Бременни и майки от проблемното 2009 - седма част

• 29 881
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте милички!
Чоко, радвам, че всичко с малките принцеси е наред, дай Боже скоро да се гушкате и разбира се официално да ни представиш със солиден снимков материал Димана и Константина  Heart Eyes Hug. Много прегръдки за теб и целувки по малките петички на куклите.

Минди, ех това нашето момче от сега какви погледи хвърля, леле, много трудно ще му се устоява  Wink. Гушки на малкия сладурко  Hug!!!

Шамси, твоето детенце има най-омайните и красиви, големи очички, които съм виждала, толкова миливиден кротушко изглежда, а с хубавата мома  на Хари ще са си лика-прилика  Wink.

Честита месечинка на кукличка София  newsm51

НВИ, за дрешките - аз само в пералнята пера, на ръка само неща, указани, че н се перат машинно, като едно сакенце на Александринка. Иначе ползвам прах и омекотител Сано Максима за бебе, много съм доволна о него, почти не остават петна, а сещате се, че сега с пюретата всичко става на страхотни петна. Гладя все още, просто ми досавя удоволствие, а и изгладените, детски дрешки в гардеробчето определено са много хубава гледка.

Моята бубка много подвижна е станала, не мога да я оставя за минута без надзор. Тази сутрин се обърнала по корем в кошарката, краката й висят от нея и се мъчи доста усърдно да ходи нанякде  Mr. Green, добре че има решетка, че кой знае къде щеще да я намеря. А досега леглото и беше единственото сигурно място, където я оставях, без да се притесявам, а сега  Laughing. Онзи ден в количката са нула време същия номер направи...Абе трябва да съм неотлъчно до нея, тя да ми е жива и здрава, на мен каква ми е работата  Laughing.
Ето малко снимки и от нас:

# 571
  • Sofia
Леле, Ели, че тя твоята Александринка, чак и позира...  Grinning Я как хубаво е погледнала към обектива  Laughing И с това розовото е като голям Розов Бонбон  Laughing

# 572
Хари, ами позира ми, нали от първия й ден все съм с апарат в ръка, даже той стой на нощното шкафче и все я снимам. Та детето вече като ме види с него, си знае - усмивка и поза  Laughing Laughing Laughing

# 573
мелееееееееееееееее, колко хубави бебоци пупупупупу!

Боже, Боже, пупупупупуп, нямам думи просто.........................

Моля се за бебките на Аарвен и Комикс  Praynig Praynig Praynig Praynig

И на всички пожелавам най-прекрасните слънчица на света! Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

# 574
Ели, ами тя твоята кукла си има страхотни букли  Hug

# 575
  • вече Пловдив
Чо-Ко, честити дъщерички!  newsm51 newsm51 Да растат здрави и щастливи и много да ви радват! Извинявам се за късния поздрав, но чак сега видях новината! Дано в най-скоро време ги гушкаш вкъщи!
НВИ, и аз пера бебешките дрешки в пералнята с Персил Сензитив. Много съм доволна, икономичен е и изпира прекрасно, а дрешките ухаят много нежно.
Стара истина е, че тукашните бебоци са най-хубавите, защото са изстрадани! Heart Eyes

# 576
  • Стара Загора
Здравейте милички,
Ето ме и мен  Flutter
Минди,Ели,Шамс,страхотни са ви дечицата пу пу  Hug  bouquet
Чакаме и Чоко след 2,3 седмици да ни покаже двете принцеси  Hug
За дрешките в началото перях със Сано ,но след като започнахме да ядем пюренца вече не ми върши толкова добра работа  Rolling Eyes Сега пера с Персил сензитив и всичко е ок  Peace
Ето я и моята калпазанка  Joy

# 577
  • Варна
Ох.... искам момиченце...  Heart Eyes
Пу-пу! Сладки сладуранки!

# 578
Зъбче, много е пораснала твоята хубавица Hug
ами така си е тук наистна са най-хубавите бебета Hug

# 579
zabche,eli_q страхотни сладуранки  си имате bouquet

# 580
HugЧо-ко--ЧЕСТИТИ ПРИНЦЕСКИ!!!МНОГО СЕ РАДВАМ,ЧЕ ВСИЧКО ПРИ ВАС Е НАРЕД newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 newsm51Бързо да се оправяш,че много работа те чака LaughingСега и аз да се отчета.Вече сме 700 гр.тежки и всичко е наред.Запознахме се с лекаря от болница Токуда и се разбрахме следващия ни час да е на 26.10 като ни наближи да влезем в девети месец.За раждането за сега си остава естествено,ако нещо не се обърка разбира се.Момичета вас мъчат ли ви киселини ? Аз от 3 дни съм все така или киселини или просто изкарвам въздух #Crazyособенно нощно време-не мога да си легна а и бебка е доста активна понякога....Предприех мерки дано помогнат.Сега хапвам по-малко,почти спрях използването на подправки като си готвя,пия си редовно фамотидина ,дано помогне.....Ако някоя от вас се сети нещо дето може да ми помогне,споделете го с мен-много ви благодаря за отзивчивостта.  bouquet

# 581
Момичета, много, много ви благодаря за милите думи   bouquet

Зъбче, най-после да видя Таничка, отдавна не беше пускала снимки на малката кукла. Леле колко е пораснала и каква хубавица е само, пу-пу, да й изям опашленцето  Heart Eyes Hug

Сиана, аз имах страхотни киселини, почнаха в 5-я месец и докато не родих си бяха все така активни. Аз ме смеех да пия каквото и да е лекарство, не че са вредни де, ама аз така си бях решила. Та единственото нещо, което вършеше работа, беше сода, разтворена в малко вода. Пиех я преди сън, иначе не можех да заспя. И другото, което се сещам - спях на 2-3 възлавници, имах чувството, че и това помага.

# 582
Зъбче, много сте сладки. Въобще пупу, да са живи и здрави бебетата.

Сиана при кой лекар ще раждаш, Димитров, Илиев? Там всички са много готини.

А сестра ми сега нали е в операционна на АГ-то в Токуда и онзи ден са израждали бебе със секцио и каза, че изживяването е неописуемо. И ме чакат всички с големия корем, в 9 мес. живот и здраве....

# 583
  • London
Момичета пиша с една ръка (на другата диндилкам Явор') само да кажа че не съм ви забравила.
Денди и Чоко - честита радост. Да са ви живи и здрави бебчетата.
Мисля и се моля за дечицата на Комикс и Арвен. Дано има добра развръзка.

Исках да ви почерпя за първия месец на Ива и Явор, но не мога да разгадая как се побликуват снимки. Даже и тикер не можах да си сложа. След всичкото безсъние не ми е останал много мозък Mr. Green

# 584
Беан ,  Hug как сте милите ми вие  Laughing Хайде ще им сложи една леля тортичка за първа месечинка  Laughing
Да са живи и здрави малките сладури , да папкат и спинкат , че да може и маминка да си почива !

Сианче , аз киселини си имам от много време и за сега се справям само с пиене на повечко вода. Не ми се мисли , като напреднат седмиците какво чудо ще е. Освен фамотидин и содичка с вода има още един хап дето става - Талцид.
Зъбченце , на малката Таничка ще и изпапкам кукуригото дето си и вързала  Laughing Laughing Laughing
Ники ,  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт