Споделете 116

• 20 899
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Всяка жена, прочела темата на Джуличка, и в същото време пуснала детето си навън, го е потърсила на секундата. Вярвам. И е благодарила на бога, че е здраво.
Разбира се, че не може човек да остане равнодушен.
И какви съвети могат да се дадат изобщо... да иде на още един лекар... и на още един...
Все едно. Хората изразяват съпричастност кой както може. Едни могат добре, други -зле.

# 406
Една майка пише често тук. Случва се нещо лошо с детето й, и тя поства предупреждение към другите майки.
Това, че майките се паникьосват за собствените си деца, както и че й съчувстват е нормално. Показва, че все още сме хора.
Вие какво очаквахте?
Детския психолог и изследванията са много добра идея.
Лошото е, че по залавянето не се работи. То е като да се търси игла в купа сено. Няма разработка до момента, това разбрах.
Приятел ми каза, че подобни случаи са имали над 15 до момента. Което говори за 1.Организирана група и 2.Насяване на масова психоза.

Някой отвлича внимание. Но Naughty Пазете си децата. Винаги!

# 407
Нямам какво да добавя към обсъждането на ужасяващата случка с убоденото дете, само че от такива крайни ситуации (вървиш по улицата и някой ти налита), може би не е възможно да се предпазиш, защото не можеш да ги предвидиш.

Малко за отплескване, да споделя неуважително отношение. Към виното.  
Значи, снощи сме се забляли и мъжът ми забравил една бутилка (мое любимо) вино във фризера (!).
Аз изръмжавам, а той лежерно ми отбелязва "Е, какво толкова, хората си замразяват спермата и после с нея си правят деца и нищо им няма, ти за виното си се притеснила."
 Crossing Arms

# 408

Малко за отплескване, да споделя неуважително отношение. Към виното.  
Значи, снощи сме се забляли и мъжът ми забравил една бутилка (мое любимо) вино във фризера (!).
Аз изръмжавам, а той лежерно ми отбелязва "Е, какво толкова, хората си замразяват спермата и после с нея си правят деца и нищо им няма, ти за виното си се притеснила."
 Crossing Arms

Не го е срам Joy
Трябваше да му предложиш да сравни вкуса на двете след престой във фризер...
Предварително се извинявам за грубата шега. Blush

# 409
Ох, Мис Смарт, предимството да пишеш отскоро е, че си успяла да изпуснеш много странни или откровено вулгарни теми.
Та преди няколко години си имаше цяла тема за вкуса на спермата.

# 410
Ох, Мис Смарт, предимството да пишеш отскоро е, че си успяла да изпуснеш много странни или откровено вулгарни теми.
Та преди няколко години си имаше цяла тема за вкуса на спермата.

Що не...Щом има теми за интимен гел... Whistling

# 411
  • Варна
Алиса, бутилката беше ли пълна? Щото веднъж мъжът ми забрави две бири във фризера, хем го предупредих... После го оставих сам да събира бира и стъкла във вид на ледчета.  Twisted Evil Дано да ви е здрава бутилката, исках да кажа.

# 412
Веднъж, заради незатегната капачка, ми се разля 1/2 литър джин във фризера.
Ама и джина не беше читав.

# 413
Оф. По темата на Джуличка - много ми се сви сърцето, ама някак бе ми иде отвътре да се включа в хора на окайващите. Не за друго, ами не ми се струва полезно. Тя има достатъчно здрав разум и знае как да подходи, за да минимизира щетите за детето.

Само се замислих... понеже има и една друга тема, на колко години бихме си пуснали децата да играят сами навън. Аз навремето на 3 джитках по нашата улица, а на 4 ходех до магазина (на 5-7 минути път от нас, имаше кръстовище). Сега моето дете не знам кога ще го пусна, 3-4 ми се вижда малко, по нашата улица хвърчат коли, а е малка и квартална. На 6 вече ми се вижда голямо, не искам да расте в саксия.

По темата, споделям: Онзи ден като излизах от входа на наш'те с малката в слинга, някакъв пияница тръгна да ни преследва - аз не го разбрах какво ми говореше, но една жена ни прибра в съседен блок. Обадих се на баща ми и на мъжа ми. Баща ми дойде пръв, говорил нещо с него - оказало се, че е звънял в полицията да съобщи за откраднато бебе  ooooh!, после му казал, че от 5 дни не бил спирал да пие, а едно време и жена му така бягала по улиците, ама той я биел...  #Cussing out Уплаших се малко, ама гледах да не се задълбочавам и бързо ми мина.

Една приятелка сутринта ми разказа как племенникът й и негов приятел излизат от дискотеката (те са големи мъже, добре възпитани, абсолютно нормални) и ги нападат с метални палки. После се оказва, че нападателите са известни на полицията, но "нищо не можело да се направи", защото имало само средна телесна повреда - т.е. никой не е умрял, едното момче само е лежало в интензивото една седмица с кръвоизлив в мозъка и опасност за живота. Можело да пуснат граждански иск.  #Cussing out

Не ми го побира умът това и се замислям дали искам детето ми да расте в тази държава...

Съжалявам за логореята.

# 414

Не ми го побира умът това и се замислям дали искам детето ми да расте в тази държава...

Съжалявам за логореята.

Eдинственият логичен отговор е НЕ.

# 415
  • Кацнала на едно дърво.
Не ми се споделя. Големият трол е вече на седем години, аз искам да го пусна поне малко на свобода, а старият дон не е съгласен с мен. На ти сега, свобода.  Rolling Eyes
П.П. Малкия трол пък вчера се натресе във френския прозорец на хола (символ на просперитет hahaha). Прозорецът е на парчета, на малкото нищо му няма, само на най-малкото тролско пръстче има раничка.  ooooh! Надбягвали се с Големия трол. Малко да ги отървеш и на, какво става.  Stop

# 416
Станала съм много зла. Обещавам да си взема почивка от интернет, форума, харченето на пари, карането на кола.
 Ще си кисна краката във вода, ще ям тиквички с ориз, ще плевя бурени и ще релаксирам. Е, ще ходя и на разходка с яхта, но това е друга тема  Mr. Green

# 417
Правете френски прозорец, докато другите правят френска любов.

# 418
Обади се, дори да няма какво да кажеш.

# 419
Няма ли кой друг да каже, че това прозвуча романтично.

Общи условия

Активация на акаунт