ДОМАШНА /...БЪРКАНА.../ ПИЦА

• 184 554
  • 843
  •   1
Отговори
# 75
maia, страхотна изглежда пицата, още утре ще я забъркам  Hug Но си мисля са запека леко блата и тогава да сложа плънката, ще споделя резултата Peace

# 76
maia, страхотна изглежда пицата, още утре ще я забъркам  Hug Но си мисля са запека леко блата и тогава да сложа плънката, ще споделя резултата Peace

Ще чакам отзиви!

# 77
Аз кашкавала го сложих преди да я метна във фурната и не ми загоря, но и не пекох 40 минути. Но то си зависи от фурната.

# 78
Иска ми се да я направя, но маята, която купувам е суха, в бурканче. Колко да си отмеря - 1 чаена лъжичка ли за това количество брашно ?

# 79
Правих я в неделя за вечеря и много я харесаха. Стана много бързо(и чисто- за разлика от тестото дето правя аз). Аз кашкавала го сложих преди да почна да я пека, все пак си ме мързеше Embarassed, но стана добре.

# 80
Иска ми се да я направя, но маята, която купувам е суха, в бурканче. Колко да си отмеря - 1 чаена лъжичка ли за това количество брашно ?
Aз също използвам мая в бурканче и за тази пица слагам 1чаена лъжичка ,но маята я слагам в брашното не я разтварям предварително. Simple Smile

# 81
Pety, благодаря  Hug ! Утре сигурно ще я разбъркам тази пица.

А със спанак, разни сиренца, гъби и бекон дали ще стане този блат, без домати и кетчуп?

# 82
...

А със спанак, разни сиренца, гъби и бекон дали ще стане този блат, без домати и кетчуп?
Правила съм я така-пица "Попай"- на мен си ми беше супер вкусна-но аз просто обичам тези зелении и сирена!

# 83
Мая,още едно "благодаря" за рецептата и от мен! Heart Eyes
Много лесно се прави,наистина.Като изсипах тестото в тавата бая се зачудих как ще ми стигне да я покрия,но се оказа,че много лесно се разстила на тънко.Стана дебела не повече от 5 мм. в тавата на фурната.Кашкавалът и аз кложих преди печенето,защото мислех,че е така рецептата,но следващия път ще го сложа малко по-късно,примерно след 10 мин.
В заключение-никога повече замразена пица,тази става супер бързо и с каквото си поискаш.А и за всеки член на фемилито можеш да я гарнираш различно. Peace

п.п.Относно дом. сок,аз взех в тетрапак,с босилек,риган и чесън,отрязах малко връхчето на кутията и направо накапах в/у тестото.

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 09:34 от Анонимен

# 84
Аз кашкавала го сложих преди да я метна във фурната и не ми загоря, но и не пекох 40 минути. Но то си зависи от фурната.

Моята се опече за не повече от 15 минути, не беше се препекал кашкавала , екстра си беше.

# 85
Момичета, в предварително загрята фурна ли се пече пицата?

# 86
Да Peace

# 87
Отново да благодаря за рецептата   bouquet

Снощи я направих и стана страхотна, много ни се услади и вече само такава ще правя. И на дебелина беше ОК, нито много тънка, нито много дебела, добре че ви послушах съвета и я сложих в тавата на печката, даже ми се стори, че сместта ми е малко и няма да мога да я разстеля на дъното, но моят мъж се зае със задачата и толкова старателно я разстла, че покри цялото дъно и без дупки, после като се опече и се надигна...абе стана разкошна.
Но съм решила другият път малко да попека само тестото, около 15 мин., след това изваждам, мажа със зехтин и дом.сос, нареждам всичко, вкл. и кашкавала и доопичам за още 10-15 мин., ще докладвам как ще стане. Не че така не стана, но продуктите малко потъват, чудиш се как да я намажеш с лютеница, мислиш си да не загорят, защото на плънката й трябва малко повече и т.н., а пък като се позапече, хем лесно ще я намажеш, хем няма много да загорят продуктите.

Пак хиляди благодарности   bouquet

Снимката е в архива на стомасите ни и то още топла я "глътнахме" Blush
Другият път, ще побързам да я снимам Wink

# 88
Да Peace
Благодаря, впечатлих се от положителните отзиви и довечеря ще я майсторя  Grinning

# 89
Край,зарибихте ме довечера и аз ще я правя на домочадието Simple Smile

А,аз утре ще си хапна като изтръскам вкусотиите отгоре Peace

Общи условия

Активация на акаунт