Бягаме на планина и на море, но Пловдив пак си ни зове - 26

• 41 992
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Darlin, ти в кой месец си? Аз след седмица влизам в 9-я. Май кафето ще е с количките с бебоците, живот и здраве Simple Smile

# 151
  • Пловдив
Макар че е забранено можеш да минеш покрай сентрал парк. паркираш се някъде и трябва да повървиш 100 - 200м вдясно до гарата. ако искаш мога да те заведа  Mr. Green

# 152
wasillena, трябва да спрете колата на паркинга на заведението Централ парк на Младежкия хълм. Железницата е там.....Предполагам знаеш как да стигнеш до това заведение, а иначе ...пиши от къде тръгваш, за да те насочим как да стигнеш.

# 153
  • Пловдив Белащица
До Сентрал парк го знам пътя. Ама на самата железница не съм ходила от дете  Laughing и спомени как сме стигали до там нямам никакви. Не бях сигурна изобщо от коя страна на тепето се минава.

И после като спра на паркинга има една пътечка, по нея ли да тръгнем?

# 154
  • Лондон/Пловдив
Да по тази пътечка ,то не близко влакчето ще се ориентираш спокойно .И ние точно си мислехме с моя мъж днес в събота или неделя да го заведем ,че скоро не сме го водили.

# 155
Darlin` аз също съм в Тракия до Кауфланд .Като ходите на кафе да свиркате  Hug

# 156
Здравейте.

Имам въпрос - как  се стига до детската железница с кола?

Зад стоматологичния факултет има уличка от където може да влезеш с кола. Не се вижда много хубаво, но се пада точно на завоя ако идваш от към ВМИ. Спираш над бензиностанцията и като погледнеш парка ще видиш гарата точно над детскта площадка. Дано да успях да го обясня добре.
Ета карта: http://bgmaps.com/map.aspx?sid=c66d0469d077ae3f4595b918a72c78ae&tip=1

# 157
geri_72, аз след седмица ще съм в 7-ми Peace Което значи, че ако се изчакваме ... най-рано след 3 месеца. Ама й тогава не е сигурно, че може някоя друга бремелинка да се появи Crazy Гери, предполагам излизаш сега, не си се затворила ...

dollsHug

# 158
  • Пловдив
geri_72, аз след седмица ще съм в 7-ми Peace Което значи, че ако се изчакваме ... най-рано след 3 месеца. Ама й тогава не е сигурно, че може някоя друга бремелинка да се появи Crazy Гери, предполагам излизаш сега, не си се затворила ...

dolls,  Hug
.

След 3 месеца пък ще е зима и пак няма да е удачно  за среща  Mr. Green, кафетата ще са задимени и няма да стават нито за бременни, нито за бебета

# 159
Момичета, я се стегнете и си вдигнете дупатата от компютрите и дайте тая седмица (събота/неделя) или другата следобед да направим една тракийска среща Simple Smile (или където кажете) Peace

# 160
  • Пловдив
Момичета, я се стегнете и си вдигнете дупатата от компютрите и дайте тая седмица (събота/неделя) или другата следобед да направим една тракийска среща Simple Smile (или където кажете) Peace
Естественно, че няма нас да чакате с geri_72, съберете се, създайте малко традиция в събирането, пък ние с нея ще се включим допълнително и ще ни е много хубаво да видим една сериозна групичка от майки ентусиасти в събирането на кафенце! А пък после ще ни е приятно и тебе да изчакаме с бебче в количката! baby_neutral

# 161
  • Пловдив
Между другото момичета ще ми е интересно да ми кажете мнението си за това от какви шишета за хранене сте доволни и от кои памперси също, ние с geri_72 понеже ни предстои да се снабдяваме с такива неща и въпреки, че е имало такива теми във форума за мен е ценно Пловдивските майки да си кажат впечатленията! Rolling Eyes

# 162
  • Пловдив
Между другото момичета ще ми е интересно да ми кажете мнението си за това от какви шишета за хранене сте доволни и от кои памперси също, ние с geri_72 понеже ни предстои да се снабдяваме с такива неща и въпреки, че е имало такива теми във форума за мен е ценно Пловдивските майки да си кажат впечатленията! Rolling Eyes

1. Ако кърмеш детенцето си може да ти потрябва шише чак към годинката, когато пропие вода. Иначе момичетата са доволни от Авент или B-Free.

2. За памперсите всичко е индивидуално. Аз в началото пробвах 3-4 вида. Купувах в малки разфасовки по20 бр (стигаха ни за 3 дни) и прецених така кои са най удобни за бебето (не изпускат и не запарват много)

# 163
  • Пловдив Белащица
Момичета, благодаря ви за упътването до Детската железница. Намерихме я и се повозихме. На децата им хареса.

# 164
Работи ли читаво вече? Колко минутки е пътешествието? Билетче-парички? Състояние? Разкажи  Peace

Аз съм се возила като мнооого малка и почти не си спомням какво беше, имам много бегли спомени, но пък все хубави. Смятам и моето дете да го водя там да се вози (след време разбира се) Flutter

Общи условия

Активация на акаунт