ПЕРЛА-борбата за една споделена любов 9

• 36 134
  • 440
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Момичета имам информация за филма до четвъртък,някой да иска инфо?Също за Сълзи над Босфора и Мелодия на кърцето  Hug Hug
напиши с бяло

# 346
Някои знае ли какво ще стане днеска в сериите? Simple Smile

# 347
  • София
rib4e ,
ББ: не й е казал за детето и я лъжеше къде отива когато излизаше с тях. М. опита да я спре на вратата, но тя тръгна с бабата, която припадна на вратата и се върнаха Simple Smile

# 348
И аз искам ББ относно филмите - и за трите филма

# 349
Напишете с ББ какво ще стане до следващия четвъртък! Моля!

# 350
# 351
  • Sofia
missence, мерси

ББ Леле, защо толкова гадно постъпва Мехмет и така я лъже къде ходи, аааа.... Naughty заслужавал си е да го напусне  Crossing Arms Twisted Evil

# 352
И аз искам ББ относно филмите - и за трите филма

Моля , и аз!

# 353
Praskofka, моля и аз искам да знам за "Сълзите" и "Перла". Предварително благодаря.

# 354
Здравейте от още една фенка на сериала. Запис

# 355
А какво става по- напред с Бахар?

# 356
ББ  Разследването по случая на Мехмет  продължава но полицаите не могат да намерян съучастника на Тарък-Джевдет.Мехмет поръчва на Бахар да ръководи компанията в неговото отсъствие.Пънар и Онур се сближават все повече.Мехмет написва писмо на Инджи да не го чака да излезе от затвора.В същото време той има сериозни проблеми с другите затворници.Берк се обвинява за случилото се и търси начини да поправи нещата с помоща на Гьокхан.Мехмет е освободен.Оказва се че Джевдет е предал Тарък.Мехмет Фикри излиза от комата.Бахар се упитва безуспешно да се справи с домакнските задължения.Макар вече да е на свобода Мехмет не спира да търси отмъщение за Тарък.Левент казва на Гюлсън да  живеят заедно но тя отказва защото не може да остави баща си.Тарък се опитва да се сдобри с Есра за да я използва за да избяга но тя е непреклонна след лъжите му за Гюлсън.Поведението но Мехмед започва да притеснява Инджи.Бахар започва да пренебрегва работата си защото иска да стане перфектната домакиня.Мехмет и Инджи  замнават на почивка.Шереф не може да се примири с щастието им.Бизнесът на компанията започва да буксува.Мехмет Фикри благодари на Енгин затова което е направел докато те са били в затвора.Берк флиртува с Нилюфер(сестрата на Гьокхан)Мехмет и Инджи заедно с Пънар и Онур са на почивка когато Пънар неочаквано вижда Нихан в инвалидна количка.Инджи поставя открито въпроса за Нихан.Мехмет е категоричен че това е стара история.Бахар и Гьокхан се женят в тесет семеен кръг.Нихан решава да се срещне с Мехмед.Става ясно че тя е родила детето и го е кръстила на Мехмед.Мехмед казва че никога няма да и прости.Шереф се среща с Нихан и й забранява да се доближава до семейството.Бахар и Гьок. се връщат не особено доволни от пътешествито им.Онур разбира че Нихан има дете от Мехмед.ехмет настоява Нихан да остане и су чуди как да каже на Инджи за детето без да я нарани.Нихан остава и не се връща в Германия

# 357
praskofka, мерси.   bouquet

# 358
Praskofka, много благодаря! Hug

# 359
Благодаря и от мен.В кои епизоди ще се случат тези неща

Общи условия

Активация на акаунт