Колко е игриво МАРТенско дете красиво!

• 9 511
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
 Hug  Мамчета имам въпросчета, дали забелязвате повече пръцкане, превиване в бебоците откакто започнахте захранването, защото ние сме така, особено коло 17:00 ч. ами напъва се и то докато яде, пръцка, не може да се нахрани нормално, червенее, , чак понякога проплаква от болка ми се струва, връща храна по често също, а и акото ни стана едно по- гъсто и запечено ...
А и още нещо, откакто въведох пюренцата апетита ни понамаля, не само на дохранването след пюренцето а изобщо, има ли и други бебоци със същите симптоми ??? Joy.
Преди няколко дни голям смях ме напуши Joy Joy Joy и си се смях сам самичка, следобяда абе пъне се моя човек, като за световно, пък наскоро бях сменила памперса ама се пирготвяме за разходка и реших да го проверя все пак за какво иде реч преди излизането и отварям леко помперса отстрани за да видя има ли нещо - нищо. Ала си викам чакай все пак по - щателно да погледна, като отворих памперса целия, вътре едвам забележимо се мъдри едно ако с големината на бобче, е направо умрях от смях, за какво беше цялото това чудо, за това невзрачно нещо  hahahaooooh!.
Лека и   love001

# 166
  • Ееей тук!
Аз като не пиша-не пиша, ама като започна... Crazy  Joy
  Tова за мен ли се отнася  Crazy
За кашите: добре е да бъде оризова и безмлечна поради ето какво намерих из моите си записки:
Първите каши на зърнена основа , с които се захранва кърмачето е препоръчително да бъдат на основата на оризово или царевично нишесте , с оглед на това да се избегне ранното внасяне на глутен.Също така при деца с алергия към кравето мляко или деца от семейства с алергии , кашите трябва да са безмлечни или да се приготвят с млякото , което детето приема.  
Аз взех оризова на хип и не се хареса после пробвах ябълковата на Хумана и елате ни вижте много я хареса, така че незнам какво би допаднало на твоето бебе... опитай. И за кашите на лактана съм чувала добри отзиви newsm78

# 167
Бела, мерси, ще я пробвам тогава  Peace Вече ще взема да си записвам, че да не питам по 100 пъти вече дъвкани неща  Grinning

Бързо да допиша, че да не публикувам нов пост  Crazy...добре, де, ако е ябълкова, трябва ли първо да съм захранила с ябълка / май е супер тъп въпрос, ама може да се направите, че не сте ме чули например  Joy

# 168
май е супер тъп въпрос, ама може да се направите, че не сте ме чули например  Joy
smile3532 нямаш проблем  Joy
Добро настроение и ние правим така с акото,голям смях е,пъни се,пъни се и накрая дронка  Joy

# 169
май е супер тъп въпрос, ама може да се направите, че не сте ме чули например  Joy
Добро настроение и ние правим така с акото,голям смях е,пъни се,пъни се и накрая дронка  Joy

Mr. Green даммм, май е вмреме да си лягам, че да не изтропам още някоя глупост.../ поради късния час, де, не за друго/...
Хайде лека нощ  bowuu

# 170

Mr. Green даммм, май е вмреме да си лягам, че да не изтропам още някоя глупост.../ поради късния час, де, не за друго/...
Хайде лека нощ  bowuu
охх и на мен ми е време вече  Crazy,лигата ме е налегнала,нали не се засегна  Heart Eyes
а за памперс банските и аз мисля да взимам като заминаваме,ако го топна с памперса във водата и ще стане рекламата моите Молфикс попиват всичко...а предполагам с ,че с банските няма да е така  newsm78

# 171
Мойто диване ме изтощи до крайна степен тази вечер Crazy
Първо на предното ядене категорично отказа да суче, такова дране беше. То и друг път се е драл, но аз все пак съм успявала да го накарам да засуче. Сега чак прегракна, не иска и неиска и не защото нямам кърма, той просто въобще не иска да захапе...След половин часово гонене с цицата най-накрая не издържах и му дадох шише с мляко.
Така, сега след къпането историята се повтори - дране, дране и накрая шише.
От няколко вечери (почти през вечер се пада) Алек е решил, че времето му за акане е след банята и последното хранене - такова напъване пада. Само че представете си картинката - току що наяден и напъващ се - съответно освен че оаква положението, го и оповръща, та трябва да се мием и преобличаме наново.
И за капак на всичко моичкият точно тази вечер реши, че ще излиза (въпреки, че цял ден охкаше проснал се на леглото колко е болен и колко няма сили #Cussing out)

Та сега като си представя, че тепърва трябва да се цедя, че ако продължаваме така скоро кърма нъц...

За тъщите (то и аз ще съм такава) - моята е точно като на Нинчето и Кикоикрис, много ми помага. Но в нашето семейство си имаме една такава баба, дето е отровила живота на майка ми. Няма такова чудо - толкова бели и поразии е направила, в резултат на което майка ми е коренно различен човек от това, което е била на младини #Cussing out

Леле, какъв пост, ама нещо не съм в настроение ooooh!
Лека и спокойна нощ на всички Hug

# 172
Не е ли "за свекървите" Laughing
Хайде лека нощ и от нас! Hug

# 173
Така чак рядко реве,цял ден милия му е криво,дърпа си ушичките,рови си в устата настървено...Да избива тоз зъб,че...

Марти се дере пък и където изби едното зъбче е разкървавено от хапане на ръчичка и други предмети. Като го гушна, ми хапе рамото  Shocked. Целият е издран по главата, което не помага за подобряване на атопичния дерматит  Sad.

Дано да беше това за сега и се  Praynig моля за малка пауза! Тази вечер открихме и второто зъбче до първото! Брееей, голям зор!

# 174
Не е ли "за свекървите" Laughing
Хайде лека нощ и от нас! Hug
Упс, грешка Embarassed

# 175
  • София
Мале, какви свекърви има, а аз от моята се оплаквам  ooooh! Съчувствам ви.  Rolling Eyes Не че няма мъдрости и у нас, но поне не се опитва да се налага. Не че ще успее  Twisted Evil
Добро настроение, това си е чист запек. Гледай да оправите проблема, защото не е много забавно  Rolling Eyes   Wink
Вили-ст, дано е период и мине бързо! А и да реши да се отбива - чудесен старт имате все пак  Hug Не разбрах - таткото сам ли излиза?  newsm78 При нас такива филми няма  Naughty  Blush
Ябълковата каша на Хумана наистина е чудесна, нямам търпение да ги почнем и да дояждам  Blush Никита, аз мисля че я дадох след като бях захранила с ябълка вече, не помня.  Rolling Eyes

# 176
Елвинг и аз си мисля, че Алек се опитва да се отбие, макар че през деня си суче, незнам, каквото стане. То така или иначе на мен търпението ми се изчерпва с това кърмене - с АМ нещата винаги стават по-бързо, да не говорим, че даже по-бързо се справяме, когато ми се е налагало да се изцедя преди това и да го нахраня с шишето - той продължава да суче по 1 час, понякога и повече, а сега и тези кризи... Но нали кърмата е най-хубавото нещо за бебчовците, аз затова продължавам да настоявам Tired

Иначе да, мъжлето само излезе с един негов приятел, който живее в Испания и се е прибрал за 20тина дена Angry, още повече че преди това го карах да излезем да се разходим, но той не поиска. Нищо, той знае какъв проклет рибок съм, но утре пак ще му го покажа  Twisted Evil

Хайде, лягам, че стана никое време пак Hug

# 177
  • София
Добро Настроение, ние сме същите. Откакто е на пюрте не иска да погледне мляко....Чакам педито дас е прибере от отпуска, за да се консултирам, защото хич не ми харесва тая работа. Според някои майки, с които се говорила, намаленото количство хроно се дължи на жегите и на никнещо зъбче, но на мен нещо не ми се вярва, защото е така от първото пълно бурканче. Става борба за всяка глътка, дори ми се случва да й изливам млякото директно в гърлото.

Светланка пръцка значително повече, доста по-трудно й е да се изака, затова давам основно пюрета от круши и сливи.

Каша купувам на Хумана безмлечна ябълкова и на Милупа пак безмлечна с грис...

Никита, желателно е да си захранила с ябълка преди кашата. Аз затова сега давам бананови пюренца, за да мога да дам бананова каша.

Елуинг, имай предвид, че тези каши са много калорични Grinning Аз така дояждах, докато не установих, че нещо съм качила идно кило, погледнах кутията и се хванах за главата.

# 178
Здравейте мамчета и бебчета Simple Smile

ЧРД на Зелено човече! Жива, здрава и много щастлива  bouquet

Леле, като ви чета за свекитата, моята с мед трябва да я намажа. Много слуша, много помага, макар и аз да се дразня понякога, като ви чета, тя си е направо слънце Sunglasses

от чисто любопитство  към мамите,които още кърмят,ядете ли вече всичко,сега като е минал периода на коликите  newsm78
мда, дори и шоколад, и кафе пропих след четвъртия месец, не забелязвам никакви реакции Peace, само цитруси не ям

Вили, браво за кърменето, ти си много упорита, да видим дали ти или Алек ще успее Simple Smile А мастита мина ли ти?

Аз да се похваля тихичко, май разрешихме проблема с акането. Наложи ми се да давам 5-6 пъти Лактулоза( като не ходи 3-4 дни), но вече се справяме сами Party

Хубав и слънчев ден и приятни разходки  bouquet

# 179
Добро утро! Grinning
Аз набързо измих и изварих всички шишета,защото се връщаме в 15 век.Вчера се наложи с моя да отидем на реката с една торба мръсни шишета,четки,гъбички...и т.н. Joy Че да измия шишетата и приборите на малкия.То бива бива,ама! BlushИ това вече ако не е селяния,не знам.Спират  водата вече 2 дни.
А за запека,много е гадно.Алекс хем няма проблеми(пу-пу) и като яде едно цяло бурканче пюре от моркови на Хип,стой та гледай 2 дни едно напъване и не може и не може.А иначе си ака по 2 пъти на ден.И моркови ще се дават вече с нещо разхлабващо само. Naughty Дадох му едно пюре от круша и се оправи набързо.Тиквата също така много добре му влияе.Малко след като хапне ака. Peace
Днес ще е на тиква с картофи.И в тая връзка,някой беше питал за заместването на хранене.Извинете,забравих кой вече. Blush Аз съм си заместила вече обедното хранене със зеленчуково пюре,че и понякога следобед давам плодово или каша.т.е 2 заместени.Педи така каза още на миналата консултация.
Ама за кашата май без да искам ви подведох.Алекс ми я отказа.Само на захранването хапна 2 лъжички (за оризовата с ванилия на Лактана говоря) и после тц. Crossing Arms Направо му се гади като му предложа.Ще пробвам след седмица поне пак,а дотогава ще взема някоя плодова,той нали обожава банани,та сигурно бананова ще е.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт