Бягаме на планина и на море, но Пловдив пак си ни зове - 26

• 41 968
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
е, ходи на другия мол, те затова не бързат да отварят, защото основно за разходки ги ползват  Joy
Марково Тепе няма да е преди септември

# 556
Не знаех за Галерията Жени,но този е до Търговската гимназия!
Ясно,просто се чудех кога е това пролетта ?Иначе другият е по-далече и ако вали докато стигна и по-добре да сме мокри и да пошляпаме,отколкото да влизаме вътре!Мерсиии на всички!Ще следя за табелка с датата на откриването и ще докладвам!

# 557
Да, знам къде е Марково тепе и сега прочетох, че ще отварят септември. Забавяне има 6 месеца заради кризата Simple Smile

# 558
Да, знам къде е Марково тепе и сега прочетох, че ще отварят септември. Забавяне има 6 месеца заради кризата Simple Smile
А,кризата..това ще е!:)Поздрави на Ива!И дано се видим тези дни в градската градинка!

# 559
А,кризата..това ще е!:)Поздрави на Ива!И дано се видим тези дни в градската градинка!

Стига да е хубаво времето утре и сме там Simple Smile

# 560

Стига да е хубаво времето утре и сме там Simple Smile
Супер-ще ви видим там!:)

# 561
  • Пловдив
Доживотна присъда за Изнасилвача от Сандански

От: Веселка Тачева

Линк на петицията: http://bgpetition.com/Dojivotna-prisyda-za-izverga-ot-sandanski/index.html

# 562
Аз,къде пък съм бляла и съм пропуснала да се запиша тука newsm78........

И,да споделя,че моя приятелка търси продавачка за хранителния си магазин/в района на Белите брези,в Кичука/,условията са прилични,но търси честен и свестен човек-ако някой се интересува-да ми пише на ЛС,за да осъществя връзката.

# 563
  • пловдив
СКЪПИ МОМИЧЕТА,
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪМ ЩАСТЛИВА ДА СЪОБЩЯ, ЧЕ ДНЕС НАЙ ПОСЛЕ ПОЛУЧИХМЕ РАЗРЕШИТЕЛНО ОТ ОБЩИНАТА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА МАРТЕНСКИЯТ НИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР[/color
]

Базара стартира от утре 27.02 щанда ще се намира до стълбите на Централна поща от страната на Тримонциум /където беше и коледния\
Ще трае 3 дни - до 01.03 включително

Благодарим на всички, които ще намерят време и желание за пореден път да ни подкрепят!

# 564
Аз от два дни разглеждам сергиите и се чудя защо не ви виждам. Мислех, че ще сте цялата седмица.

# 565
  • Пловдив
Днес минах пред пощата и ви търсих. Нищо не купих, защото не ви намерих.  Wink Ще ви намеря обаче  Peace

# 566
Някой знае ли дали някъде в Пловдив ще има празник за посрещане на Баба Марта?
Благодаря предварително!

# 567
  • Пловдив
Намерих щанда на ДБМ отдалече се фиксира, въпреки че валеше...
Момичета мартениците са УНИКАЛНИ както всеки път  Peace
Успешен базар и дано събраните парички са повече   bouquet

# 568
И ние днес с Марти си купихме мартенички от ДБМ .  Не можахме да рзгледаме всичко , защото валеше . Успех и от мене на момичетата.  Peace

# 569
И ние го посетихме но беше студено и валеше и не видяхме всичко.Дано да е хубаво времето в понеделник пак да минем. Praynig Успех ви пожелавам и дано се съберат повече пари!!!

Общи условия

Активация на акаунт