Бременни и майки от проблемното 2009 - седма част

• 29 759
  • 723
  •   1
Отговори
# 45
Честита двойна радост, мамо Бийн. Да са живи и здраваи малките сладури!   bouquet
Момичета, има ли някъде специална темичка за това?
Комиксче  Praynig

# 46
  • Стара Загора
Честита двойна радост на мама Bean  newsm51 smile3525 newsm51 Да са ви живи и здрави малките бръмбъзъчета  smile3525 newsm51 smile3525

# 47
Честито на мама Бийн  bouquet Hug
Комикс,вси4ки се молим за Борислава Hug

# 48
Здравейте  Hug

честита двойна радоста на мама Бийн   Hug Да са живи и здрави и много да радват мама и тати  Hug

Комикс, продължаваме да се молим за вас с Борислава  Praynig

Ели, не че не разбрах, че е заета вече Александринка, ама да пусна и аз една снимка да ни видите - знам ли, може да ни хареса  Mr. Green

# 49
Бийн, честита ти сбъдната мечта   bouquet
Бъдете здрави и усмихнати.

Комикс, аз вярвам  Hug

Благодаря за пожеланията момичета. От сърце   bouquet

# 50
Мари_рус, Цецинка, Choosy, Geia,
благодаря ви момичета за подкрепата. Ох, лошото мина, но спирам работа и ще почивам че като знам през какво съм преминала за да стигна дотук!

Бийн, честити ти рожби. ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!    newsm51 smile3525 newsm44

Маринекс, надявам се че си добре вече. На мен няма да ми спират лекарствата до 12г.с. Но казаха, че иначе има опасност от спонтанен.

Hope, честити първи ритничета. Да знаеш как копнея и аз да ги усетя.

Комиксче, с теб сме. Очакваме добри новини. Дръжте се.  Hug Praynig Praynig Praynig

На всички бременилки желая сърдечно да се радват на мъничетата в коремчето, а на мамите - щастливи мигове със сладурите им.

# 51
Пак съм тук  Blush - нито бременна, нито майка, но много искаща...
Хоуп, честити ритничета.  Hug Много е вълнуващо.
Бийн,  да са здрави и усмихнати Ива и Явор и много да те радват.   bouquet На теб бързо възстановяване. Чакам с нетърпение да споделиш подробности.  Grinning
Минди и Ели, Юли и Александрина растат като гъби.  Grinning
Шамс, много девойки ще страдат заради тия очи на твоя юнак.  Wink
Комикс, вярвай!  Hug
Рената, кога си пак на консултация/преглед?
Скарлет, Мари-рус и Ники, почивайте, есента наближава.  Grinning

# 52
Комикс - за мъничката Борислава    Praynig Praynig Praynig
Бийн, честити ти рожби, да са живи и здрави Явор и Ива, да растат щастливи и да радват мама и тати  bouquet
Хоуп, честити ти ритничета Hug
Шамс, този малък мъж има невероятни очи Hug

# 53
Честита радост и от мене мамо Bean, да сте живи и здрави.
Комикс дано дамо всичко е наред с малката Бо Praynig

# 54
  • в сърцето на един мъж...
Леле, Шамс, къде го кри тоя момък до сега Heart Eyes Сладур мамин! Hug
Кюбит, много харесвам библейската максима - "Искай и ще ти се даде" - много се надявам скоро да се присъединиш като вече пишеща бременна! Praynig

# 55
Бийн, честита двойна радост ! Пълна къща със смях, весели игри и безгрижно детство на малчовците ! Бъдете много щастливи  Hug   bouquet

Шамс, Минди, Ели - много са сладки малките   bouquet  Simple Smile

Ники, Скарлет, Мари-рус  Hug Praynig

Хоуп  Hug Heart Eyes

Кюбит  Hug Hug Praynig

Комикс  Hug Praynig Praynig Praynig

# 56
Момичета  Hug Вярвам и се надявам, че ни е писано с Бо да продължим живота си заедно  Praynig Praynig Praynig

Шамс, невероятно сладък е младия господин  Heart Eyes Ах, тези очииии  Crazy

Бийнче, честити ти бебчета, Ива и Явор, да са много здравички и веселички, а ти бързо да се възстановяваш, че те очакват невероятни приключения  Hug

Кюбит, може да не си бременна, но си мама, макар и на две мънички ангелчета . Сигурна съм, че ще помогнат да ти се осъществят мечтите  Hug

# 57
  • Варна
Честита двойна радост на мама Бийн! Да са й живи и здрави дечицата и много да я радват!
 Тя, новината май си заслужава специална темичка   bouquet

# 58
  • Стара Загора
Леле Шамс,какви очи има малкия , ще има доста разбити женски сърца  Flutter Hug
МИнди,много пораснал малкия Юли ,специални целувки от малката  Таня и мен  Hug
Ели,няма да се поентвам -Аля е просто малък разкош   bouquet
Комикс  Praynig Praynig Praynig

# 59
Момичета , сега се прибирам от док , всичко е ок .Бебчо си отговаря на седмиците , сърчицето тупка и имаме точки за крачета и ръчички. Успокоих се и лягам да си поспя доволна  Laughing
Комиксче , за теб и малката Бо  Praynig Praynig Praynig Hug Бог да ви пази и да ви дава сили  Praynig Praynig Praynig
Шамс , боже какво сладурче си крила от нас , а тези очички направо ще късат женски сърца  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт