Отговори
# 135
ехооооо тук съм на корабчето от оптик няма ли да има нужда  newsm78 да не ме забравите  Hug

# 136
Джи-джи, ще ни настройваш телескопите, за да се ориентираме по звездите.  Mr. Green

# 137
Ама как да не ни е нужен оптик !  Аз без оптик никъде не мърдам !!! Като започнат "кашанчетата" да се оплакват от силното слънце ще трябва някой да помага да им правим хубави стъкълца за очелките... тук таме и някой диоптър може би, ама това е тайна...  Joy

# 138
  • Варна
хахаха... Хадил , сестро по кила , как тъй с лека ръка го написа туй число...аз да ме жигосват няма да си кажа Simple Smile
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy и аз и аз

верно бе защо повечето хора се срамуват да кажат колко кила са  newsm78 ако са дебели де  Tired

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 14:01 от libra

# 139
 Thinking както виждам:луната грее-кафето дими
                                         и арабелка сладки приказки реди..
                                         10-та страница сме Лиле-ще има
                                         да четеш- докато фурми ядеш  Crazy

леки пости през Шабан и се стягайте за Рамадан  bouquet
Аз вече съм при големите чайници Laughing

# 140
  • In a surreal moment!
Либре - Казвала съм , ама като ми се опулят кравешката...и като ме загледат като извънземно изпаднало в дълбок грях и ... като се започнат едни недомаслени съвети и следене на всяка хапка ...и въобще...по-добре да излъжа и да си спестя стотицата ...мдаа...хващат се и ми вярват...да им се чудиш на акъла Simple Smile

# 141
Радвам се, че групата на бидонестите дами се увеличава...Хей само да не вземе да потъне лайнера...май ще търсим диетолог да вземем с нас...

Аз не съм стигнала стотака, но ако реша много бързо ще се справя...

Вярно че хората май се плашата повече от цифрите, отколкото от вида ти....

НСЕ, ти ще ни споделиш ли как върви диетата, или искаш точно преди да тръгнеш за Йордания да ни изненадаш  с някоя фрапиращо число свалени килограми.

Лили, ти пък къде се намираш, че луна те грее по това време?  newsm78

# 142
ехо здравейте пухкавелки аз съм 155см и тежа 68кг. Simple Smileне ми пре4и да си кажа килцата. Peace

# 143
свалям картите 167\68

# 144
Здравейте,прибрах се Hug,много съм щастлива и много тъжна,че се прибрах.Подробности може да четете в магребската тема. Hug

# 145
Аз викам за софра е май време. Поздрави на всички, пак ще ви следя Simple Smile

# 146
Привет на всички   bouquet

Линна, на един дъх прочетох целия разказ, звучи точно като приказката с добър край, която ти бях пожелала преди да тръгнеш. Радвам се, че така са се развили нещата. Но все пак не забравяй, че това са само 5 дни – недостатъчно време за да опознаеш напълно един човек. Дай си още време преди да мислиш за брак или друга сериозна стъпка.  Peace Hug
А за Египет нищо не споменаваш – как ти се стори страната, хората, успяхте ли да посетите някои забележителности?

Лили, добро завръщане в стихотворна форма  newsm10. И аз тъкмо ометох едни фурми от иракския магазин...мммм, че вкусно!

Serendipity_99, от скоро ли си в Дамаск? Може да разкажеш повече относно твоите впечатления като новодошла – как ти се вижда града, а и хората? С какво още не може да свикнеш, или обратното – кое най–много ти харесва в тамошния начин на живот?

Килограмите и аз не обичам да си ги казвам, въпреки, че не са много...Но женска суета, винаги сме недоволни, и искаме поне още едно килограмче да свалим (е при мен са 3 и ще съм напълно доволна). Но диети никога, ама никога не съм спазвала. По–скоро имам един здравослвен начин на хранене, вече 3–4 години. ПРеди това не можех без Пепси и шоколад, но сега ми става тежко от всяка газирана подсладена напитка, а хапна ли повече от 4–5 блокчета шоколад и ми прилошава. Всичко е въпрос на навик, веднъж отвикне ли човек от изкуствената (джънк) храна, после е лесно (арабските манджи сготвени от любимия обаче не мога да откажа  Heart Eyes) Друг е въпроса, когато излишните килограми са в резултат на болест. Аз самата качих 5–6 преди години заради хормонален дисбалнс. Пробвах хормонални хапчета, но те още повече ми разбъркаха хормоните, оправих се именно като коренно подобрих начина на хранене, плюс спорт  Peace

Но стига съм ви занимавала с моята особа, ами да се впусна в пътешествието на нашия гид НСЕ!
ПРиятна вечер на всички!

Последна редакция: нд, 09 авг 2009, 22:04 от beba_momo

# 147
  • Varna
donostia wavey
Serendipity
 wavey Добре дошли момичета, че аз от заетост ще ви пропусна без да искам Embarassed

# 148
  • София
Здравейте и от мен!
Чак сега смогнах да пиша.Водих девойките в парка Заимов с ролери, обядваха там цаца и пържени картофи, ядоха сладолед...Оказа се, че и там има своево рода въжена катерушка във формата на пирамида, на каквато  се катереха миналото лято из Гърция.С часове висяха като маймуни на клон Mr. GreenБяхме с моята приятелка и сина й, а тя ми е дружка в отслабването.Та на връщане  взехме, че си купихме разнообразни по вид зеленчуци и по-късно на балкона у нас си ги спретнахме на скара.Облизахме си пръстите, хем диетично беше, хем вкусно..
Монсун, колкото до свалените  килограми ,за жалост съм в процес на застой, така че едва ли ще смогна да ви изненадам с някаква фрапираща цифра преди заминаването ми към Йордания. SadНо мога да ви "впечатля" с настоящите си манекенски мерки... WinkАма ще пропусна, не защото ме е толкова срам,колкото ме е страх да не се шокирате твърде много и в резултат на това да се наложи на корабния  медицински персонал да работи извънредно. Mr. Green
Лина, добре завърнала се!Сега ще прескоча до Магребската да прочета впечатленията ти.
Колкото до загадката ще ви кажа само две неща.Има вече отговорили, някои от тях напълно, други частично.Но важното е, че в резултат на един от постовете на лични, видях допусната от мен техническа грешка.Вонноморската битка се провежда през 1622 год, т.е през 17 , а не през 16 век.Извинете ме за допуснатата неточност! Peace

# 149
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
ехо здравейте пухкавелки аз съм 155см и тежа 68кг. Simple Smileне ми пре4и да си кажа килцата. Peace
Виж ти! И аз съм горе-долу толкова -156/65-68.

Да сложа кафенцето днес

Общи условия

Активация на акаунт