ПЕРЛА-борбата за една споделена любов 9

• 36 116
  • 440
  •   1
Отговори
# 375
  • into the blue
Изчезна с учителката.

# 376
  • Burgas
Сериозно ли,браво на него.

# 377
не е много за хваляне ама.. да не захващаме тази тема че до утре ще говорим
ааа Мехмет и Инджи ще ходят ли някъде на почивка за рождения ден на Мехмет?ще се съгласи ли или ще си останат в Истамбул???? newsm78

# 378
Здр Inci-йku  Mr. Green Wink...

предполагам ,че ще има ? за куршума, та да ви изпреваря ...да и в TR има такъв адет(обичай)...не е свързан с Islam-а, а е просто традиция както в БГ ..Когато се лее този кyршуH (е на TR) се казват думите "Бисмиллах ирахман ирахим" = "в името на Господ, Всемилостивия, Милосърдния" u после се гадае по него как и какви очи, уроки, назaр(nazar) някой е хванал.  Peace

http://nethaber.sayfa.net/resim/85507.jpg

# 379
Мехмед пак започна с неговите номера ... не може да остави полицията да си върши работата ами трябва да се държи гадно и от това пак инджи страда  #Cussing out ooooh!

# 380
как може да се държи така все едно другите са виновни чак ме хваща яд като го гледам #Cussing out

# 381
 newsm78 Точно.Дразни ме така като я пропъжда.Горката се разболя докато той беше в затвора,а сега се прави на недосегаем.Уфффф... newsm78

# 382
Здравейте и от мен момичета.Чак сега я виждам тази тема.Сериала много ми допадна.А за Мехмед какво да кажа,страшно парче е.Попрочетох горе долу за какво става въпрос,а влизах в сайта който е за повече инфо ама като гледам последно пишеше за епизод 40 какво се случва,ако някой може да ме насочи.Много ми е интересно какво ще стане.Особено за Нихан.Моля някой да даде малко инфо  Praynig А мен ме дразни пък,че много пъти сменят актьора,който играе Берк.В по-нататъшните серии пак го сменят,после пак се връща,ужас.Ние вмомента нямаме ТВ и го гледам онлайн в бтв,ама постоянно прекъсва,ужасно е.И утре ще гледам във VBOX.Ще следя темата и браво за нея  Hug

# 383
  • Варна
Аз си мисля, че това с Ахмед не е решено добре от сценаристите.
Учителката си е учителка, ама баща му бере душа, цялото семейство в затвора, а него никакъв го няма. Трябваше да го върнат поне за малко.
Мехмед пък какво взе да се прави на каубой с тоя пищоф. Инджи си изплака очите, а той първата вечер като се прибра и обърна гръб и вика хайде да спим.
Перла, актьора който играе Берк си е един и същ от самото начало на фолма. Просто му сменат косата и фасона с разни мустаци и бради. Вижте в надписите в началото и сега. Името е същото.

# 384
А и не ми е ясно как може да дават, че дядото почти умря а после толкова бързо се оправи. И къде е синът му, никой ли не реши да му се обади в такъв момент.... Crossing Arms  newsm78 Дали Ахмет ще се появи вече във филма? Да не са го махнали  Thinking

# 385
Горката Инджи тя чак в истерия беше изпаднала, колко сълзи изрева, пострада за да се разправя с Тарък.....    и накрая такова отношение към нея от Мехмет  #2gunfire

# 386
да съгласна съм с това мнение на anna22 Simple Smile
ааа Мехмет и Инджи ще ходят ли някъде на почивка за рождения ден на Мехмет?ще се съгласи ли или ще си останат в Истамбул???? newsm78
??????????

# 387
да съгласна съм с това мнение на anna22 Simple Smile
??????????

ББ Да ще отидат и там ще срешнат бифшата приятелка на мехмед Нихан и живота им пак ще се провали, ще започнат лъжи сълзи караници и развод за 1 ден  Grinning

# 388
  • Sofia
Много ме хвана яд на Мехмет тези серии, отвратителен беше просто,  #Cussing out И не разбрах защо толкова се отдръпваше от Инджи, хубаво иска да отмъсти, ама тя какво му е направила??? Нещо не беше измислено добре, дядото така изведнъж се събуди, Мехмет уж нямаше никакви надежди да излезе, а после много бързо го освобождават, след това пък се държи супер неадекватно и не казва каво му е:xarms: Thinking

# 389
ББ : мхм,за мене тази Нихан е голям гад...ама Мехмет харесва ли Нихан като я вижда ? почуства ли нещо като любов?? и как постъпва Нихан как се запознава с Инджи?и как Инджи се държи с нея? а след като се развеждат уж за 1 ден (казвам уж защото не съм го гледала) с после пак ли се женят? Grinning след катастрофата как реагира Нихан на всичко което се случва? а защо е само за 1 ден ?? Благодаря ако ми дадете отговор на всички тези въпроси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт