# 99
И аз да се запиша...с постоянен твърд корем съм Cry, докато стана от леглото и е твърд, казаха ми само лежане и до тоалетна само- три пъти за сега съм лежала на системи и инжекции в болницата!!! Пила съм нош па, магнерич и нутри маг и нищо не помага, сега съм на гинепрал и пропранолол през 6 часа, надявам се да издържа още малко до 9 месец Praynig, вече всичко ме боли от лежане, но няма как стискам зъби... Tired

# 100
  • Пловдив
Ох момичета какво да ви кажа - аз от контракции и болници и накрая преносих та бебето стана и много голямо та ме и резнаха. Стелету и тя така преноси, но от 10ина дни си гушкаме малчовците. Стискайте краката и скоро ще се радвате и вие на дечицата си.

# 101
Ох момичета какво да ви кажа - аз от контракции и болници и накрая преносих та бебето стана и много голямо та ме и резнаха. Стелету и тя така преноси, но от 10ина дни си гушкаме малчовците. Стискайте краката и скоро ще се радвате и вие на дечицата си.
Искам да те попитам до края на бременноста ли лежеше? Как се справи с контракциите, какво пи? Така ме е страх...

# 102
  • Пловдив
Не не лежах до края и даже лекарката ми каза категорично да не се залежавам. Каза да се пазя и да почивам, но не и да се залежавам. Накрая от лежане толкова месеци и магнезий преносих. Нещо, което се е случвало и при други. На теб ти остава малко време дръж се, аз даже в твоите седмици се престраших и напазарувах за бебето всичко.

# 103
И мен ме "резнаха" по спешност и все си мисля,че е от многото лекарства.

# 104
момичета, в началото на 27 г.с. и имам контракции, като два пъти до тук съм лежала в болницата на системи.Бихте ли ми казали с какви лекарства се лекувахте

Общи условия

Активация на акаунт