ПЕРЛА-борбата за една споделена любов 9

• 36 138
  • 440
  •   1
Отговори
# 330
ехе, мерси мацки, страшни сте  Hug

usmivkata20 още вчера се опитах да вляза в този линк, дава ми page load error, днес също.
Принципно преди да питам рових из темичките, намерих всички линкове, които сте давали, но явно нещо съм се объркала.
Мерси ви още веднъж  Hug

# 331
Вчерашните серии наистина бяха много тъжни,а Инджи беше съсипана от мъка Cry

# 332
# 333
ехе, мерси мацки, страшни сте  Hug

usmivkata20 още вчера се опитах да вляза в този линк, дава ми page load error, днес също.
Принципно преди да питам рових из темичките, намерих всички линкове, които сте давали, но явно нещо съм се объркала.
Мерси ви още веднъж  Hug

При мен работи безотказно,съжалявам!!!!

# 334
Някой ще каже ли с ББ защо Шадолу недолюбват Нихан и не са я искали за снаха?

# 335
Някой ще каже ли с ББ защо Шадолу недолюбват Нихан и не са я искали за снаха?
    ]Доколкото разбрах от сериала досега, Нихан е била актриса, а това явно е професия, която старото поколение Шадоолу не одобрява. Всъщност младите са я приемали. Проблемът е бил с по-възрастните представители от семейството.[/color]

# 336
ЗДРАВЕЙ ТЕ
ОТ КАМCК ДА БЯХ СЛЕД СНОЩНИТЕ ЕПИЗОДИ ПАК ЩЯХ ДА ПЛАЧА  Cry
ТО БЕШЕ МЪКА И ТCГА

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 12:38 от GARLEY

# 337
ЗДРАВЕЙ ТЕ
ОТ КАМАК ДА БЯХ СЛЕД СНОЩНИТЕ ЕПИЗОДИ ПАК ЩЯХ ДА ПЛАЧА  Cry
ТО БЕШЕ МЪКА И ТАГА
И най-вече ТАГА.
Иначе беше голямо реване. Мехметчо се изживявя вече като истински глава  на фамилията.

# 338
ОСОБЕНО НАКРАЯ КОГАТО МЕХМЕТ ГОВОРЕШЕ ДАВАХА ИНДЖИ КАК РЕВЕИ ТАЗИ ТЪЖНА ПЕСЕН НАПРАВО НЕ ИЗДЪРЖАХ

# 339
GARLEY писането с главни букви се счита за викане.И моля те,преди да публикуваш нещо натисни „проверка  правопис„: камЪк,тЪга Peace

# 340
Момичета имам информация за филма до четвъртък,някой да иска инфо?Също за Сълзи над Босфора и Мелодия на кърцето  Hug Hug

# 341
  • София
Момичета имам информация за филма до четвъртък,някой да иска инфо?Също за Сълзи над Босфора и Мелодия на кърцето  Hug Hug
Прати ми я на лично собщение, моля те!

# 342
# 343
И аз искам информация! Може да напишеш с ББ, ако нямаш нищо против.

# 344
  • Sofia
Много тъжно беше снощи наистина, така не съм ревала на филм отдавна, най-мъчно ми стана за леля Гюлсюн Cry Cry Cry

Гложди ме любопитството - ББ Защо Инджи напуска Мехмет след като го вижда с Нихан и детето в градинката, той не й ли е казал за детето, лъгал ли я е,  а другите знаели ли са? И Мехмет опитва ли се да я спре, какво и казва?

Общи условия

Активация на акаунт