ПЕРЛА-борбата за една споделена любов 9

• 36 113
  • 440
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря на всиички, които писаха ББ   bouquet

# 391
еййййй браво бе момичета 1 ден да не вляза и вие напредвате лелеее  Hug и давате много инфо с ББ на което се радвам като малко дете  благодаря на всички   bouquet

terito0o0

малко по-напред най-много 2-3 странички има написан отговор за всичките ти въпроси Simple Smile

# 392
ББ: след като се развеждат, отиват в къщата да съобщят "новината", става късно и Мехмет предлага да закара Инджи до тях, по пътя катастрофират и Инджи неможе да излезе от колата, която ще избухне всеки момент. Тя моли Мехмет да се спаси той и да я остави, той обаче отказва да живее без нея, в последния момент я освобождава, отиват до болницата и после той я води до къщата, където тя живее, влиза с нея да види детето и да я успокои и осъзнават, че не е имало за какво да се развеждат, след като немогат един без друг! Да, ама сега как да кажат на другите, заминават за Индия и там на вечеря Мехмет организира подписването Simple Smile т.е. разделени са около 1 ден Simple Smile

P.S. terito0o0, кутията ти е пълна и неможеш да получаваш ЛС  Wink

Wink

# 393
Благодаря ти много Simple Smile тази вечер ще спя спокойно  Grinning Grinning

# 394
  • Sofia
terito0o0, в някоя от предните теми monda беше писала, че Мехмет не изпитва нищо към Нихан и е категоричен в чувствата си към Инджи, ходи при Нихан само заради детето. Но аз на някои места като гледам на турски не ми изглежда съвсем така, по-скоро ми изглежда доста объркан и несигурен (поне в началото), ама ще поживеем и ще видим скоро

# 395
  • София
ББ: раздвоен е в чувствата си м/у Инджи и Нихан, осъзнава, че обича Инджи след като я губи  Peace

# 396
ББ Аз ги гледах на арабски и ми се струва, че Мехмет доста се радва като му се обади Нихан и се втурва да я вижда..
Въпрос: ББ Добре, развеждат се за 1 ден, обаче някъде някой беше написал, че се разделят за много дълго. Какъв е поводът и как се събират след това?

# 397
  • София
ББ: те принципно преди да се разведат са много дълго разделени, тъй като Мехмет се напи и прекара нощта в къщата на Нихан в леглото й, след което Нихан се постара Инджи да разбре това Sad

# 398
Благодаря, missence. Значи пак мъки ни предстоят  Cry

# 399
  • София
Sayerin ,

да и то много  Sad

# 400
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug HugПоздрави на всички от слънчева и вълшебна Варна и гореща пясъчна прегръдка на Трайкова!!! Heart Eyes Hug Истанбул ме чака Истанбул ме иска Истанбул ме зове! Малко остана милички! Приятен ден!  bouquet

# 401
redemi кога ще ходиш до Истанбул бе душа? Да не забравиш да покажеш снимки Whistling Hug Прекрасен ден и на теб  bouquet

# 402
  • София
Привет мамита! Снощи Шереф беше много бойна пред сестрата в болницата и пак ми хареса. Хареса ми и миналата серия когато защити Гюлсун пред Есра. Ше вземе ама наистина да и стана фенка!

# 403
  • Пловдив
Привет мамита! Снощи Шереф беше много бойна пред сестрата в болницата и пак ми хареса. Хареса ми и миналата серия когато защити Гюлсун пред Есра. Ше вземе ама наистина да и стана фенка!

Напоследък и на мен ми е симпатична Шереф. Сякаш като са засипани с проблеми, омекват и стават по-добри и Шереф, и Бахар.

# 404
Всъщност и мен Шереф в последно време започва да ми харесва Wink Е,има какво още да се желае,но има напредък Peace

Общи условия

Активация на акаунт