Бягаме на планина и на море, но Пловдив пак си ни зове - 26

• 41 986
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Момичета, не се карайте, всеки има право в този нов и модерен свят да избира и това му е най-хубавото-нали не сме в някоя забутана арабска държава!!! Въпросът ми беше в това, че аз съм раждала първото си дете нормално и така ме изтормозиха, шийката на матката въобще не ми зарастна близо 8 години, а когато отидох за цитонамазка групата вече ми се беше вдигнала - с други думи от това което докторите бяха "си вършили работата" при едно нормално раждане вече бях на път да развия рак!! Добре, че попаднах на специалисти и преди две години ми конизираха шийката и то така,че в момента чакам второто си бебе!! Hug Та понеже съм се напатила много и предстои да раждам в Торакс с епидорална анестезия за да изживея отново мига да видя детенцето си много ме интересуваха спомените и мненията ви за този вид раждане секцио! Благодаря много на всички които ми отговориха!!  Успех на всички на които предстои също да раждат!! Heart Eyes

# 136
  • Пловдив
   bouquet ооо и забравих да поздравя всички майки на ученици ......успешна нова учебна година на вашите деца!!!

# 137
  • гр. Пловдив
Аз раждах  с пълна упойка и съм много доволна.
Че какво раждане е това - да заспиш и да се събидиш с бебе ... За мен това не е раждане ...  newsm78
И се надявай да не тръгне изненадващо ,че да видиш какво е с контракции да те срежат,пък нека си с пълна упойка.
Ау, мен така ме срязаха, но не с пълна упойка. Малиии голямо треперене беше и ред други работи, но да не стряскам сега бъдещите майчета.  Laughing Важното е, че аз и бебето се прибрахме живи и здрави у дома и въпреки всичко някой ден, ако е рекъл господ, пак ще се ражда.  Hug
astravera леко раждане ти пожелавам.  Heart Eyes Кога се очаква събитието?

# 138
  • Пловдив
харесахме датата 25 септември, но аз съм толкова контракции, че незнам дали ще стигна и до тази дата newsm78

# 139
Кво скочихте всички бе! Егати!
Разбира се, че ако се налага по медицински причини, ще режат и няма да има никакво значение.
Неразбирам секциото пожелание, че и с упойка, че да не боляло ...
Насочила съм се нормално и се надявам всичко да е наред.

Коментара ми не беше насочен към Анели или която и да е така раждала тук, а просто като процес - що за раждане е  да заспиш и да се събудиш с бебе - имах впредвид, че никаква магия няма в това. Но поради българската черта да скачате разбрали-неразбрали ... нормална реакция .... преди да сдъвчете някой, опитайте се поне да изтълкувате поста и да не четете диагонално ...

# 140
Darlin, предполагам, че това за теб е 1-во раждане. Наистина си струва да родиш нормално и да изживееш мига. Но ние с астравера това вече сме го минали преди години и сега по ред причини сме се насочили към секцио. Така, че това наистина не ни прави по-малко майки от останалите. На всички бъдещи майки пожелавам леко и бързо раждане и нека всички ние имаме най-здравите и прекрасни бебчета. baby_neutral

# 141
  • Пловдив

Неразбирам секциото пожелание, че и с упойка, че да не боляло ...

Darlin`, няма секцио без упойка , без значение каква Wink.Пожелавам ти леко раждане и здраво бебче. Никой срещу никого не скача, а си казва мнението като теб.
Много късмет и на всички останали мами,които скоро ще гушнат съкровищата си Hug Hug

# 142
Ок, разбрахме се ... Точно си мислех, че ако не се усмирят нещата, да се пробвам да ви умилостивя с покана за пловдиско кафенце, но .. размина ми се  Laughing

Благодаря за пожелания - да, първо ще ми е  Praynig Peace

# 143
  • Пловдив
Ок, разбрахме се ... Точно си мислех, че ако не се усмирят нещата, да се пробвам да ви умилостивя с покана за пловдиско кафенце, но .. размина ми се  Laughing

Благодаря за пожелания - да, първо ще ми е  Praynig Peace

Да не мислиш, че ще се размине кафенцето Wink, чакай само да родя, че съм заточена вкъщи, а и ми тежи много вече...Защо да не се събираме като Софийските майки - изглеждат ми много организирани, пък и няма да е лошо да си обменяме информация и преживявания и на живо?! Flutter

# 144
  • Пловдив
И аз съм ЗА  кафенцето  Mr. Green

# 145
  • Пловдив
Момичета, пишете и мен ЗА кафенце, обаче ... малко и аз съм в положението на astravera  Sad

# 146
Компанията за кафенце се увеличава - и аз съм твърдо ЗА  Peace

# 147
опа.таман щях да пиша,е май объркахте темата като се подкарахте с това раждане Thinking,но за кафето-и аз съм ЗА.аз отдавна каня,ама все няма желаещи Crossing Arms

# 148
astravera и ginbay, то ако чакаме вие да родите, че да пием кафе, после мен трябва да чакате  Crazy Party

# 149
  • Пловдив Белащица
Здравейте.

Имам въпрос - как  се стига до детската железница с кола?

Общи условия

Активация на акаунт