Бягаме на планина и на море, но Пловдив пак си ни зове - 26

• 41 972
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Правилно са ти казали, подавай от сега и за ДЯ и за ДГ-ОТСЕГА! И подай на по 2 места и за двата вида детско заведение.

# 541
  • Пловдив
xelita, В подфорум "Нашите деца" има тема за яслите и градините в Пловдив. Там може би ще получиш отговор на предният въпрос.

За ясла си подай отсега, а за градина в календарната година в която детето ще стане на 3 годинки. Но все пак питай в желаната от теб градина дали нямат други изисквания за подаванена документи.

# 542
  • Пловдив
Момичета, не мога да не споделя с вас възмущението си от случилото се на две годишното детенце от Сандански, от както съм чула за гаврата с това мъничко ангелче постоянно ме преследва картината за него. Аз лично като бивш директор на социален център за работа с деца знам за безхаберието и безсилието на социалните служби спрямо домашното насилие и в часност насилието над деца, кога ли наистина ще влезем в Европа..... newsm43 smile3547 Cry

# 543
Аз мисля, че на длъжностните лица трябва да им се търси отговорност
То бива безхаберие, бива непукизъм, но това минава всички граници
Като гледах колко нагла беше соц работничката вчера - искали да решат всичко в рамките на добрия тон, затова досега не предприели мерки
Какъв добър тон, какви 5 лв? Животът на детето е на косъм? Как спят спокойно тези хора?
И лекари, и соц работници, и прокурорите?
Всичките трябва да си понесат отговорността....

# 544
  • Пловдив
Като гледах колко нагла беше соц работничката вчера - искали да решат всичко в рамките на добрия тон, затова досега не предприели мерки
Какъв добър тон, какви 5 лв? Животът на детето е на косъм? Как спят спокойно тези хора?
твърдо ЗА съм!!!!

# 545
  • Пловдив
Момичета благодаря ви.

Каспър евала мн точно си го казала - "Какъв добър тон, какви 5лв" идиоти!!!!!

# 546
Хммм простете .. не съм се вясвала отдавна, нито съм чела назад ... ама покрай бебка и време не остава Crazy

Идвам да пусна една "обява" Peace
Търся си тракийско другарче за бутане на количките
Района ми е покрай Кауфланд, Сани, Форума, 60-то, Верди, Детски свят, алеята (и за другаде може по договорка) Hug Желаещите да пишат ЛС hahaha

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 22:23 от Darlin`

# 547
Абсолютно подкрепям!

# 548
# 549
Да попитам - къде изчезна Събота пазара? Вчера минавах  наблизо и реших да понапазарувам, ама - не - всичко е разчистено , няма сергии. Ще го обновявят ли или ще го закриват?

# 550
  • Пловдив
Събота пазара съществува, но на ново место. До бараките на Жилфонд /съвсем наблизо от старото место по уличката по посока прелеза/ точно срещу заведението Ицака.
Стария пазар ще се реконструира, ще се прави покрит пазар  Peace Уж за 1 год. щял да приключи ремонта.

# 551
Мерси за отговора, харесвах разнообразието и цените там, дано още да са такива на новота място. Наистина имаше нужда от реконструкция.

# 552
Привет !Искам да ви питам ,ако някой знае,кога точно ще се отваря новият мол на Марково тепе,защото като вали ше доста удобно да обикаляме там ,вместо у нас затворени(точно до нас е )?На сайта им казват пролетта на 2010 ,но кога точно е откриването?

# 553
Привет !Искам да ви питам ,ако някой знае,кога точно ще се отваря новият мол на Марково тепе,защото като вали ше доста удобно да обикаляме там ,вместо у нас затворени(точно до нас е )?На сайта им казват пролетта на 2010 ,но кога точно е откриването?
Вчера минахме от там и не мисля, че ще успеят за пролетта. А и те от 3 години сменят датите Simple Smile Първо беше 2008, после 2009, а сега 2010  Grinning Сигурно към края на годината ще е.

Пролетта ще отваря мол Галерия. Да не се бъркаш с него?

# 554

Тъй като го гледам (той е и до нас) няма да е по рано от коледа  Joy

Общи условия

Активация на акаунт