Дзен, или изкуството да поддържаш компютър - IIІ

• 50 960
  • 814
  •   1
Отговори
# 15
не е шарена, нормална си е  Rolling Eyes
мога ли отнякъде да го дръпна този драйвер да се пробвам да го преинсталирам?

# 16
  • София
herelina, можеш да напишеш mouse driver в гугъл - излизат доста сайтове с драйвъри за мишоци. Другият вариант е: Десен бутон в/у My Computer -> Manage -> Device Manager -> Mice and.... Там, при Mice, има плюсче и като цъкнеш върху нещо ще ти покаже отдолу мишката ти. Двоен клик върху нея, за да отвориш менюто, трябва да има опция да ъпдейтнеш драйвъра.

# 17
ще пробвам
благодаря за отговорите   bouquet

# 18
  • София
Успех, дано я оправиш мишката и драсни някой ред после какво е станало Peace.

# 19
оправи се само  Simple Smile

# 20
  • Германия
Здравейте, пак имам проблемче  Tired Когато свалям филми от торентските страници, не при всички филми, но при някои картината е размазана Правя по 100 Hash-проверки, пробвах да изтрия торента и да го сваля отново, преинсталирах си Биткомета...нищо не помага. Имате ли идея на какво може да се дължи  newsm78

# 21
  • not found
И аз имам питане , както си стоя на компютъра и в един момент картината става черна и на монитора се изписва : Not inpyt suported и някакви параметри . Казаха ми , че може да е от свръзките на монитора , но я смених и нищо не се оправи даже стана по-зле . Какво може да е ?  newsm78

# 22
  • Galaxy 13197853088
Здравейте, пак имам проблемче  Tired Когато свалям филми от торентските страници, не при всички филми, но при някои картината е размазана Правя по 100 Hash-проверки, пробвах да изтрия торента и да го сваля отново, преинсталирах си Биткомета...нищо не помага. Имате ли идея на какво може да се дължи  newsm78

кодеците са омазани нещо ... h.236, WMV или нещо от този род.

# 23
  • Kопенхаген
Привет  Grinning
Питанка  newsm78 Препоръчайте ми програмка за конвертиране на gif файлове в jpеg и т.н. Може ли, това да се случи с уиндоусовските приложения за редакция на снимкови файлове?

# 24
Привет  Grinning
Питанка  newsm78 Препоръчайте ми програмка за конвертиране на gif файлове в jpеg и т.н. Може ли, това да се случи с уиндоусовските приложения за редакция на снимкови файлове?

Може. File, Save as и сменяш File type.

# 25
  • Galaxy 13197853088
Paint и след това както каза Julie

# 26
  • Германия

Мерси  Hug наистина в кодеците е проблема. Оправих някой фолми, но други все още не искат да тръгнат  Tired

# 27
  • Kопенхаген
Благодаря, на Julie и Labrador   bouquet
Толкова елементарно  doh а аз програми търся  Blush

# 28
  • Galaxy 13197853088

Мерси  Hug наистина в кодеците е проблема. Оправих някой фолми, но други все още не искат да тръгнат  Tired

инсталирай K-lite codecs pack  ...

# 29
  • Германия
Ами точно с K-lite съм била винаги  Tired Досега никога не съм имала проблеми, не знам от къде се появи това изведнъж  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт