Бременни и майки от проблемното 2009 - седма част

• 29 874
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
Ох аз разгеле се сдобих с нет - пак половин ден нямах  #Cussing out тези от Спектър нет ме подлудиха  #2gunfire
Добре съм мацки , в момента нямам оплаквания , но за утре се договорих с предишния си док от клиника Щерев да ме погледне.Само на него имам доверие след Стаменов. Не мога да се оставя в ръцете на някой случаен .Та толкоз от мен за момента  Wink
Страхотни бебенца тук има и принцове и принцеси. На сладките мами да ги нацелуват и нагушкат от нас Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 31
malinkap ,
консултирай се с лекаря си за по-сигурно. Аз съм получавала сърцебиене, но ми казаха, че е нормално. Дано всичко е наред с вас! Hug
Скарлет  Heart Eyes
Минди,
Юли расте с часове! Има прекрасни бузки, има късмет, че не живеете наблизо. Laughing Hug
Ели,
прекрасни сте! Много се радвам на снимките ви! Hug
Хари,
прави са момичетата, сияеш! Благодаря, че сподели щастието си! Hug
Цеци,
дишай спокойно! Всичко ти е наред! Hug
Гане,
приятна почивка и да поздравиш лично Херка! Hug
Вени не е писала скоро.  Crossing Arms

Аз вече усещам малката шушулка. Вечер е най-активна, около 22ч. Когато сме у дома, поставям си ръката на корема и усещам почукване и побутване.  Heart Eyes Снощи мъжът ми си сложи ръката, но бебока се беше кротнал и таткото се загледа в някакъв филм. По едно време подскочи, като ужилен и облещи очи! hahaha Joy "То...то...мърда"   #Crazy  Joy Поне не ни липсват емоции. Laughing

# 32
_Hope_  , ох как ме развесели с реакцията на мъжов ти  Laughing ухилила съм се до уши  Laughing Много хубава новинка , честити ти първи ритничета  newsm51

# 33
Записвам се и аз в новата тема,дано ни е на късмет на всички и да има само щастливи усмивки Hug

# 34
Много ви благодаря, момичета  Hug Hug Hug

Надявам се скоро да ви се отблагодарим подобаващо с малката Бо  Heart Eyes

Минди, Юли е просто като бухнало френско кроасанче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ели, Алекс си е вече голяма госпожица  Hug

Да са ни живи и здрави всички бебчета, и родените и тези, които са в коремчетата на мама още  Heart Eyes

Хоуп, честити ритничета и побутваници. Това е нещото, което ми липсва неимоверно, но се надявам много да го компенсирам поне с погалвания на бебка.... Praynig

Днес, отново бях за сведения....няма нищо ново, освен това, че е стабилна и се справя на намалени параметри, тревожи ме кръвоизлива в мозъчето и, но дано и това изчезне, без последици за мамината душичка Praynig Praynig Praynig

# 35
marinex ,
и вас това ви чака.   Grinning  bouquet

Комиксче,
малко ли е това, че е стабилна! И кръвоизлива ще изчезне, ще се справи детето! Бавно минава времето, но ще дойде време, когато ще се гушкате. Heart Eyes Дръж се! Прегръщам те! Hug

# 36
  • London
За всички които са ме мислили - благодаря момичета.
Да се похваля - ние се родихме на 28 юли. Имаме си Ива 3060г и Явор 2600г. И двамата са най-красивите бебета на света (сори, мама Гарга Winkсе хвали)
Имам много да разказвам но трябва да намеря време че графика е препълнен. Днес е първият ден в който вярвам че ще се оправя и се подобрявам.
Поздрави на всички.

# 37
Честито радост, мамо Бийн! Party
Да са здрави, румени и засмени Ива и Явор! Да растат обичани, спокойни и щастливи! Прекрасни първи мигове на семейството пожелавам! Бързо възстановяване на теб! Heart Eyes Hug

# 38
  • Пловдив
Bean, честити ти рожбички Hug Нека са живички и здравички и растат най-щастливите и обичани деца  bouquet
Комикс, моля се на Бог Борислава да се справи и да си я гушкате у дома:pray:
Минди и Ели, толкова са сладки слънчицата ви Heart Eyes Бузанка сладка и малък сладък шушулчо Heart Eyes
Гея, благодаря за темата Hug
Хоупче, сигурно е невероятно изживяване Hug Hug Hug

# 39
  • вече Пловдив
Честита ти двойна радост вкъщи, Bean! Да са живи и здрави Ива и Явор, да са много щастливи и обичани и да ви носят много радост!  smile3555 newsm51 smile3525 На теб - бъзро въстановяване и лесно влизане в ритъм!
Комикс, дано даде Бог скоро да се оправи малката Борислава!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Много  Hug Heart Eyes на всички малки слънчица в темата!

# 40
  • в сърцето на един мъж...
Бийнче, да са ти живи и здрави Ива и Явор! Много късмет да имат, здраве и щастие! На теб бързо възстановяване и влизане в ритъм!
Хоупче, честити ти ритничета!

# 41
  • Sofia
Честита двойна радост на мама Бийн! Живи и здрави да са й дечицата и много щастие и усмивки да й донесат! Радост и късмет на цялото семейство!  Hug Hug Hug

Минди, колко много е порастнал Юли ...  Laughing Има страхотни бузки и гривнички, истински пухчо ...  Laughing Моят племенник беше същия - пухкав и целия на гривнички  Laughing

Ели, Александрина става все по-хубава и как гледа право в обектива  Laughing Страхотна е! Много хубави роклички й обличаш!  Hug

Комиксче, новините са повече от добри. Всичко върви в положителна посока. Моето племенниче Марти се роди с кръвоизливи в мозъчето в следствие на задушаване при раждането. Една част от тях се резорбираха до втория месец, а за другите ходи на рехабилитации в продължение на една година. Много тежко беше, но историята е с хубав край, оздравя напълно и сега е едно весело и жизнено момченце за радост на всички ни.  Hug Вярвай, че детенце ще се оправи, щом е издържала до сега!  Praynig Praynig Praynig

# 42
Комиксче, мила, моля се от сърце и душа за малкото ти съкровище да е силна и да се пребори  Praynig Всеки ден сте в мислите ми, дръж се и ти миличка  Hug.

Бийн, честито, мила. Нека Ива и Явор са много здрави, щастливи и игриви дечица. Да пълнят къщата и сърцата ви със смях и радост!

Скарлет, Мари-рус, много съжалявам, момичета  Sad.

Дживотинче, честити ти панталонки  Hug.

Ели, Минди, целувки за малките сладкишчета. Ели, радвам се, че Александринка си обогатява речника, сигурно е много сладка как си бъбри, душичка малка  Hug Heart Eyes

Хоуп, честити ритничета, наистина е прекрасно усещането и става все по-хубаво  Hug.

Хари, толкова сте хубави със София, гушкам ви. А усещанията, които си описала са ми толкова познати  Hug.

Цецинка, радвам се, че стерилната урина е чиста  Peace.

Маринексче, всичко ще е наред, ще видиш. Нормално е да се стряскаш от всичко  Hug.

Палците са стиснати за Денди, Деннива, Ники1, Дессико - не остана момичета и ще гушкате своите рожбички  Grinning.

За близначетата на Душка  Praynig, дано всичко е наред и скоро всички са си у дома  Praynig  bouquet

# 43
За малката Борислава на мама Комикс Praynig.
Бийн, честити рожби!Да са ти живи и здрави Ива и Явор .Най-хубавите гарджета на мама Гарга Hug
Денди, много стиснати палци, къде се изгуби?
Денива, Ники1, Десико Hug
Душе, с нетърпение те чакаме с новини Hug

# 44
Честита радост мамно Биин , да са ти живи и здрави малките сладкиши !  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт