Фотография # 39

• 23 669
  • 457
  •   1
Отговори
# 30
между другото, в понеделник трябва да снимам едни витрини и ми трябва пол филтър 87 мм, но не ми се купува. мога ли да намеря от някъде за 2-3 часа, как мислите?

# 31
Бухтичка се омъжва  днес. Grinning

# 32
На Бухтичка да й върви по вода, не по дъжд днес.  Mr. Green

Мерси за отговорите за филтрите. Аз като абсолютно незапознат с тях, четох тук описания какво "правят": http://magazin.photosynthesis.bg/category/313

Ще ходя на почивка на язовир, та си мислех да с епробвам. Ама ако разликата е минимална, има ли смисъл... Thinking Калина?

# 33
и аз бих искала да изпробвам разни филтри; изобщо нищо не знам по въпроса. калина, не може ли да се наема фототехника в софия?

# 34
Бухтичка се омъжва  днес. Grinning

Да!
такъв дъжд се изсипа!!! Ще им върви по вода! Нямам  търпение да я видя булка!

momo, нямам думи! Прекрасен портрет!

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 16:37 от Malenna

# 35
Бухтичка се омъжва  днес. Grinning

Да!
такъв дъжд се изсипа!!! Ще им върви по вода! Нямам  търпение да я видя булка!

жалко за дъжда! и аз очаквам с нетърпение... Simple Smile

# 36
Тук казват, че като вали дъжд на сватбата се изливат всички сълзи. Щастлив живт ще имат Wink
Нямам търпение и аз за снимките, сигурна съм, че Бухти ще е страхотна!

# 37

А какво точно трябва да прави този филтър?

Според информацията премахва бликове и отражения от неметални повърхности, затъмнява синият цвят на небето и облаците се открояват, насища цвета на зеленината. Завива се пред обектива чрез резба.

Да, такъв е. Можеш да снимаш витрина, без отражения.

# 38

А какво точно трябва да прави този филтър?

Според информацията премахва бликове и отражения от неметални повърхности, затъмнява синият цвят на небето и облаците се открояват, насища цвета на зеленината. Завива се пред обектива чрез резба.

Да, такъв е. Можеш да снимаш витрина, без отражения.

или да ги подсилиш. зависи на къде въртиш.

според мен е много полезна вещ, като снимах пейзажи преди, задължително си купувах, сега не съвсем. май имам един излишен 52 мм.

аз в шопа не мога да постигна същия ефект.
но пък като гледам тук какви пари са. Хойа са кофти филтри по принцип. а 58 мм беше почти 100 лв.

фрий, колко мм ти трябва? ако имам , мога да ти дам, кога заминаваш?

# 39
momo , страхотен портрет!

Free Soul ,не си копувай такъв като моя, защото не си заслужава, ако се справяш добре с ФШ.  Имай само  предвид,че на слим филтрите не им става капачката на обектива, което е много неудобно поне за мен.

# 40
Да се запиша в новата тема с една нескопосана снимка на котката.Поне да ви чета и да се уча.  Grinning

И на мен ми харесва портретът на momo , макар че не мога да го видя добре !

# 41
ох докато се усетя че има нова тема... айде и аз да се запиша на 3та страницаSimple Smile)
ето членския ми вносSimple Smile
и откривам бебешкия сезон с бебе Сара на 10 дниSimple Smile

# 42
  • София
Бебето е уникално  Heart Eyes  Мислех, че подобни снимки се правят само с кукли.. онези от типа reborn baby...

# 43
Гаргамелчо, убийствена е

42/93
http://www.flickr.com/photos/9457358@N05/3798467037/

# 44
Здравейте!Чета ви редовно,въпреки,че не се занимавам с фотография.Имам приятелка,която е професионален фотограф и сега започна да се развива самостоятелно.Тя е гъркиня и е възхитена от целия форум Laughing и по-специално от тази тема.Много съжалява,че гъркините предпочитат да пият кафе Laughing,отколкото да пишат във форуми.Та тя приема всякаква критика и мнения относно сайта и работата и.Харесват ли ви снимките и как мислите?Това е сайта:http://www.mkourti.com/.Благодарим ви!

Общи условия

Активация на акаунт