ПЕРЛА-борбата за една споделена любов 9

• 36 128
  • 440
  •   1
Отговори
# 300
 newsm45ОООООхххххххххххх,и на мен каквото ми е тъжно по цял ден,те ме довършиха тотално.На воля се наплаках.

# 301
човек има нужда да си поплаква време на време Close-mas:

# 302
  • хасково
Момичета и аз що сълзи пророних,нямам думи!Много тъжни бяха серийте. CryМилата Инджи,колкото и силен човек  да си това беше върхът...,но нали е филм всичко е позволено...

# 303
Във VBOX утре ли ще ги качат?  Sad

# 304
може ли някой който е гледал вече перла да ми каже какво става тука в 10:15 минута на арабски е но може да се сети от сцената.защо мехмет се разплаква като говори по телефона?? http://vbox7.com/play:59a6515d

# 305
  • София
Цитат
може ли някой който е гледал вече перла да ми каже какво става тука в 10:15 минута на арабски е но може да се сети от сцената.защо мехмет се разплаква като говори по телефона?? http://vbox7.com/play:59a6515d

ББ: Инджи си напипа бучка на гърдата и отиде на лекар без да му каже, лекарят се обажда на Инджи по телефона, да каже за резултатите, но вдига Мехмет и разбира за проблема на Инджи и затова плаче, но Инджи се излекува Simple Smile

# 306
Само колко много изпускам. Чак ме е яд, радвам се, че поне другата седмица ще си го гледам като се срещнат с Нихан . Grinning

# 307
  • София
Цитат
радвам се, че поне другата седмица ще си го гледам като се срещнат с Нихан

ББ: то няма да е много забавно като се срещнат, защото тя на практика ще ги разведе

# 308
Цитат
радвам се, че поне другата седмица ще си го гледам като се срещнат с Нихан

ББ: то няма да е много забавно като се срещнат, защото тя на практика ще ги разведе
Как така ooooh!

# 309
  • София
Цитат
Как така  ooooh!

ББ: Нихан ще започне да се надява да си върне Мехмет и ще използва слабостта му към детето, а той глупакът ще споделя с нея като с приятел, до една вечер когато отива пиян у тях да си излее душата и Нихан му скроява номер, все едно са спали заедно, като се постарава Инджи да разбере, че той е прекарал нощта у тях и тогава Инджи го напуска и подава молба за развод, който малко по-късно е факт!!!

# 310
ааа аз мислих че Нихан е добра а каква се оказа че е... но как постъпва тогав мехмет?отстъпва ли?или напротив бори се ОТНОВО за Инджи?>3

# 311
  • София
ББ: Нихан си е добра за себе си, но за връзката на Мехмет с Инджи хич не е добра  Wink След като го напуска, той се бори, даже вечерта преди да отидат в съда й се обажда и я пита сигурна ли е, че иска точно това (развод) и тя отговаря ДА, на следващия ден разводът е факт, подписват се в съда и излизат разведени на инат и нещастни!

# 312
ББ : а после как се сдобряват?Мехмет отказва ли се след разводът или е все така иска да си върне Инджито...първо вика ти си любовта на живота ми а после е забуден от тази Нихан плс пише :ш

# 313
Ох, отново ли?  Shocked ББ В същия този епизод http://vbox7.com/play:59a6515d защо Шереф се разстройва толкова? Като се развеждат как се събират отново Мехмет и Инджи?

# 314
  • Пловдив
И аз това щях да питам. Защо Шереф не харесва Нихан? Някъде, напред в епизодите, загатнато ли е? Май никой не я е долюбвал!?  newsm78 (освен Мехмет) Защо? Като се спомене името И и всички изтръпват. Произхожда от неизвестен род ли? Що ли? Моля за малко ББ по този въпрос, ако въобще се разбулва тази история.

Общи условия

Активация на акаунт