ПЕРЛА-борбата за една споделена любов 9

• 36 132
  • 440
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Praskofka, страхотна си  bouquet

# 361
# 362
В кои епизоди ще се случат тези неща

До другия четвъртък всичко ще се случи

# 363
Вярно, че снощи бяха тъжни серии, дано довечера не са пак толкова сълзливи, че ще ми дойдат в повече.  Naughty   Ама и Мехмет един глупак- той да се жертва, че за другите има кой да ги чака навън, пък него сигурно няма. Инджи- кучета я яли ooooh!  Аман от такива като него, дето все заради другите изживяват големите мъки.  Crossing Arms

# 364
За довечера - не знам, обаче оттук до края на сериала май трябва да приготвяме легени, бидони или направо над Босфора да ходим да ревем; така ми се струва като чета ББ и гледам оригиналните серии (не че вдявам какво си говорят, но...)

# 365
  • ... да усещаш мириса на море ...
Като се напише "Перла" в търсачката, още първият резултат е на клипче от филма на фона на една прекрасна песен.

Издирих я и нея- Aslı Güngör & Ferhat Göçer - Kalp Kalbe Karşı. Някой знае ли как се превежда на български текстът ?

http://www.dailymotion.com/video/x3yi9l_asl-gungor-ferhat-gocer-kalp-kalbe_music

На мен също много ми харесва. Тя звуча и в Сълзи над Босфора, а има и клип от menekse ile halil с нея.

http://www.youtube.com/watch?v=UJEKna0g5KY&feature=related. това е клипа на песента, а това е от menekse ile halil http://www.youtube.com/watch?v=6yyO9fGOcDo&feature=fvw

Това е текста на турски. Ако момичетата, владеещи езика, имат време за превод   Praynig

kalp kalbe karşı

Uyandım birden seninle gece üçü bulmamış
Bir bulut durdu gözümde, hasret bize uymamış

Kalp kalbe karşı derler sende üzüldün mü?
Ay bile çeker gider geceyi düşündün mü?

Yanlızlık bende saklı
Çıkmaz bir an dışarı
Elimde bir fotoğraf
O şimdi burda olmalı

Kalp kalbe karşı derler sende üzüldün mü?
Ay bile çeker gider beni hiç düşündün mü?

Sensizlik bende saklı
Çıkmaz bir an dışarı
Elimde bir fotoğraf
O şimdi burda olmalı…

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 18:11 от tara_lezhka

# 366
За довечера - не знам, обаче оттук до края на сериала май трябва да приготвяме легени, бидони или направо над Босфора да ходим да ревем; така ми се струва като чета ББ и гледам оригиналните серии (не че вдявам какво си говорят, но...)

Недей така де, аз за това се надявам да дават по- често Рукие- много ме забавлявава. Все ги приказва едни, че  Joy Joy Joy

# 367
ББ: Епизод 63
Разследването, което трябва да оневини Мехмет, продължава, като полицията усилено търси Джевдет, съмишленика на Тарък. Мехмет решава да прехвърли мениджърските си права на Бахар. Пънар и Онур отново започват да се сближават. Проблемите на Мехмет в затвора започват. Освен това той е отчаян и пише на Инджи да не го чака, докато е в затвора... Берк се обвинява за всичко, което се е случило и търси начин да поправи нещата с помощта на Гьокхан.
Епизод 64
 Полицията освобождава Мехмет, защото се оказва, че Джевдет е издал Тарък. Мехмет Фикри най-накрая излиза от комата... Бахар се опитва да бъде добра домакиня, но доста неуспешно. Въпреки освобождаването си Мехмет не спира да мисли за отмъщение и не спира да търси Тарък, макар Инджи да се опитва да го заведе на почивка. Новият съпруг на Гюлсюн се опитва да я върне у дома си и се ядосва, че тя не може да се откъсне от баща си.

# 368
И аз ги гледах на арабски, ама не вдявам многолл  Rolling Eyes Благодаря на тезикоито ни информират.   bouquet

# 369
Момичета пригответе се броени минути остават  Simple Smile

# 370
Мразя го тоя Мехмед бе! Ма може ли да е толкова хубав!  smile3515 Пфюююююююююююю  ooooh!

# 371
Нещо май съм пропуснала. Кое е това момиче което живее в къщата?  newsm78

# 372

може да имаш предвид за Лара,дещерата на Енгин.Живее в къщата защото Енгин е в болницата

# 373

може да имаш предвид за Лара,дещерата на Енгин.Живее в къщата защото Енгин е в болницата
ясно, благодаря  Hug

# 374
  • Burgas
Здравейте,гледах първите серии на сериала,после пропуснах малко,сега от известно време пак гледам.Какво стана с бащата на Мехмет,да не почина или изчезна някъде?

Общи условия

Активация на акаунт