Колко е игриво МАРТенско дете красиво!

• 9 497
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
http://www.papa-bebe.com/ka6i/nestle.html
Тук пише на Нестле,че има глутен и е за след 6.
Иначе ако купуваш на Лактаната,не слагаш Ам,че нали има.И на другите млечни де,естествено.  Blush

# 16
  • София
Здравейте пак от нас. За ухапванията от комари аз не смея да кажа, защото Калин такива реакции даде на някакво ухапване от насекомо (не е ясно дали е комар точно), че първия път се разминахме с Фенистил, а сега сме на по-сериозно мазило - засега няма ефект и съм  Shocked

Рила, благодаря за интересния пост за БИО пюретата

Единадесета Софийска среща в събота - 08.08.2009 г. Западен парк от 11 ч.
записвам: зелено човече, Тони_ст, (СМС на Вероники, Росикв, Дивена)

# 17
Айде и аз в новата тема преди да се паркираме по леглата.

На Рая май съвсем скоро ще и се покаже зъбче. Дано, че такова мрънкане и рев като днес не ми се иска да е още дълго. Много нервна и неспокойна е целият ден, накрая в 4 часа следобед се принудих да и дам една дозичка панадол, че да може да заспи и спа до 7 часа. Мислих, че трудно ще заспи сега вечерта, но не... Изкъпахме я, помрънка, порева и към 9 и нещо заспа. Дано не се налага да и давам втора доза панадол. Praynig

# 18
Айде и ние в новата тема, за която сърдечно благодарим на Бела! Hug

Пак за захранването  се нищи въпроса , ама  и ние тези дни пробвахме картофче ,( е за 4 дни изяде 4 лъжички  Laughing )та да питам тогава и аз нещо.
Добре де , ами кога могат да изядат пюрето  като самостоятелно хранене  , без после да си досукват  ? Thinking Примерно - захранваш 5-6 дни  и на 7 ден цялото пюре? Така ли?  newsm78

Ние днес сме май по-добри , е не мина и без порядъчен рев на няколко пъти през деня , но кой му обръща внимание. Wink

Зеленко , дано Калин да се оправи бързичко , а ти не се шашкай. Peace

А коя е kuku- mama? И аз все се чудя  с тези картинки кой се включва отвреме навреме и мислех , че някой се бъзика с нас. Е да де ама видях линийката , но пак не се сещам коя е мамата.

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 22:50 от dyMa

# 19
Ние сега се храним. После,  ако имам сили ще чета и пиша  Tired
оки4, аз питах за еВау, но утре ще ти досаждам с въпроси  Embarassed

# 20
О, и на Марти май му се показа зъбче. Днес като заспиваше следобед рева 40 мин и направо нищо не помогна. Обаче имах възможност да разгледам устата на спокойствие - все едно беше на зъболекар, така беше зейнал и видях нещо беличко Simple Smile. Като пипнах, усетих зъбчето - та това ще да е - долно ляво tooth

Зеленко, а защо не дадеш и вътрешно фенистил - няколко капки? - ама питай доки, де!

# 21
Веси,от кой сайт поръча столчето (извинявай ако си казвала ),явно си струва и с 30 % да разгледам и аз нещо  Peace

Поръчах си го от Амазон последно. Има го и по-евтино по други сайтове, но като стожиш доставката и излиза същото. В Амазон е без доставка  Peace
Има и синичко за момченца  Grinning
http://www.amazon.com/Summer-Infant-Sesame-Folding-Booster/dp/B0 … 88117&sr=1-24
Само не знам защо е с няколко долара по-скъпо  newsm78
И неутрално бежово
http://www.amazon.com/Summer-Infant-Deluxe-Comfort-Booster/dp/B0 … 588437&sr=1-6

Ние днес пробвахме да пием от чашата с накрайник. Пие, но малко се улива  Peace Ама то нормално, тече доста по-силно отколкото от цицата  Laughing Ще свикне. Дано да протие вода поне от чашата  Praynig

# 22
Вес ,мерси   bouquet
Рила,честито ви зъбче  tooth
пожелавам ви лека нощ и по-малко ревящи бебоци  newsm46 smile3524

# 23
  • София
А на мен нещо не ми се спи, треснала ме е нервата, при това здравата Cry

# 24
  • Варна
Мацки, сега ми дойде наум да попитам:
Някой прилага ли / смята ли да прилага Педагогическо захранване? И в чиста форма или само някои аспекти?

# 25
Ха здравейте и от мен. Бухта какво е това захранване Blush Rolling Eyes
Глафирке мила защо така. Ндей тъй бре душа.
Дърта маймунке разсмя ме. Joy

Аз да ви се похваля Боян си има вече и приятелчета, само дето не ги разбира ама...., по цял ден е на вън.
А Яна нещо не мога да яизхраня, напоследък каквото и да яде огладнява след 2 часа. Верно че не яде по много ама..., то ние само се храним.Вече и има нов номер, когато и дам пюре веднага пъха и двете ръце в устата, после се протяга и ги избърсва в стола а накрая ги до избърсва по коленете си. Голямо мазало става ooooh! Другия вариант е да си навре лигавника в устата и да го смуче, та се зачудих, аkо и намажа пюрето по лигавника май по малко фира ще има, поне ще си го изсмуче от там Mr. Green. Днес така се омаза че имаше и на гърба, та се наложи да изкъпя Crazy

Днес и ние имахме екшън, имаше изтичане на газ в стаята на малкия, та ходих да тормозя съседите индийци за помощ, после звънях на газовата компания да дойдат  да ни проверят че да не гръмнем.

А и за още нещо да се похваля, в списанието и Боян и Яна ги имало, даже Яна била спечелила нещо.

Пускам ви два линка със снимки, единия е от бристол (братовчедка ми ги е правила), а другия е от последния ден в София, от професионален фотограф. Мен ме няма, че аз тогава мъкнех кашони.

http://picasaweb.google.com/delyana09/Bristol#

http://picasaweb.google.com/delyana09/BoyanYana#

# 26
Веси наистина ли от амазона доставката безплатна  newsm78 какви са изискванията на сайта,че искам да си взема бънджи от там Hug дали ще ме огрее и мен  Rolling Eyes

май ми требва амазон карта Thinking

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 08:10 от baby_moni

# 27
  • София
нещо много сте кротички...спите ли още?

# 28
  • Стара Загора
глафира има и такива дето още спят!

колко ни е вкусен кракът само - http://slancetoo.multiply.com/photos/album/16#56

# 29
За жалост аз не съм от спящите...Доопаковам багажа, че след малко тръгваме за Плевен. Дано успея да се уредя с некав нет, че иначе ще изкукам. А и как ще наваксам с четенето  newsm78
Веси, столчето е страхотно.
Айде, че мъжо се сърди като видя, че съм седнала на компа.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт