Дзен, или изкуството да поддържаш компютър - IIІ

• 50 960
  • 814
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Защо просто не си активираш уиндоуса.

А как става това?

# 646
Защо просто не си активираш уиндоуса.

А как става това?

Качих го тук: http://dox.bg/files/dw?a=bdadbeb297

А тук е програмка за махане на Geniune, но съм го пробвала само на XP , незнам на 7 дали ще работи: http://dox.bg/files/dw?a=11b69ace6e

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 15:45 от Whatever

# 647
  • София
Много благодаря    bouquet

# 648
  • Вече в моята си приказка...
Ох, да се оплача и аз, пък дано някой все пак успее да ми помогне.
От известно време ми се появява съобщение, че на диск С няма място. Поразчистих каквото знам, че трябва да разчистя, но съобщението продължава да се появява. Използвам много Фотошоп и предполагам, че заради това е и проблемът. Не мога да се откажа от Фотошоп, но и немога да реша сама проблема. Какво още бих могла да направя, за да се махне това досадно съобщение?

# 649
  • София
Съобщението от Windows-а ли е или от PhotoShop-а?

# 650
  • Вече в моята си приказка...
Съобщението от Windows-а ли е или от PhotoShop-а?
Не, не е. Появява се долу, до часовника.

# 651
От известно време ми се появява съобщение, че на диск С няма място. Поразчистих каквото знам, че трябва да разчистя, но съобщението продължава да се появява. Използвам много Фотошоп и предполагам, че заради това е и проблемът. Не мога да се откажа от Фотошоп, но и немога да реша сама проблема. Какво още бих могла да направя, за да се махне това досадно съобщение?

Иди в Мy Computer , с десен бутон на C устройство, Properties , Disk Cleanup. Tака ще го поизчистиш малко. Другото , което можеш да направиш е да влезеш в контрол панела и да махнеш всички програми, които не ти трябват.

# 652
  • На брега на реката

Измести си някоя информация от С на D. Мен като не ми се занимаваше с ровене, направо пратих снимките в  D и се сдобих с 4 ГБ Mr. Green

Преди време сложих тук една програма, която подробно ти показва къде какво имаш и колко място ти заема. От години ми служи вярно. Wink - PIESIZE

Само 689 КВ е.  Grinning

Лека редакция на размера се наложи ... Whistling  Била двойно по-голяма . Laughing

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 20:46 от kloi

# 653
  • София
Преди време сложих тук една програма, която подробно ти показва къде какво имаш и колко място ти заема. От години ми служи вярно. Wink - PIESIZE

Само 208 КВ е.  Grinning

Дали става за Виста?

# 654
  • София
Amidala, http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/PieSize.shtml - в описанието пише Windows All  Peace.

# 655
  • София
Стана, мерси много    bouquet

# 656
  • Пловдив
Случайно някой от вас да е наясно как се прочиства принтер HP LazerJet 4? Сменихме му касетата с тонера, но продължава да принти страшно бледо. Има една четчица вътре, но нямам никаква идея къде и какво трябва да се чисти с нея.

# 657
  • Велико Търново
Има финни части, по-добре го носи на сервиз  Peace

# 658
Случайно някой от вас да е наясно как се прочиства принтер HP LazerJet 4? Сменихме му касетата с тонера, но продължава да принти страшно бледо. Има една четчица вътре, но нямам никаква идея къде и какво трябва да се чисти с нея.

И аз мисля, че не трябва да се експериментира. Грешките могат да доведат до купуване на нов.

# 659
  • Пловдив
И аз мисля, че не трябва да се експериментира. Грешките могат да доведат до купуване на нов.

Ми то май натам вървят нещата...

Общи условия

Активация на акаунт