Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са двете реконструирани от португалците крепости в Мумбай и защо достъпът до тях е силно ограничен?
Какво е името на голямата реплика в парк Маскат и къде се намира?
Какво е името на джамията в Маскат и какъв е интересният факт за нейния интериор?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са двете реконструирани от португалците крепости в Мумбай и защо достъпът до тях е силно ограничен?
-
Какво е името на голямата реплика в парк Маскат и къде се намира?
-
Какво е името на джамията в Маскат и какъв е интересният факт за нейния интериор?
-
Къде се намира бедуинският лагер на снимката?
-
Каква е името на държавата със столица Маскат и какво представлява репродукцията в парк?
Ама същевременно и сладките се наричат каак.Това, което ти наричаш аджуа, доколкото знам пълното му наименование е каак би аджуа, тъй като думичката "аджуа" не е нищо друго освен сорт фурми от Саудитска Арабия. 

аз малко студеничко кафенце пийнах ама окъсях, сега се прибрах. Но аз и без това немога да го пия вряло 

,опс-докато публикувам и ти сси се появила

Едва ли се има предвид значението просто като плънка.

), но знам, че като ги подхвана, не мога да се спра докато не свършат. Ужасно вкусни са
. Доскоро бях яла изпратени от роднини на мъжа ми от Ирак и престояли по 2-3 дни и въпреки това бяха много вкусни. В Швеция бяхме на гости на едно иракско семейство и там домакинята ни почерпи с току що изпечени сладки. Е нямаше такова освинване като мойто
и честито за бебчо
, да ви е жив и здрав. Кака и баба радват ли се....еххх...много обичам миризма на бебета....миришат като малките патенца .