ПЕРЛА-борбата за една споделена любов 9

• 36 108
  • 440
  •   1
Отговори
# 405
 Здравей те и от мен снощи не ми стана много ясно как така изведнъж освободиха Мехмед доста на бързо стана през нощта  нещо минога не изпипано от страна на сценаристите.
 А как се крие с цигарите като някоя ученичка е Laughing

# 406
.. А как се крие с цигарите като някоя ученичка е Laughing

CaMoциTupaM ce Laughing Wink :

"За цигарите – много хора пушат (лично мнение – мисл9, че по-голямата част ), В Tr. Има един такъв момент с цигарите момиче/момче дори И да пуши, ПОЧТИ НИКОГА не би пушило пред БАЩА СИ (пред майка си И с майка си по-може), жените според това от какво семейство са И в какво семейство са попаднали могат или да пушат със съпруга си, или да се крият от него . Това се обяснява с уважeние към по-възрастния…НЕ е прилично,културно, възпитано да се пуши пред възрастен човек особено възрастен мъж . Има мъже на по 30, 40, 50 години ,който не биха си И помислила да пушат с башата/дядото на 70, който свободно си пуши пред всички, НО има И семейства в който да се седна на по цигара И кафе е нещо нормално. Не може да се даде точна статистика И обобщение. Но И аз съм останала с впечатление, че поне по филмите не показват свободно cцени със сигари. Има много life TV shows И там се замазва цигарата, за да не се покаже по ТВ, но пък спокойно може да се покаже шишето от Ефес примерно."  Peace  (oT Tyk -->http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=377840.msg10441849#msg10441849 )

# 407
 Аз също не пуша и не го одобрявам демонстративното показване и рекламите (примерно както в момента е модерно фолк- певиците да рекламират марки цигари в клиповете ), но ми направи впечатление снощи на два пъти мисля че го направи

# 408
GARLEY = Аз говорех за TR, че много хора пушат(и аз не пуша Wink ); и точно това обясних,защо аджеба му се налага да се крие Wink Peace

# 409
# 410
Мехмет наистина малко прибързано го пуснаха Rolling Eyes И аз не разбрах какво точно стана newsm78

# 411
  • Разпиляна във въображението
Изтръгна ли са показания от онези бабаити, които са дали връзката между мафиота и Тарък и по този начин оневиняват Мехмед. Адвоката каза, че съдията е наясно защо Мехмед признава това престъпление и сигурно е действал бързо за да го освободят.
Много е трудно да се прецени времето, което минава. Докато стояха в болницата с едни и същи дрехи от сухо време беше заваляло сняг и аз помислих, че са минали месеци докато дядото агонизира, а то - няколко дни.

# 412
Има доста недомислици в сценария... и в поведението на Мехмет, изглежда разумен мъж, а това че пренебрегва жена си заради някакви планове е тъпо. За да ги скрие по-скоро би се постарал да се държи перфектно с близките си. А и историята с Нихан е направо недомислие, все едно на моя мъж да се появи някоя стара любов и той толкова да си лудне пак по нея и да се разведем. Не че не може да се случи, но семейството е по-важно за едни улегнали хора.

# 413
Ами той Мехмет не може да се каже,че е точно улегнал Rolling Eyes Всъщност много приятно ми стана,че Онур и Пънар се сдобриха Wink

# 414
  • Пловдив
За тези, които са луди по двойката Инджи-Мехмед - клип с прекрасна турска песен.

http://www.youtube.com/watch?v=b4uaV8cFSQw&feature=related

И тази:

http://vbox7.com/play:81fa2b2b

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 13:47 от svetla

# 415
Мен ужасно ме подразни отношението на Мехмет към Инджи след излизането от затвора Twisted Evil

# 416
Има доста недомислици в сценария... и в поведението на Мехмет, изглежда разумен мъж, а това че пренебрегва жена си заради някакви планове е тъпо. За да ги скрие по-скоро би се постарал да се държи перфектно с близките си. А и историята с Нихан е направо недомислие, все едно на моя мъж да се появи някоя стара любов и той толкова да си лудне пак по нея и да се разведем. Не че не може да се случи, но семейството е по-важно за едни улегнали хора.
      Не знаем какво точно е решил Мехмет. Ако възнамерява да убие Тарък без да му пука дали ще влезе за това обратно в затвора, поведението му спрямо Инджи е правилно. Иска тя да може да се разведе без проблем и евентуално дете при неблагоприятно развитие. Що се отнася до Нихан - Инджи не я е избрал той лично. Да, обича я вече, но е приел, че Нихан е мъртва. Реален избор между тях двете той тепърва трябва да направи. Пък и не трябва да се забравя, че има и дете от нея. Това усложнява отношенията му и с двете.

# 417
      Не знаем какво точно е решил Мехмет. Ако възнамерява да убие Тарък без да му пука дали ще влезе за това обратно в затвора, поведението му спрямо Инджи е правилно. Иска тя да може да се разведе без проблем и евентуално дете при неблагоприятно развитие. Що се отнася до Нихан - Инджи не я е избрал той лично. Да, обича я вече, но е приел, че Нихан е мъртва. Реален избор между тях двете той тепърва трябва да направи. Пък и не трябва да се забравя, че има и дете от нея. Това усложнява отношенията му и с двете.

newsm78 Защо да се развежда?Дори и при неблагоприятно развитие на нещата?Инджи го обича!Не виждам нищо правилно в грубото му отношение към нея Naughty Crossing Arms

# 418
newsm78 Защо да се развежда?Дори и при неблагоприятно развитие на нещата?Инджи го обича!Не виждам нищо правилно в грубото му отношение към нея Naughty Crossing Arms
   Ами докато беше в затвора Мехмет написа на Инджи, че не иска тя да го чака. Мисля че сега, когато е решил да отмъсти на Тарък и все още не е сигурен за бъдещето си, прави същото. Иска Инджи да има право на свободен избор дали да остане с него или не, т.е. без евентуално забременяване, което да усложни нещата. А може би все още просто е депресиран от струпалите се проблеми и престоя в затвора.

# 419
Мда,сигурно го прави за нейно добро Tired Много е тъпо.Хем иска Инджи да има право на свободен избор дали да е с него,хем не й дава такъв избор като се дистанцира от нея. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт