Отговори
# 195
Koй каза б'сейн  Party
Миг-да не го спукате преди да дойда на гости NaughtyЧестит  bouquet
Хубаво е да имаш двор:с басеин,дръвчета,цветчета,люлка.. Heart Eyes

Много хубаво в сирийско,дайте още снимки!

hadil -много интересно!Ти доктОра ли си? Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 16:19 от Water Lily

# 196

hadil -много интересно!Ти доктОра ли си? Simple Smile

да, затова се притесних поста да не стане докторски.

# 197
Няма да се притесняваш   bouquet
Хубаво е да имаме здравно лице в темата  Crazy

Ако може да ме посъветваш за нещо стимулиращо паметта,
ако знаеш арабски лек,съфорумките-вие знете ли ?
Снощи два реда ги зубря,зубря:2 часа Sad
Хората учат за 2 минути,а аз Confused на 27 съм да не помислите,че е от старост..

# 198
ехо помагайте воъбще не се шегувам зле съм със сърцето само леко леко да се ядосам и кат се разлопа чак въздухът ми спира малко ако се преуморя пак същия хал и в секса и на работа абе тва е от 1 месец купих си мента,глог,валериан    валидол  ееееее не помагат днес направих 35 крачки до магазина ок няма проблем ама на връщане чантата около 5 кг ей излязоха ми чевиите сърцето пак като се разлопа чак блузата ми се мърда незнам вече дайте някой лек

# 199
Джи джи за гуша проверявала ли си се?

# 200
не не съм воъбще не съм се и замисляла  а какви са симптомите ?

# 201
  • сред маслини и портокалов цвят
Джи джи за гуша проверявала ли си се?

Аз щях да питам нещо подобно. Джи-джи изследвай си хормоните на щитовидната. Ти си млада още и едва ли това е причината.
И въобще, по мое мнение, жените трябва веднъж годишно да ги пускат тези хормони, защото се оказва че всяка 4-та жена след 30-те години е с Хашимото. (аз съм една от късметлийките Mr. Green)
Най-вероятно нищо ти няма, но ще си спокойна.

...Много хубаво в сирийско,дайте още снимки!...

Да, да, та да ни се изсипете от къде ли не? Mr. Green(майтапче Laughing)

hadil, благодаря за информацията, която ни даваш. На мен специално ми е много интересно!  bouquet

# 202
  • Egypt
Лили, аз за стимулиране на паметта знам, че помагат орехи, орехи с мед и риба  Peace И още доста неща имаше, майка ми е билкарка, и много ги разбира тия нетрадиционни методи на лечение, ще я питам ако случайно я чуя скоро...

# 203
привет пак.
джи-джи наистина не е лошо да си провериш щитовидната жлеза, както и да си направиш една пълна кръвна картина. Най-честите причини за тези оплаквания освен класическите неврози, (които са малко набедени) са хиперфункцията на щитовидната жлеза (по различни причини) и някои анемични състояния. Останалите причини са много, но са по-редки и се проверяват след като се преценят най-честите причини за сърцебиене, лесна уморяемост и т.н. ако имаш нужда от нещо пиши ми едно ЛС, за да не задръствам форума с обяснения.
Водна лилийке - наистина орехи, мед и риба са добри неща за подсилване на паметта, както и малко фурми и сусамов тахан сутрин на гладно. Ако обаче искаш да взимаш някаква хранителна добавка - Мемо плюс на Валмарк не е никак лошо. По принцип всички препарати с магнезий и витамин В6 са доста добри.

# 204
Хадил, ти си истинско богатство за форума ни Hug. Обаче се опасявам, че може да ни стане навик да се допитваме до теб за болежките ни и да ти писне накрая Rolling Eyes

Нещо ми се струва много слаба активността тази вечер newsm78

# 205
ХАДИЛ- Hug.                                                                                                                                                                                                                           

# 206
  • София
Цитат
hadil, благодаря за информацията, която ни даваш. На мен специално ми е много интересно!  bouquet
И на мен!  bouquetНямам предвид само специализираните медицински постове, а и всичко свързано с нравите, религията, историята и кухнята в арабския свят. Всички ние, малко или повече, имаме досег с арабското, но ти в кръвта си го носиш... Simple Smile

# 207
  • Varna
ХАДИЛ-  Hug
моля, моля много интересни неща си ни разказваш, даже и медицинските ти обяснения са интересни. Въобще не мисли, че си досадна.  Това да не е извинение сега, да не ни разправяш такива интересни неща newsm78

# 208
благодаря за милите думи  Embarassed
а иначе не се притеснявайте - няма как да ми писне да обяснявам, това е от малкото хубави неща, които вървят с педиатрията - търпението и навика да обясняваш. след време не ти прави впечатление колко те питат, така че няма страшно - винаги съм на ваше разположение. може да пишете и на пощата - има я в профила ми.
А ако Миг незабравим се появи да знае, че съм и оставила рецепти в арабската кухня, макар да не са съвсем традиционни.

# 209
  • Varna
АлЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ събудихте ли сееееееей newsm47
Хайде на закуската, момичета smile3503

Хайде спорен и много усмихнат ден newsm10

Общи условия

Активация на акаунт