Контракции

• 226 331
  • 636
  •   1
Отговори
# 495
Някой изследвал ли е хламидии, микоплазма и уреаплазма по време на бременността и да се е оказало, че те са били причина за контракциите?

# 496
Здравейте! Аз загазих-в гинекология съм с изтекли води, леко кървене, контракциите са овладяни и се мъчим да го държим вътре. Текат 2 системи магнезий и гинепрал, венозен антибиотик и дехсаметазон. Дано постои още, че поне да е 1кг и отгоре.

# 497
elinik_1 Hug Hug Hug Hug Hug

Силно ти стискам палци да задържиш колкото можеш ! Praynig Praynig Praynig
Аз успях 6 дни !
Ти в коя седмица си ?

# 498
В 27 седмица съм- тоновете са добри, не са ми спирали системите. Чакам си чудото!!!

# 499
  • Бургас
Дано всичко се нареди по най-добрия възможен начин и за бебчето, и за теб  Praynig Hug Hug

Наведнъж ли ти изтекоха водите или по малко?

# 500
На няколко пъти, казват че малко се възстановяват и имало и задни води /не знам какво е това задни води и как бебето ще стигне до там/.

# 501
  • Бургас
И аз не съм наясно.
Дано успеете да го задържите максимално дълго вътре, всеки ден е от полза Hug Praynig

# 502
Така казват всички, но нямало случай на повече от 10 дни, което според мен е супер, но неонотолога вече мина да ме уплаши с командното дишане и ред др неща. Все още имам надежда!

# 503
Мисли позитивно ! Hug Hug Hug
Както ти казах , аз задържах 6 дни , след това вече получих родова дейност , дори със система бях с 5 см разкритие .
Бебето се роди нормално , изплака веднага , не е била изобщо на командно дишане , само 3 дни на кислородна палатка , след това никога не е имала проблеми с дишането .
Бях в 28 седмица , почти като тебе ! Peace

Хубавото е , че ще ти направят профилактика с кортикостероид , на мен също ми направиха , не се притеснявай ! Hug

# 504
Все още съм спокойна, надявам се и при мене да стане така. Благодаря за подкрепата!

# 505
  • гр.Русе
elinik_1 ако можем да ви вдъхнем кураж.Стискай зъби, мисли само хубави неща как ще си гушниш бебчето.Успех.

# 506
Сигурно са ти казали , но ставане - само до тоалетна ! Peace

# 507
Благодаря! Hug  Praynig

Happy mama пишкам на подлога не ставам от леглото, само може леко да се завъртам, но да лежа на ляво.

Последна редакция: чт, 07 мар 2013, 02:13 от AnMary

# 508
здравейте аз съм в 7г.с. и от към 5 започнах да кървя леко,после доки ми каза да пия дуфастон и спрях да кървя,но като свърши незнаех че трябва да го продължа ,като отидох на преглед ми каза че не е трябвало да го спирам,но ако получа пак кървене да го почна,и имах съвсем леко и го започнах пак,но от време на време пак имам не спира напълно,и кръвта е тъмна,а сум на преглед чак края на февруари,някой имал ли е този проблем,и някой знае ли защо се получава така,опасно ли е,ще сам много благодарна за отговорите

# 509
Happy mama пишкам на подлога не ставам от леглото, само може леко да се завъртам, но да лежа на ляво.

Още по-добре ! Peace
Да , предимно на ляво ще лежиш ! Hug

В коя болница си ?

Общи условия

Активация на акаунт