Бременни и майки от проблемното 2009 - седма част

• 29 753
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Cho_ko,добре дошла   bouquet.Много се раздвам,че момиченцата са добре и стискам плаци скоро да се захранят,да си ги  прибереш  и да гледаме снимки!

# 631
  • Sofia
Честита месечинка на мъничката Бо!   bouquet Дано е все така борбено това момиченце!  Praynig Praynig Praynig

Чоко, добре дошла Hug Радвам се, че твоите принцеси са добре и дано бързо се захранят, за да си ги приберете у дома!  Praynig Praynig Praynig

# 632
Чокич , добре дошла , мила , хайде съвсем скоро да прибереш вкъщи малките принцески , че нали ще правим още едно момченце за зет , също толкова хубаво като Юли  Heart Eyes Hug Не се притеснявай , всичко ще бъде наред  Hug

Комикс, честита първа месечинка на малката Бо , нека бъде все така борбена и силна и да закрепне бързо за да си е при мама и тати  Hug Hug

# 633
  • София
Момичета, вие в коя седмица правихте ФМ и къде? Притеснявам се, че часът който си записах при д-р Марков е за 20г.с., чак октомври, а ми се ще още сега да направя една по-ранна. Ако знаете къде не се чака толкова много, моля кажете , ако имате и тел.

# 634
Чо-ко, сигурно е тежко да се прибереш вкъщи без момиченцата си, но се надявам тази раздяла да е съвсем кратка и после ще имате цял щастлив живот да сте заедно. Радвам се, че са стабилни, дано добре се захранят и наддават, че да може и гордия татко да си ги нагушка  Hug.

Комиксче, дано, дано! Щастлива съм с теб за всеки напредък, за всяка крачка към подобрението на малката Бо  Hug!

Бела, като отворих темата първо твоята синя лентичка ми се наби в очите. Страшно много се радвам, честито пишленце! Знам колко е хубаво като научиш пола, сякаш чак тогава осъзнаваш, че е истина и се случва на теб, бебчето придобива образ и форма. Стискам палци всичко да е наред до края и да нямаш повече неразположения  Hug.

Натали, как мина прегледа? Таткото наслади ли се на бебока?

# 635
lorelei75 първата ФМ или по скоро хромозомно измерване правих в 12 г.с. , тя се прави между 11-13 г.с. Аз лично я правих при д-р Сигридов в клиника Надежда .

# 636
  • някъде тук
Лорелей аз днес правих моята и ми е първа в по ранни седмици не съм правила правих само БХС в 11г. с. ,а иначе май точно така се прави от 19 до 21 седмица ,моята беше при Мазнейкова обаче док ми записа часа та незнам как е със часовете ако искаш пробвай да видиш какво е положението  Hug

Грацийка точно така се чувствам,благодаря ти ,голяма прегръдка от мен за Мими Hug

Чоко стискам палци всичко да  бъде наред с малките принцески ,и в най скоро време да си ги гушкаш вкъщи Hug

# 637
Чоко, радвам се че малките са добре !
Дано час по-скоро си ги приберете вкъщи  Hug

Комикс, много, много се радвам за малката Бо !
Дано все така стабилна да е и да се подобрява с всеки изминал ден !  Heart Eyes

Арвен  Hug

Стискам палци за леки и безпроблемни месеци, на всички бременни момичета  Hug Heart Eyes

# 638
lorelei75 първата ФМ или по скоро хромозомно измерване правих в 12 г.с. , тя се прави между 11-13 г.с. Аз лично я правих при д-р Сигридов в клиника Надежда .
феталната морфология си е фетална морфология и се прави на определен етап от развитието на полода - обикновено два пъти11-13 и 19,20-22,23 г.с. ако е нужно и по-късно, но няма нощо общо с хромозомно измерване, което е част от методиката за определяне на кариотип и се прави на клетъчно ниво под микроскоп, на точно определена фаза от деленето на клетките и в никакъв случай на ехограф.
моля за коректност към потребителите, не подхвърляйте думи и термини - това би хвърлило накой в ужас.

# 639
моля за коректност към потребителите, не подхвърляйте думи и термини - това би хвърлило накой в ужас.

Аз тук виждам само един хвърлен в ужас потребител!  Mr. Green
Споко, мисля, че всяко момиче може да се информира с подробности за предстоящите прегледи от лекаря си.

newsm10

# 640
Комикс, радвам се за вас Hug Praynig Praynig
Чоко, една огромна прегрдка и от мен  Hug, дано скоро малките принцеси са в къщи при мама и тати  Praynig Hug
ААрвен Praynig Praynig
Пропуснах да честитя много именни дни  Embarassed но тези дни не можах да се добера до компютъра Hug
Бела, честити ти сини гащи  Hug

# 641
Бела-честити сини гащи.Комикс радвам се,че малката Бо се подобрява-вярвай,че ще е все така.Cho-ko-знай,че и твоите две принцеси скоро ще си бъдат у дома и ще се гушкате...ще стискам палци за това.На мен вчера ми излезе резултата от микробиологията-нормална е HugХубав ден на всички

# 642
Добро утро и от мен!

Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

Грация, моя преглед мина супер! Таткото милия се радва много. Ми то, 68 мм, една голяма главичка, движи ръчички и крачета и мъжа ми вика: Виж как ни маха! И др. Тимева се смее, сигурно усеща че го гледаме!
Пуснаха ми ранни генетични за плода, днес сутринта давах кръв. Ох, дано всичко е наред!

Иначе, мого е вълнуващо, да видиш как след всеки следващ преглед малкия човек е пораснал.... Ох, невероятно изживяване, но не се видя дали има пишка!!! Много е малка каза доки, няма да я видим, иначе малкия човек се въртеше, обръщаше, абе показава си се, като манекен, на мам той!

Много съм щастлива! Пожелавам на всички скоро да изпитат това усещане, незаменимо е!

Бела, честито мъжка рожбичка.  bouquet Hug  bouquet Hug
Комиксче, моля се за малката принцеса Борислава Praynig
Чоко, дано си прибереш скоро малките котанки и чакаме снимки Hug Hug
Аарвен и за твоте бебки мила  Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

На всички пожелавам много успешен и пълен с комплименти (от чужди мъже) ден! Иначе, от нашите си мъже ние си ги получаваме, нали! Прегръщам всички и стискам палци на бебоците, мамите и на всички, които са в процедури!
  love001 smile3525 newsm10 newsm68  love001 smile3525 newsm10 newsm68  love001 smile3525 newsm10 newsm68  love001 smile3525 newsm10 newsm68

# 643
Здравейте момичета, благодаря ви отново за всички мили думи. Ще ги предам на нашите мишки този четвъртък като отида да ги видя. Надявам се , че ще си дойдат възможно най-бързо. Успокоявам се , че е за тяхно добро и са в едни от най-добрите ръце. Вярвам на тези доктори безрезервно и на завеждащата неонатологията - доц. Слънчева, която лично се ангажира с нашите госпожици. А чакането е нещо, с което трябва да се справя единствено и само сама.... от мен зависи до колко ще успея да съхраня себе си до момента , в който си ги приберем.
Аманитка, най-много се пазя от това, че първите два- три дни го ударих на остерия в болницата. И кърмата ми намаля и се оплаших много. Даже акушерките в неонатологията ми се скараха защото ревях  като отидох да видя момичетата, а тя ме увери, че те вичко усещата и реагират на нашето състояние .
А сега ме поддържа цеденето и всекидневното ходене до болницата за сведения.
 Hug ви силно и от сърце жеаля на вас, семейството ви и малките ви бонбончета здраве, здраве, здраве!
Ако някоя бъдеща мама има въпроси относно секциото, дните след него, режима и необходимите неща в болницата - на среща съм... нали вече и аз съм гърмян заек.... а да ви кажа и толкова раждания станаха пред очите ми (лежах за задържане в предродилна зала, където няма стени и врати, а само прозорци м/у отделните "стаи") че може да съм полезна и за естетсвенното раждане Wink
Хубав ден на всички

# 644
4О КО, добре дошла, мили4ка Hug Трудно ти е много предполагам, но съм сигурна и вярвам, 4е вси4ко ще бъде наред с ДИМАНА И КОНСТАНТИНА, ще стискам палци по скоро да си ги приберете души4ките. Много, много прегръдки и за трите ви Hug Hug Hug Забравих да кажа 4е имената, които сте избрали страшно мн ми харесват Wink
КОМИКС, новината е страхотна и още по - хубави ще носиш ще видиш Hug САМО ВЯРВАЙ.
АРАВЕН , ти си наред сега да ни зарадваш Praynig Praynig

ПОЛИЖИНАКС слагал ли е някой и колко дена. Заради жълто те4ение трябва да ги слагам 12 дена подред - ми то по4ти до секциото. Много ми се вижда 12 дена newsm78

Общи условия

Активация на акаунт