Бременни и майки от проблемното 2009 - седма част

• 29 749
  • 723
  •   1
Отговори
# 660

Минавам да честитя празника на НВИ и да и пожелая много здраве и много късмет във всичко!  Hug
След обед ще докладвам за малката бандитка, направила е опит да си извади тръбата....а вчера раздаваше най-сладките усмивки на мама  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 661
Благодаря ти Комикс  Hug

Почерпете се с каквото ви е сладко.
Радвам се,4е малката е добре Hug

# 662
НВИ, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти скоро да гушкаш най-желания подарък!

# 663
Честит Рожден Ден Надежда Винаги Има!!!
http://www.youtube.com/watch?v=ToYl0bsqQps&feature=related

# 664
Ето и по4ерпка.Благодаря ви  Hug

# 665
  • Пловдив
Надежда Винаги Има, честит рожден ден, миличка! Пожелавам ти леко и сладко очакване до срещата с най-прекрасното бебче - вашето Hug
За бебенцата на Комикс и Аарвен Praynig Praynig Praynig
Чо Ко, как са принцеските Heart Eyes

# 666
Честит рожден ден НВИ !!!
Бъди много здрава, щастлива, обичана и най-вече горда майка на здраво и усмихнато бебоче !!!  Hug

Стиснати палци за Бо, все така да се справя и бори с трудностите, ще чакаме новини Комикс  Hug
Стиснати палци и за бебчетата на Арвен, дано само да се подобряват и скоро бъдат в прегръдките на мама  Praynig

Чоко, през цялата бременност беше много позитивна, не губи тази светлина сега, когато твоите принцеси имат нужда от нея !!! Хубави новини носиш и все такива да са. После снимки да ни покажеш на двете кукли  Hug Heart Eyes

Ние бяхме малко на моренце, но се прибрахме заради проблем с едната ми гърда. От няма нищо стана белят и реших да приключа с кърменето, дойде ми доста нанагорно. Дано не ми тежи много вината ...

Ето един морски поздрав от нас и една скромна усмивка Wink (търся си снаха, да знаете)

В плажна форма  Joy, Аууу )

# 667
Честит рожден ден на НВИ!!!
Миличка, желая ти много здраве, късмет и безгранично щастие съвсем скоро с вашето здрав и прекрсано бебче!

Чоки, чакаме те с вести за мадамките, знам, че всичко ще е надер с куклите  Hug
Комикс, Арвен, молим се за вашите бебчета, дано всичко да върви добре и скоро да си ги приберете в къщи  Praynig Praynig Praynig

Редактирам си поста, как съм могла да пропусна този красасавец на Мамбинка  Blush ooooh!, много е сладък и какъв изкусител от сега  Wink. Мамбинка, разкошен е малкия сладур, много  Hug

Ето малко снимки от именния ден на Александринка:
Цветенце сред цветенца:

Тук е с момчецето на нашите приятели, родени са на един ден, той много и се радва, иска да я гушка, а Александринка нещо не отговаряше на чувствата му  Laughing:

Е ето как стоим прави:

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 13:31 от elli_g

# 668
4ОКО, мнооого хубави новини, много се радвам за малките сладкиши, скоро ще си ги гушиш Hug
КОМИКС И ААРВЕН, И ДНЕС МОЛИТВИ ЗА АНГЕЛ4ЕТАТА ВИ Praynig Praynig Praynig
НВИ, 4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquet НИЕ двете с теб сме на ред, пожелавам ти вси4ко да мине по-вода и да гушнеш своята ме4та. Hug
4ОКО, ВАНЯ, мерси за отговорите за полижинакса. Понеже ми е много трудно поставянето на глобулката, дали мога да се намажа предварително с възелин за да овлажня малко, 4е наистина голям зор докато я набутам навътре, толкова ми е сухо 4е залепва и е мн кофти Blush

ОХХХ ЕЛИ, ме4тая си за едно такова сладко моми4енце като твоето, много я харесвам, не за първи път го казвам, ще я папкам много............

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 13:02 от grazia82

# 669
  • Пловдив
Ели, много ти е хубава Александринка, да ти е жива и здрава Hug Обаче и маллкия сладур е готин Heart Eyes Да са много щастливи всички невинни душички, толкова са сладки.
Мамбинка, много сте секси Mr. Green С тоя сладък малък мъж скоро няма да се оттървеш от снахи Wink
Грация, не съм ползвала Полижинакс, но не може ли малко да я намокриш. Едно време си поставях такива глобули, които трябваше да се мокрят преди поставяне и доста по-лесно се получаваше.

# 670
НВИ Честит рожден ден, да си жива и здрава, много щастие и късмет, а тъй като ти остава още мъничко докато гушнеш своята мечта, ти пожалавам много много леко да мине всичко

Ели, в градинката с цветята Александринка е най-хубавото цвете Hug
Mambina, страхотен е този бонбон Hug

# 671
НВИ , честит рожден ден !Пожелавам ти скоро гушкане на голямата мечта , както и да си много обичана и щастлива!

Чоко , стискам палци за твоите бебчета , да се борят и скоро мама много да ги гушка  Praynig
Комикс , Арвен , моля се за вашите малки момиченца  Praynig Praynig Praynig
Ели , то тази кукла на цветенце е трябвало да я кръстиш - виж колко е сладка в градината  Laughing Heart Eyes  Hug
Мамбинка , малкия е истински разкош  Heart Eyes Laughing Hug

# 672
ЦЕЦИНКА, не става душко да я мокря, пробвала съм, трябва да е нещо хлъзгаво по скоро, за това си мисля за възелин, ама пък да не стане някоя реакция знам ли newsm78

# 673
  • Пловдив
Ох, нямам идея как да стане по-лесно. Знам колко е ужасно, аз по едно време не можеш да си сложа Утрогестана, като се има предвид, че са нищо и никакви "топченца" ooooh! За вазелина не зная и аз се притеснявам да не стане реакция някаква. Дано намериш решение Hug

# 674
  • вече Пловдив
Грация, малко ме е страх и мен да не стане някоя реакция с вазелина. Аз си ги слагах вечер в леглото, със свити колене и като че ли така е най-удобно. Иначе някакси трябва да си нацелиш най-удобната позиция. Успех! Hug
Отново сте показали прекрасни дечица - да са ви живи и здрави и много да ви обичат! Heart Eyes
НВИ, честит рожден ден! Бъди много щастлива и обичана, всичко друго се постига!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт