Бременни и майки от проблемното 2009 - седма част

• 29 752
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
Чо-ко, добре дошла  Hug С бебетата всичко ще е наред, силно вярвам и се моля за това  Praynig Praynig Praynig
Комикс, радвам се, че има хубави новини от теб  Hug Дай Боже от тук нататък да стават все по-хубави  Praynig Praynig Praynig
Аз само да се похваля, че феталната морфология мина успешно, бебко е здрав и буен ЮНАК  Grinning Слава на Бога, всичко си му е на мястото и си е както трябва. Ще се наложи да следим по-отблизо тази моя ниска плацента, дано да успее да се вдигне до края. Ако не - Чо-ко ще дава съвети за секциото  Wink

# 646
  • София
Днес си направих БХС, но резултата ще е готов чак в понеделник. Записах си и час за ранна ФМ другата седмица. Иначе бебчо е станал цели 5.8см (при това без карчетата!!) и мърда и подскача  Grinning - много е сладък. Кога ще могат да разпознаят пола - в 13 г.с. дали ще е възможно да се види?

# 647
  • вече Пловдив
[ПОЛИЖИНАКС слагал ли е някой и колко дена. Заради жълто те4ение трябва да ги слагам 12 дена подред - ми то по4ти до секциото. Много ми се вижда 12 дена newsm78
Грация, аз го слагах по 6 дни преди и след раждането, но превантивно. Явно е добро лекарство, защото бебка се роди нормално без никакви инфекции. При теб може да е повече дни, защото лекуваш проблем. Успех  Hug

# 648
Грацийка, аз също имах назначени лечение за 12 дни като установиха разкритието, но успях да сложа само 6, така че не се притеснявай - преди секцио се ползва като превантивна мярка да не гъбясаме в последния момент. Аз също имах течение (цялата бременнност си го имах), но накрая казаха да направя един курс въпреки чистата микробиология.
Лорелайче, аз съшо мъчих нашата доки да ни каже какви сме около 12 седмица, но тя отказваше...каза че е много рано. Едва 14та седмица каза (след много много тормоз)  че сме проектодевойки, но ден по-късно на ФМ при Марков се видяха нашите момиченца - ясно и отчетливо.
Днес новините са много добри.... казаха че константина яде, даже е наддала 60 грама от вчера. Още по-прекрасното е че до ден два ще разберат кога ще я извадят на нормално легло и се очаква до края на седмицата да ме викат да я храня!
Димана също е добре. Престанала е да повръща. От днес е на водичка, а утре започват 2ри опит за захранване със сондата. Свалила е само 10 грамчета от вчера, което си е постижение при положение , че повръщаше и не се хранеше! Благодаря на Господ , че помага на нашите мишки.
Силно гуш на всички. Благодаря ви за стиснатите палци и добрите думи- малките мишки имат нужда от тях!

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 17:01 от Cho_ko

# 649
  • София
Чоко,  Hug Hug Hug браво на бебетата, скоро ще си ги вземете у дома   bouquet

# 650
Додичка , честити ти сини гащи , хайде другата годна май ще е мъжка година  Party

Лорелей75 , на мен ми казаха пола в 12 г.с.  Peace

Чокич , видя ли че всичко ще е ок с малките чокита , браво за прекрасните новини  Hug

# 651
моля за коректност към потребителите, не подхвърляйте думи и термини - това би хвърлило накой в ужас.

Аз тук виждам само един хвърлен в ужас потребител!  Mr. Green
Споко, мисля, че всяко момиче може да се информира с подробности за предстоящите прегледи от лекаря си.

newsm10
май не си разбрала намека ми - написах го по този начин за да не използвам истинските думи, но явно трявба - хромозомно измерване в която и да е гестационна седмица при ехографски преглед са пълни глупоси.

# 652
Браво на малките чокита, бързо да се захранват и да се прибират при мама и тати  Hug

Комикс, Арвен  Praynig Praynig Praynig

# 653
деннива, аз не виждам снимките в албумчето.

ddnchv ,  Минди, може би говори за кръвните тестове, които задължително би трябвало да съпровождат ехографските в тези седмици. Дори и да не се е изразила правилно, хайде малко по- спокойно и без обиди  Wink

# 654
Ники , нарочно пропуснах поста на ddnchv , мисля че няма смисъл да го коментираме  Peace Hug

# 655
Минди, то врелите и кипелите в тези проблем, се разбираме от половин дума. Аз затова и нищо не коментирах, а имах какво да кажа.
Чоко, много се зарадвах на думите ти. Нещата вървят много добре. Браво на мъничките мишлета.
Арвен, следя те и в другата тема, но нищо не казваш напоследък. Как са Ева и Анджела?
Комикс, и вас ви мисля с Бо.

# 656
Здравейте милички!
Първо да ви благодаря искрено за милите пожелания за имения ден на Александринка и татити ни  Hug Толкова сте мили и позитивни всички, по една голяма прегръда от нас за вас  Hug
Аз не съм влизала в темата от 2 дни, че леля, чичо о братовчедките си дойдоха о Щатите и докато се видим и наприказваме, направо не остана време за темата ни. А какви подаръци са донесли на малката ни бубка, невероятно красиви неща, дрешки сигурно ако кажа цял куфар няма да епреувеличено, защото това успях да преброя около 30-на пачрета - якета, костюмчета, палтенца, сакенца, дънки, рокли, чудни неща за есента и зимата. А и толкова сладко и стоят...

Чоко, миличка, така се зарадвах като видях постовете ти  Hug. Всичко с малките мишлшнца ще е наред, дай Боже все така добре да са, Диманчето да се захрани успешно като сестричката си и съвсем скоро да си при тях и да ги гушкаш и храниш, а разбира се всички от сърце желаем и очакваме щастливото ви завръщане в къщи, Сега чакането и броенето на дните ще ти е най-трудно, но мисълта, че скоро ще са при теб трябва да те държи. Нали знаеш, че бебчетата усещат нащите емоции, така че не се давай на депресията и се опитай да си позитивна, макар че от постовете ти личи, че се справяш повече от успешно с това.
За бебчетата ви се грижат най-добрите специалисти, а доц. Слънчева е просто най, най според мен в неонатологията, така че бъди спокойна за тях. Ще видиш, че те с дни ще се променят и ще ви радват. Много, много стиснати палци и много прегръдки за теб и малките принцески  Hug

Комикс, браво на борбеното момиченце, дано и занапред така се справя и ни радваш само с хубави новини.

Додичка, браво на буйното ви юначе, все така да ритка  Wink

# 657
Чоузи  Wink Hug

Ели , благородно ти завиждам , на мен дрехите са ми най-голямата страст обожавам да пазарувам , а сега покрай Юли ми е още по-приятно , освен да кажа че чакаме приказен снимков материал на снахичката  Hug

Чоко , чакаме от теб хубави новини и днес  Hug

Комиксче , Арвен , с вас сме момичета за малките ви принцески  Praynig Praynig

# 658
Комикс, ААрвен, за малките ви слънчица Praynig Praynig Praynig
Чоко, браво на твоите малки момиченца:hug:

# 659
Чоко, чак сега прочетох! Браво на малките героини, браво! Да почват да се хранят, да пораснат големи и хубави моми и да разбиват мъжките сърца по света, че .............. Няма да се излагаме я......
Моля се за тях миличка, и за теб да си силна и здрава, че те ще имат нужда от това!  Hug Praynig Hug Praynig Hug Praynig Hug Praynig

И за бебките на Аарвен и Комикс се моля Hug Praynig Hug Praynig Hug Praynig
Дано да се появят и да споделят, че и тях ги мислим много всички и се молим.....

Момичета, желая ви спорен и слънчев ден и Ви прегръщам силно!
 Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт