Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са двете реконструирани от португалците крепости в Мумбай и защо достъпът до тях е силно ограничен?
Какво е името на голямата реплика в парк Маскат и къде се намира?
Какво е името на джамията в Маскат и какъв е интересният факт за нейния интериор?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са двете реконструирани от португалците крепости в Мумбай и защо достъпът до тях е силно ограничен?
-
Какво е името на голямата реплика в парк Маскат и къде се намира?
-
Какво е името на джамията в Маскат и какъв е интересният факт за нейния интериор?
-
Къде се намира бедуинският лагер на снимката?
-
Каква е името на държавата със столица Маскат и какво представлява репродукцията в парк?
да не ме забравите
както виждам:луната грее-кафето дими 

. И аз тъкмо ометох едни фурми от иракския магазин...мммм, че вкусно!
) Друг е въпроса, когато излишните килограми са в резултат на болест. Аз самата качих 5–6 преди години заради хормонален дисбалнс. Пробвах хормонални хапчета, но те още повече ми разбъркаха хормоните, оправих се именно като коренно подобрих начина на хранене, плюс спорт

Но мога да ви "впечатля" с настоящите си манекенски мерки...
Ама ще пропусна, не защото ме е толкова срам,колкото ме е страх да не се шокирате твърде много и в резултат на това да се наложи на корабния медицински персонал да работи извънредно.