Бременни и майки от проблемното 2009 - седма част

• 29 878
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, влизам да ви почерпя за именния ден на Александринка!

# 601
Здравейте,радвам се че всичко е наред и няма лоши постинги в темата.А аз искам да ви попитам в началото на 6 м.,а пък и по натам правят ли се някакви други изследвания или до края се пускат само кръвни и урина

# 602
4естита първа месе4инка на Ива и Явор  bouquet
4естита втора месе4инка на малкото Мименце  bouquet
4естит имен ден и на Александринка, много здрави4ки и много щастливи да растат де4ицата Hug

Аз ве4е запо4нах по-малко да си стягам багаж4ето за клиниката, 4е не остана (за 15 септември съм - секцио ) Изпрахме и изгладихме дрешките на бебка, мисля да накарам татито да сглоби кошарката ве4е, 4е искам вси4ко да си подредя да си забърша да е готово. И така треска ме тресе ве4е, нямам търпение да си гушна моми4енцето, но и малко ме е страх от неизвестното, от болката, но пък желанието да си видя и прегърна слън4ицето е мнооого по силно. Прегъщам ви моми4ета Hug
 ЕВА, АНЖЕЛА И БОРИСЛАВА МОЛИМ СЕ ВАС БЕБ4ЕТА Praynig Praynig Praynig

# 603
Здравейте и от нас  Hug

Първо да честитя месечинките на Ива и Явор и на Мименцето  Hug  bouquet Да ги нагушкате от нас със Юли

Честит Имен ден и на нашата кукла Александрина , Юли праща много усмивки на душицата , нека бъде все така здрава и красива и да радвам мама и тати  Hug Hug

Аманитке , паднах от смях мила, какво прави малкия Габриел , хърка ли или просто мънка от удоволствие  Crazy Heart Eyes

Слава , аз освен кръвните и урина пусках и микробиология , ей така за мое успокоение  Peace

НВИ , ето че и ти вече може да се похвалиш с покупки , страхотни са , ... колко бързо минава времето  Hug

Грацийка , стискай кълки , боката ти казах да не я мислиш , като видиш бебка и всичко ще е на заден план  Hug

За Комикс и Арвен   Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 15:26 от Mindi

# 604
  • Видин
Пее, Минди, пее  Joy hahaha

# 605
Ух , дудунчото ми той ... пуснах го и на мъжо , да го види и той певеца  Mr. Green Mr. Green

# 606
Аманитче , този сладкиш го слушахме с мъжо поне 5 пъти , аз се хилих с глас , а той поне три пъти пита ама това бебето ли е  Joy Много е сладък да е жив и здрав  Hug
Грацийка , адашката става истинска принцеса - малко на патерици - честит имен ден   bouquet
Екинка , честит имен ден и на Александринка   bouquet да ти е жива и здрава  newsm51

# 607
Аманита, много сладко похърква вашия Габриел. Бузанчо! Heart Eyes
Грация, Мимето е много сладка малка принцеса.  Hug
Честита втора месечинка на малката беболинка. /пък го и римувах/
Честит имен ден на Александрина.
Всички да са живи и здрави, да папат и да слушат мама и тате! Да ги нацАлувате по петичките.
НВИ, вече имаш първите покупки, сигурно много се вълнуваш, че то и не остана много време. И ние днес ходихме до Вис Виталис. Ей така, само да поразгледаме, да добием представа къде какво има. Едва се стърпях да не купя нещо. Вие количка избрахте ли вече?
Дано всичко да е наред и да си родиш нормално, както искаш. Но, каквото и да дойде, знай, че бебето е най-важно, ние ще оцелеем.

# 608
Да е жива и здрава малката сладка Александринка Hug
Чоузи,ние в4ера купихме малко нещица,най-необходимото,въпреки,4е ако бях сама щях да изкупя света Simple Smile и после може би щяха да са излишни.Мисля да продължа след като се роди беб4о,тогава наистина ще знам от какво ще има нужда.Коли4ка харесах си да,няколко Simple Smile
Показах на мъжа ми и брат ми какъв тип харесвам,като родя,живот и здраве,те ще я купят.
Тази на която веднага ми се спря окото беше около 1000лв Rolling Eyes ,но мисля,4е е скъпи4ка.Подминах я Confused Но това не е толкова важно,важно е вси4ко да мине нормално.

# 609
С молитва за бебките на Комикс и Арвен!  Praynig
Честит имен ден на Александринка !Честита месечинка на Явор и Ива! Честита втора месечика на Мария!Да са здрави, пухкави и засмени бебчовците  Grinning
Много са ни хубави всички бебенца и винаги се умилявам, като разглеждам снимките им!
Ето ни най-после и нас, вчера отпразнувахме първата си месечинка, а днес сме именници  Grinning

http://denniva.snimka.bg/

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 22:32 от denniva

# 610
Честит имен ден на всички сладурчета.  Hug Heart Eyes Hug Да растат много здравички и да ви радват много!  Hug

Честита втора месечинка на Мименцето, малкото сладко кукленце.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Всички бебоци са толкова сладки и хубави, че вече суперлативи не намирам...пу-пу да не им е уруки!  Heart Eyes

Аманитка, Габчо е уникален, и нас ни разсмя много, мъжо както беше на дивана, дойде да провери откъде идват тия звуци.... Joy Joy Joy Да го нацелуваш дудулинчо... Heart Eyes

Момичета, благодаря, че постоянно ни мислите и ни подкрепяте. Утре, бебка Бо, става точно на 1 месец, или започва 8ия от бременността. Силно и от сърце се моля поне на термин да я изпишат живичка и здравичка и да си я вземем вкъщи  Praynig Praynig Praynig

# 611
Честит имен ден на малките Александринка и Алекс, да са живи и здрави дечица, да растат усмихнати и щастливи  Heart Eyes  bouquet. Честита първа месечинка на бебе Алекс  Hug.

Комиксче, честита ви месечинка, мила! нека малката борбена Борислава да е силна и да радва мама и тати вкъщи скоро, да е много здрава  Hug  bouquet.

Грация82 и НВИ, още малко момичета и ще гушкате рожбичките си, чак се вълнувам  за вас.

Благодаря за комплиментите и пожеланията!

# 612

Не знам дали е редно, но реших да ви почерпя по тортичка за това, че днес Борислава прави 1 месец от раждането си...пожелавам си след 11 месеца да ви почерпим отново, заедно с нейни снимки от празника по случай РД - 1 годинка.  Hug

Грация, мерси миличка Heart Eyes

# 613
Честита месечинка на малката Бо Hug Вярвам,4е малката ще се справи и след 11 месеца ще по4ерпиш отново с торти4ка   Yum  Hug

# 614
Комикс, честита първа месечинка на мъничката Бориславка. След 11 мес. ще си търсим почерпката като наследство, така да знаеш!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт