ПЕРЛА-борбата за една споделена любов 9

• 36 136
  • 440
  •   1
Отговори
# 255
Ахмет никакъв го няма, защото май беше заминал да живее в чужбина и сигурно няма сателит, за да гледа родни новини.
А дали въобще ще се появи повече.. сигурно сценаристите са го отписали от сериала.

# 256
Момичета Инджи ражда ама какво става с Нихан и защо Мехмедчо-Кокетчо е в болница?Моля ви,любопитстото зове Praynig Praynig Praynig

# 257
Момичета, някой може ли да разкаже с ББ какво предстои в следващите серии. Нямам търпение да разбера. Ще ги вкарат ли в затвора? И какво се случва с Тарък - този мръсник?

# 258
На първа страница съм поместила блога на Selvet,в който има инфо за предстоящото развитие на сериала Peace

# 259
  • somewhere over the rainbow
Една мисъл не ми дава мира - с какво всъщност се занимава фимата Шадоолу? Превозват някаква стока, но каква?

# 260
  • в сърцето на един мъж...
Една мисъл не ми дава мира - с какво всъщност се занимава фимата Шадоолу? Превозват някаква стока, но каква?

Говореха нещо за гранит. Тира, в който имаше наркотици, трябваше да превозва гранит.

# 261
  • Плевен
За мрамор говореха снощи. Такава голяма фирма, а няма собствени камиони. И все пак не ми е ясно от началото на филма с какво се занимава фирмата? За шиенето ясно, но то е откакто Инджи влезе в семейството. newsm78

Аз съм изпуснала няколко серии. Сега Мехмед и Инджи женени ли са или не? И в коя серия (от първите) направиха сватба на която Мехмед "да присъсътва"?

# 262

Говореха нещо за гранит. Тира, в който имаше наркотици, трябваше да превозва гранит.
Ахаа, материали някакви. Може да копаят Grinning

На мен пък вчерашните серии ми дойдоха ммалко ала "Мелодия на сърцето", т.е. ревливи. Grinning Големи драми, голямо чудо ooooh! Особено нашите главни герои, все реват, все мислят, спомнят си. Добре, че е Шереф да раздвижи обстановката. Как отговори на журналистите, как зашлеви Берг - ами така де, проблем очевидно има, но точно в тези моменти трябва да се държат твърдо и адекватно Sunglasses Не е това моментът за любов, гледане на снимки и галене на възглавници  Crossing Arms

# 263
А и аз доста се чудих  newsm78 Те че превозват мрамор и гранит е ясно, ама не са само транспортна фирма, уж материалите са техни, ама откъде ги добиват не е ясно, нито завод дават, нито мина - тъй че това е под въпрос.  hahaha newsm78 Naughty

# 264
Изглежда, че с какво се занимава фирмата не е от значение за филма.   Joy Важното са драмите, сълзите и ...   loveuuu

# 265
А и аз доста се чудих  newsm78 Те че превозват мрамор и гранит е ясно, ама не са само транспортна фирма, уж материалите са техни, ама откъде ги добиват не е ясно, нито завод дават, нито мина - тъй че това е под въпрос.  hahaha newsm78 Naughty
Все много работа имат, все с папки и документи се мотаят, все заседания имат, а на тях не се говори нищо друго, освен кой какъв директор да стане Joy

То, че не е важно, не е, но да вземат да разкрият нещо, че току-виж и аз се усъмня, че се занимават с наркотици Laughing

# 266
  • Плевен
Важното е пари да печелят и драмите да са на преден план според сценаристите. Като на филм.

# 267
А и аз доста се чудих  newsm78 Те че превозват мрамор и гранит е ясно, ама не са само транспортна фирма, уж материалите са техни, ама откъде ги добиват не е ясно, нито завод дават, нито мина - тъй че това е под въпрос.  hahaha newsm78 Naughty
Все много работа имат, все с папки и документи се мотаят, все заседания имат, а на тях не се говори нищо друго, освен кой какъв директор да стане Joy

То, че не е важно, не е, но да вземат да разкрият нещо, че току-виж и аз се усъмня, че се занимават с наркотици Laughing

А и тая фирма е само някакъв офис - нищо друго не се разбира. "Сценаристка" им работа  Joy 

# 268
Ах, момичета в какви подробности изпадате...... моля нека някой разкаже какво се случва, че ми липсват няколко серии около 10 не съм гледала преди

# 269
  • Пловдив
Като се напише "Перла" в търсачката, още първият резултат е на клипче от филма на фона на една прекрасна песен.

Издирих я и нея- Aslı Güngör & Ferhat Göçer - Kalp Kalbe Karşı. Някой знае ли как се превежда на български текстът ?

http://www.dailymotion.com/video/x3yi9l_asl-gungor-ferhat-gocer-kalp-kalbe_music

Общи условия

Активация на акаунт