Колко е игриво МАРТенско дете красиво!

• 9 801
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Незнам въобразявам ли си, но май кърмата ми намалява  Sad . През деня на два часа е гладна, а издържаше и по 4-5  Rolling Eyes . Затова пък нощем си спи по 8-9 часа. Вече си увеличи и храненията. Незнам достатъчно ли яде  Sad

честити ви подаръчета,а за кърмата не мисли,и аз имам същото чувство за мен,но гледам да не го мисля,давам да яде когато иска и се надявам до няколко дена всичко да се оправи,снощи сме яли в 7,в 9 и в 10:30 (последно) и чак сутринта в 8:30 Peace

# 91
Ей Нинче,не мога да открия отчетната бе... Crazy Гледам,гледам а ти си сменила ника,верно че снощи бях на биричка,ама да съм направила главата чак толкоз.. Mr. Green

Благодаря на всички за пожеланията! Hug
Почерпете се за порастналата ми 5-месечна госпожица!

Честити месечинки на Никол и Калина Мария!  Tada  

Еlwing и на теб честито ти порастнало момче!
Да слушка много мама и тати,и да ти е пръв помощник!
Hug   bouquet

# 92
Честити месечинки на всички бебчета!   bouquet
Честит рожден ден на голямото момче на Elwing! Hug  bouquet

# 93
Здравейте Hug
Да взема и аз да се разпиша Rolling Eyes Нещо хич не ми се пише, не съм на кеф тия дни Tired, но редовно ви чета.
Ние от понеделник започнахме със захранването. Дадох първо картофче, смесено с кърма. Не мисля, че му хареса особено, днес му дадох няколко лъжички морковче на Хип, е нямаше такова облизване и смучене на устни Laughing, после не искаше картофа, успях само няколко лъжички да му дам. Утре мисля чист морков да дам. После мисля картофче с тиква. Давам му да суче след това, не отказва, суче, но на следващото ядене обикновено суква колкото да утоли жаждата (въпреки че му предлагам постоянно водичка и той пие).

На 15ти следващата седмица ще правим кръщене, понеже е Голяма Богородица и решихме, че е хубав празник за това. Мислехме да го кръстим в една църква в Гумощник (мъжът ми има там вила), но заради празника няма как да стане там и ще го правим тук в Плевен. После с кръстниците ще отидем в едно хотелче на Априлци, а бабите и дядовците ще оставим тук да се радват на Алек Rolling Eyes.

Мънки гледах снимката на Илийката, бях шашната. И познайте какво ни се случи точно на месечинката на Алек - детето си седи почти по цял ден по корем, изправен като за коремна преса от кръста на горе. И нещо беше решил да мрънка  и изведнъж както мрънкаше така се напъна, че се вдигна на коленца. Стана за секунда, после бързо се катурна. Rolling Eyes

Инкогнито и аз съм в такъв период, както бях писала, обикновено следобедните и вечерните хранения са придружени с голямо количество рев. За сега успявам да закрепя положението. Дано при теб да е период Peace

ЧРД на баткото на Елвинг, да расте здраво и щастливо дете Hug

Честити месечинки на Никол, Ади и Калина-Мария  bouquet
Честити зъбчета на всички скоро озъбили се бебоци tooth Ние все още нямаме, но май скоро ги чакаме, много го мъчат, такова мрънкане е по цял ден, а и тази нощ спа много неспокойно, през около час проплакваше насън ooooh!

Хубав ден на всички Hug

# 94
Честити месечинки на Никол, Ади и Калина Мария! baloni
Честити зъбчета на Митето!   bouquet
Честит рожден ден на Ивайло! newsm59

Зори ТВ, аз съм с Мирена. Сложиха ми я 6 седмици след раждането и нямам никакви оплаквания.
Нинче, Адамс Кидс е много добра фирма, няма да съжаляваш.
Аз се възползвах от пролетните разпродажби да напазарувам за есента, само обувки останаха да купя.
Вили ст, и Алек ще е от рано пълзящите, на това ми прилича. Браво на малкия сръчко!
Инкогнито, много интересно звучи това с ловния сезон. Какъв дивеч лови мъжа ти, а ти ловуваш ли?
Добро настроение, и аз съм приготвила лигавник-престилка за Тоби. Нямам търпение да започнем захранването, но ще почакаме още месец да станем на 6 месеца и тогава. Въпреки че с тази екзема как точно ще протече захранването не знам. Добре че имаме прекрасна педка, на която имам пълно доверие.

Последна редакция: сб, 08 авг 2009, 13:09 от Deziderata

# 95
Привет и от нас Hug

Поздрави  от красивото синьо моренце и от Поморие Hug Hug Hug
Времето е прекрасно за плаж и разходки Peace
Аз вече успях да изгоря, добре че намазах дечицата, че как болиии......не искам да мисля ако и те се бяха изпържили така.
С Коко все още не сме заместили нито едно хранене, похапва си за предядстие по 100-тина мл. зеленчуково пюренце и после си хапва отновно кърма hahaha. Вече въведох почти всички зеленчуци - картоф, морков, тиквичка, тиква, целина, карфиол,....

Ако има мами от Поморие, пишете ми да се видим, ние сме тук до понеделник:)

Целувки от нас  bouquet

# 96
  • София
Здравейте момичета-кокичета !

Точно се бях присетила, че Дидето не е писала отдавана и хоп.. а те на моренце. Хайде може да препоръчате после хотелче, ако сте доволни, че ние се гласим септември да идем до моренцето с Билянката.

Днес татето монтира летния вариант на количата и вече ми е любопитно как ще й понесе на малката мишка. Чакаме я само да се наспинка и потегляме на дългаааа (надявам се) разходка. После ще споделя.

Иначе от захранването сме въвели вече морков и тиква, като тиквата май определено й хареса - днес така сладко отваряше устичка - като голямо детенце... и почти не се изцапахме. Утре ще даваме пъщарнак, само дето не съм купила още, а и не съм, виждала къде продават - после ще ходим до Пигис, и евентуално до Штъркел - дано да намеря...

Дума успя ли да си свалиш филмчето. Ако е успешно ще съм благодарна да споделиш от къде и да дадеш линк. И ние го изпуснахме миналата неделя, а много искаме да го гледаме. Милият вечерта се скъса да го търси и уж го беше намерил, а кто го свали се оказа, че е друг филм .. малшанс.

За спиралите - моят гинеколог ми препоръча точно тази хормоналната, но каза, че има смисъл да се поставя ако ще стои поне 3-5 години, т.е ако не възнамерявам да забременявам. Така че за сега ще изчакам. Май не съм ви споделяла, но наскоро беше, в един прекрасен ден, гледайки нашата сладка Билянка изведнъж така ми изкристализира мисълта, че със сигурност искам да си имаме поне още едно детенце Simple Smile Много приятна мисъл - разбира се не веднага, но все пак... според мен е важно човек да си има братче или сестриче...

Хайде поздрави на всички месечинковци, зъбчовци и апетитковци

# 97
Здравейте,момичета!
Честити месечинки на Никол,Ади и Калина Мария и Честит Рожден ден на синчето на Елвинг!
Аз само с ремонти се занимавам ,както и със стягане на багажи.И за да бъде хоаса пълен-утре пристигат двете сестри на мъжа ми и майка му...Голям смях ще пада!
В понеделник ни предстои третия Пентаксим и третото посещение при ортопеда,а после-право напред към Ст. Загора.
Много ми е криво за мамите със ставни болежки,аз от години съм така.Истината е,че само почивката помага.Не знам за вас,но аз се възползвам от всяка предложена ми помощ.
Някой ползвал ли е Пег Перего Ария? От каква възраст става?Ще ми се да си купя нещо леко и не прекалено скъпо,че моя Ексес ще ми вземе здравето.

# 98
Мама бебчо, честити зъбчета на синчето! Да са му много здравички и белички!
Нинче, честит ник! Wink Стра'отни линкове си пуснала за магазинчетата! Мерси!
Честити месечинки на порастващите с месец!
Честито на 3годишния батко на Елуинг!

Това ли бяха честитките newsm78
Извинявам се ако нещо пропускам.

Аз пообиколих днес за тези кръстчета за кръщенето...Не мога да взема решение- заслужава ли си да се дават повече пари???
Аз няма да й го сложа сега докато е малка. Евентуално- тя като порасне и пожелае.. и й харесва- за тогава ще остане.
А пък не ми харесват много, които са най семплите и най- евтини- много ръбати ми стоят Thinking
Дайте ми съвет.
Това кръстче моята баба иска да й го вземе- дали да не я разубедя- ама като я знам каква е- ще вземе да се обиди нещо.
Едва ли в църквата ще ни задължат да имаме кръстче.
Ели, този златар в безистена е наистина много добре зареден. Мерси, че ме насочи натам.
TaniaR - много хубава мисъл ти е дошла- супер е да са си поне две дечицата. Никой не е така близък както сестричкатаза братче- не мога да кажа- нямам си

# 99
Ние се прибрахме и тати и бебе спят  Whistling

На днешната дата преди една година видях  EFP , а таткото разбра чак на 21.08  Mr. Green

Deziderata, моя баща е ловец и като малка си мечтаех и аз да стана ловец. Той ме разхождаше на мнооого дълги разходки от съвсем мъничка. Даже му помагах да си пълни патроните. После поотраснах и още повече исках, но баща ми беше против, защото според него е мъжки спорт (и е прав). След години станах туристка. С истинско удоволстие катеря баирите  Crazy . И в Гърция ходихме да качвахме един връх, а тази година наш приятел качи Монблан, но ние се разминахме заради бебка.
Скъпо удоволствие е този спорт (ловът) и един в семейството стига  Crazy . Иначе мъжът ми лови: пъдпъдъци, фазани, зайци, сърни, диви прасета, диви патици и гъски, лисици, чакали и още има, но не се сещам  Embarassed .

# 100
  • София
Вили, очевидно скоро ще им устройваме състезания на бебоците за пълзене. Мама Свеки каза, че гледала такова в Часът на мама. Било е голям купон. На нашия човек толкова му хареса да стои на колена, че вече и в количката така си стои. Баща му му е сложил две топки за тенис върху железата на гюрука, че иначе като минаваме по камънаците си удря главето. А някой беше казал, че връзва бебето в количката. Е, те това ако го направя, до Пловдив ще се чуе. Laughing Laughing
 С кърмата и аз вече не знам имам ли, нямам ли. Уж почти нямам, ама понякога повръща след ядене като му дам повечко АМ, та май все пак малко има.

# 101
Днешната среща пак беше в камерен състав - ние отидохме и видяхме само "зетя". hahaha

Точно се бях присетила, че Дидето не е писала отдавана и хоп.. а те на моренце. Хайде може да препоръчате после хотелче, ако сте доволни, че ние се гласим септември да идем до моренцето с Билянката.

Май не съм ви споделяла, но наскоро беше, в един прекрасен ден, гледайки нашата сладка Билянка изведнъж така ми изкристализира мисълта, че със сигурност искам да си имаме поне още едно детенце Simple Smile Много приятна мисъл - разбира се не веднага, но все пак... според мен е важно човек да си има братче или сестриче...

И ние така - септември ще сме на море за седмица... Много обичам спокойствието на големите курорти. Ние ходим на Златни пясъци и дори и преди да родя ходихме на почивка в началото на юли, или през септември и сега няма да е изключение. Peace

Танче, четеш ми мислите за 2-те деца. И аз и съпруга ми сме по един и се категорични, че ще имаме поне две деца Да си с ам е лошо... Embarassed

# 102
Окич, радвам се, че ти е харесало златарското магазинче.
Аз си поръчах кръста от онзи сайт, то всъщност кумата го поръча де. За кръщенето още съм в чужденка какво да правим. Щеше ми се да е на 13 септември, но нашия поп може да не е на работа.

И на мен ми мина за кратко една такава мисъл за ново бебе. Гледах един ден снимките на Елия от родилното и ми стана едно такова мило. Ей колко бързо порасна. Ама за сега не се виждам с ново бебе.

# 103
  • София
Пожара беше на осмия етаж, сега по новините казаха, че няма пострадали, а там е имало две годишно детенце. Слава богу, всички са добре.

# 104
Гледам сте подхванали темата за нови бебета  Laughing И аз все по-често се замислям за трето  Blush  Mr. Green
Дез, да си завирам ли главата в торбата с три  Mr. Green Ама то нали казват - където две, там и три, пък след това те сами се гледат  Laughing
Но аз си мисля да го "направим", когато Маги ще е първи клас. Тогава всички м казват, че ще ми е по-лесно, ако съм си вкъщи с първокласничката, заради взимането на обяд и т.н.
И моя братовчедка роди преди седмица. И те си направиха малкия, защото каката тази година ще е вече ученичка и да си е вкъщи  Peace
Само се чудя, ако и третото излезе момиче какво ще прави татито ни тогава  Crazy
Ама да сме живи и здрави до тогава, ще видим. Пък нали сега има нови теории, че 2012год ще идва поредния край на света  Laughing

Тони, как върви при вас махането на нощното хранене  Grinning Аз снощи си взех при нас чашата с водата, но аз в просъница въобще не се сещах за нея, а си бутах цицата по навик  Rolling Eyes
Но да се похваля, че си пием вода от чашата много добре, пу-пу  Grinning Поне вече я пробутвам. И другия месец ще отида да си купя още една и да започна със соковете  Peace
А при нас излезна първото нещо, което Мира не обича - банан  Shocked Няколко дни й правя каша с бананово пюре и съвсем откровено не я иска. А аз в началото се чудех какво й става. Хич не ми мина през ума, че може да не харесва банана  Laughing Но днес й направих кашата със сливи и си я хапна. Добре, че не взех бананова каша  Laughing

Хайде лека вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт