Бременни и майки от проблемното 2009 - седма част

• 29 887
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Чоко браво на бебките, дано времето минава бързо и много скоро всички сте си у дома Hug
Минди, голям е сладур този твой мъник Hug

# 556
Такааа  Mr. Green Понеже Минди с този сладур завладя де що има женски сърца, бързам да изтипосам и моя най-личен момък, белким хване и той окото на някоя булка  Laughing

# 557
Ах, тия сладури. Как искам да ги гушкам и мачкам.
Минди, много е сладка писаната, но много ни липсва. При майка е, не ни се рискуваше. И аз много обичам котенца и кученца, сега само ги гледам отстрани. Е, нашата я гушкам, но си е наша. Извинете за оff-a.

# 558
Хвърлих набързо един поглед на сним4иците и бързам да ги заплювам малките бръмбъзъ4ета, души4ки сладки, да са живи и здрави. 4ЕСТИТА ВИ МЕСЕ4ИНКА, МАМО ХАРИ, КРАСИВА И щАСТЛИВА ДА РАСТЕ СОФИЯ. Hug Кога мина един месец, леле как лети времето.

# 559
  • Sofia
Благодаря ви, момичета!  Grinning

Чоко, много се радвам, че всичко при вас върви добре. Дано все така да бъде!  Hug Не се притеснявай, майче, принцеските ти ще са добре!  Grinning Hug Grinning

Минди, този малък господин наистина е голям чаровник  Grinning Ще примират по него женските сърца ...  Hug Laughing

Шамси, ние сме насреща, как ...  Laughing Тези хубави очи ... пу ...пу ... веднага ни грабнаха ...  Laughing Моята принцеса е още мъничка и не може да ги оцени, но ... за всичко има време ...  Laughing Живи и здрави да са ни само!  Praynig

# 560
Шамс, мого е хубав този сладур, и тези голееми очи - много женски сърца ще превземат един ден Hug
За бебките на Комикс и Аарвен Praynig Praynig Praynig

# 561
Шамс , къде си го крила това хубавото момченце до сега  Naughty С тези разкошни топли очи просто ще събере много женски сърца в колекцията си  Laughing Много е сладък да го нацелуваш от мен  Hug Heart Eyes
Минди , аз вече се изчерпах от към комплименти за този твоя Юли - гушкай и мачкай и заради мен  Hug Heart Eyes
 Praynig Praynig Praynig За малките бебки на Комикс и Арвен Praynig Praynig Praynig

# 562
Аааа, marinex-че, Шамси и друг път го е показвала малкия. Такива очи и такава мила муцунка, не се забравят. Всичките ни бебета са супер, нали са си наши.  Crazy
Аз едно въпросче да отправя набързо към нашите мами. Дрешките на бебето на ръка или в пералня перете? Може да не ми е за тук въпроса, но знам, че ще се отзовете.  Hug

# 563
Лелееее как си лети времето,сега като гледам на Чоузи ленти4ката,ве4е е в 6 месец Simple Smile
И като гледам моята,ми то дошло време да раждам Rolling Eyes

А за сладурите ,няма място за конкуренция,ще има и доста моми тук  Simple Smile

# 564
  • Sofia
НВИ, така е, времето бързо лети.  Grinning Щом ти самата не си усетила кога е дошло време да раждаш, значи наистина лети със скоростта на светлината  Grinning Живи и здрави само, на всички ще им дойде времето!  Hug

Чоузи, аз пера дрешките на София в пералнята. Не събирам за пълна пералня, но имам програма за половин пране и на нея включвам на 30 или 40 градуса.

# 565
И аз живот и здраве,мисля да пера дрехите в пералнята. И да се похваля ,утре ще пазарувам за бебо Simple Smile Нямам търпение.Най-необходимите неща.
Споделете за бебешки магазин в Пловдив.

# 566
чоузи, всичко в пералнята. чДоскоро и гладех всичко после, ама от преди някоя и друга седмица в сушилнята и толкоз  Mr. Green Само ризки и панталонки гладя (а бандитът ги прави на баница на секундата, или пък се мята да лази в тревата  #Crazy

Хариела ихаааа, уредихме се с най-личната мома  Hug

# 567
НАДЕЖДА ВИНАГИ ИМА ...  , леле пиленце сега се загледах в твоята лентичка  Laughing Мило , ама то не останало - браво на теб  Laughing Hug Ех, как ми се иска да съм в Пловдив с теб сега и да миткосваме по бебешките магазини  Laughing Аз за сега само от време на време надничам из разни сайтове и ми се плаши окото - цени космически  Shocked

# 568
НВИ, наистина лети времето. Кога си бършехме сълзите, кога дойде и това време.
За бебешки магазини -  Вис Виталис, Штъркел и Хипо ленд, се сещам на първо четене, като по-големи. Също и този е-магазин Касида го има в Пловдив.
Благодаря за отговорите. Аз също мисля да пера на пералня и после в сушилнята, която още не сме купили Laughing

# 569
Като гледам как ви напредват лентичките, много се радвам за вас.
И наистина тук са най-хубавите бебета.

Общи условия

Активация на акаунт