Бременни и майки от проблемното 2009 - седма част

• 29 757
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Честита месечинка на мъничката борбена Бо  Hug Бог да я пази и да и дава сили за скорошно гушкане с най-добрата мама Комикс Praynig Praynig Praynig
Пускам ви едно клипче с молба - не ставайте такива майки - тази много прилича на моята  Joy Joy Joy
http://www.vbox7.com/play:400e917e

# 616
честита месечинка на мъничката Бо  Hug Нека Господ й даде сили да се пребори и скоро да се прибира вкъщи, че мама я чака с нетърпение   Praynig Много здраве й желая  Hug

# 617
Здравейте!

Маринекс, браво, много ми хареса, амамммммммм голям ужас е сигурно да имаш такава мама. Слава Богу моята не беше такава, само понякога............., но ние си го заслужавахме... Но пък от друга гледна точка, малко строгост и мърморене не са излишни, все пак дисциплината е един от двигателите на света.
Ох, дано не стана такава, ужасно е............ Горките деца..........

Желая много усмивки на всички и успешна седмица!
Аз съм на преглед след обяд, дано всичко е наред, че съм малко притеснена, вече трябва да спирам всички лекарства а и от 3 седмици не съм чувала сърцето на бебо! Днес и татенцето ще пуснем да види малкия човек! Прегръщам всички!
 Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet
За малките слънчица на Аарвен и Комикс  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 618
  • някъде тук
Здравейте и от мен  Hug
Първо да честитя на  месечинките на Алекс и и малката Борислава   bouquet
Грация да нагушкаш тая малка сладурана от мен Hug и честита ви втора месечинка   bouquet

Сега да дам отчет и аз преди малко се прибрах от феталната морфология ,Мазнейкова каза че всичко е наред прегледа ме доста обстойно мери ,снима и най важното което разбрах е че ще си имаме МОМЧЕ   Laughing официално сме със сини гащи, такъв рев му дръпнах  досега все не ми се вяваше че това се случва на мен, но вече го имам документирано даоха ми снимки и диск със клипчета ,сега само това правя пускам си и си го гледам  Crazy много съм щастлива  Laughing
тежим 272 грама и отговаря на 19 седмица и 3 дни Simple Smile

# 619
Бела, честити ти сини гащи.   bouquet
Nataly Ivanova, стискам палци за прегледа. Да се отчетеш после.  Hug

# 620
4естита ти месе4инка мъни4ка БО Hug КОМИКС4Е , след още един месец да ни по4ерпиш за втората месе4инка на куклата, след това за третата и така всеки месец да ни 4ерпиш, мили4ка и тя да е все по-добре и съвсем скоро да е в прегръдките ти. Praynig
За ЕВА И АНЖЕЛА  също  Praynig Praynig

Ние току що се върнахме от Варна, доки искаше да ме види още веднъж преди секциото. Бебока е около 3 килца и слава Богу каза, 4е нещата са ок - плацента, околоплодни води и т.н. Единствено тоя път ме убива просто и то не разстоянието, а дупките. Усещам всяка неравност и камъ4е - усещам е меко казано, кошмар е с тея болки и контракции, които имам  smile3514 направо ми иде да слезна от колата и да гърмя в асвалта, ужасно е. Еми това е на 14 живот и здраве постъпвам за изследвания и на 15.... newsm30 ще се гушкаме.

МИНДИ4КА, ГРАЦИЙКА Hug Hug
БЕЛА , 4естити ти сини гащи4ки

# 621
Здравейте момичета. Аз съм си вече вкъщи. Къса ми се сърцето, че самичка се прибрах и това в никакъв случай не беше раждането и изписването, за което съм мечтала, но последните години се научих, че нищо хубаво не става лесно! Благодаря ви за милите думи и пожеланията, момичетата ми имат нужда от тях.
Аз иначе съм добре, забравих болките си и придърпванията си веднага щом излязох от упойка. За съжаление двете мишки много бързаха - разкритието растеше, контракциите зачестяваха и решението за секциото беше "по спешност". Димана се е родила първо, Константина втора. Аз съм била пълна упойка и за съжаление не видях и не чух как изплакаха ,момиченцата ми.
Но сега най-важното е да се държат все толкова мъжки и да си дойдат по-бързо вкъщи. И двете дишат самички. Не са били интубирани, само Димана стоя 2 дена в среда с по-концентриран кислород. Константина не е в интензивното от петък и се захранва бавно,  но успешно. Димана пък повръща и за сега отлагат захранването с още ден два. И нея ще я свалят на слединтензивния етаж. Надявам се другата седмица да ме викат вече да ги храня или поне Константина - тч по-бързо се подобрява. А иначе последните дни съм им говорила, галила, усмихвала всеки ден.... сега ще ми липсват - изписаните мами могат да ги виждат само веднъж седмично.
Опитвам се да не падам духом. Вярвам, че Господ е добър и нашите малки мишки ще се приберат съвсем скоро. А и лекарите не ги определят като рискови и казват единствено : Стабилни са, остава да се захранят.
А иначе и двете приличат поразително на баща си - да не кажа , че са му одрали кожата - по-мургави, с черни къдрави коси и форма на очите като неговата (бадемести). Да са ми живи и здрави !
Комиксче, честита месечинка на твоята борбена красавица. Не ми беше удобно да я търся в отделението - исках да се възхитя лично на желанието и борбата й за живот, да я дам за пример на нашите две госпожици. Ние с теб най-вероятно ще започнем да се засичаме в часовете за "сведения". Желая ти от сърце да си прибереш малката принцеса съвсем скоро!
Ели, на патерица естотя именния ден на твоята хубавица , ще я изпапкам милата, толкова е сладка...пу пу....
Минди, ти нямаш равна на снимките...стига дразни тъщите или  бъдещите тъщи.... нали сте заети вече .... Да го нацелуваш от мен!
Момичета, сигурна съм, че нашите дечица са най-сладки! Само да са ни живи и здрави, това е най-важното...другото са бели кахъри!

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 14:57 от Cho_ko

# 622
Cho_ko, първо искам да ти пратя една голяма прегръдка.
Хубаво е, че момичетата дишат самички, ще започнат и да се хранят, сигурна съм. Не съм много веща по тия въпроси, но така трябва да бъде. Сигурно много ти липсват, но вярвам, че съвсем скоро ще се приберете всички у дома.

# 623
Мила Чоко,

добре завърнала се!  Hug Радвам се, че физически си добре, сега остава ние да ти вдъхваме сила и увереност, че твоите прекрасни момиченца са силни и много скоро ще бъдат напълно самостоятелни и ще можете да си ги гушкате! Така, както ги описваш, са истински красавици! Чакаме с нетърпение снимки - тогаз пък да му мислят свекървите!  Laughing

# 624
Cho_ko, много силно те прегръщам!
Желая ти много сила и да знаеш, че от тук нататък те чакат само хубави моменти, колкото и да ти е трудно, ще минаваш през всичко и ще си щастлива до безумие! Стискам палци малките красавици да се захранят бързо и да си ги прибереш скоро! И след 15-16 години да започнат да разбиват сърцата на младежите Wink, а ти ще гледаш от страни и ще се връщаш назад към тежките, но щастливи мигове! И двамата с таткото ще сте безумно щастливи!
Много късмет, здраве, красота и спокойствие
  Hug Praynig  bouquet Hug Praynig  bouquet Hug Praynig  bouquet Hug Praynig  bouquet
Прегръдки и малките Димана и Константина от мен! Имат прекрасни български имена и ще станат прекрасни българки, сигурна съм!

# 625
Чоко, прегръщам те силно миличка  Hug Hug Hug Вървите по трънлив път, но вярвай, че всичко ще е наред и малките бонбончета скоро ще се приберат вкъщи при мама и татко. Може да има моменти, в които да губиш надежда, но ти си силна и ще успееш.  Hug

Димана и Константина в неонатологията на МД ли са, защото Борислава е в Неонатологията в Клиниката по педиатрия към МА.

Пиши ми на лични, ако имаш много въпроси, които те тормозят  Hug

Искам да споделя, че днес плача от радост, мисля че за целия ми съзнателен живот това са най-сладките сълзи...живот и здраве, ако бебка е все така стабилна и е добре минава на междинен апарат, без тръба в дробчетата...дано малката ми мишонка се справи Praynig

Гушки на всички  Hug

# 626
комикс, това е най-хубавият пост, който прочетох днес.  Hug
Браво на малката Бо! Браво! Ще се справи душичката.

# 627
О, Комиксче, това е страхотно! Hug newsm51

Хайде и мама Арвен сега да се яви с такава хубава новина!  newsm10 smile3525

# 628
Комикс , Чоко , мили мамчета , днес носите хубави новини  Hug Моля се за вашите малки принцески  Praynig Praynig Praynig Всеки ден ви мисля , но днес много ми стоплихте сърцето  Hug
Бела , честити сини гащи мила  smile3525 ех , че хубавкоо Laughing

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 18:06 от marinex

# 629
  • Видин
Честита първа месечинка на малката Бо! Ком, ще се пребори, миличка, ще видиш как след 11 месеца ще ни черпиш пак за рождения ден на малката палавница  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Чоко, важното е че бебките са стабилни, а ти не допускай отрицателни мисли, защото следродилната депресия е страшно нещо, казвам го от опит.Аз минах през АД, на антидепресанти съм в момента все още, ама не ми се говори за това... Hug

Общи условия

Активация на акаунт