Бягаме на планина и на море, но Пловдив пак си ни зове - 26

• 42 057
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте и от нас!След два месеца опознаване и привикване с малкия човек намерих време да се запиша във форума.Живея в Пловдив до Марса и съм щастлива мама на малката 2-месечна Андреа.Ще се радвам да обменяме опит или просто да поклюкарстваме в свободното време по женски.Лек и усмихнат ден!

# 346
Пак съм аз, и пак за благотворителната фотосесия.

Въпреки, че паричките за операцията на Анджи са събрани ние пак можем да събираме за нея, а може и за друго детенце.
Спешно се нуждае от помощ едно 2 годишно момченце Кирчо от Петрич за операция в Мексико. Там сумата е 30 000$ /не съм сигурна, пиша по спомен/, така че който иска може и за Кирчо да дарява.
ето линк към темата за него
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=447127.0

А ето как върви организацията до момента:
Мамата от София, която искаше да помогне няма да може да дойде, така че оставаме, аз и още една мама от Пловдив - tanzen.

Двете не се чувстваме толкова добри, колкото Биляна, Надя и другите момичета, които снимат благотворително.
Но обичаме да снимаме и имаме желание. Моят фотоапарат е полупрофесионален, на tanzen е професионален.
Ако някой познава професионален фотограф, може да го включи към каузата.

И двете ще бъдем в неделя в 13.30 в градската градина /до малката площадка с люлки отстрани има една хубава поляна/ и ще снимаме, колкото можем  Wink.

В деня на снимките всеки може да дари, колкото предцени, като каже разбира се имената си и за кое детенце да отидат паричките.
Приятна вечер на всички!

# 347
-

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 10:27 от Dandi

# 348
Аз в Неделя няма да мога.  Sad Ако ще има и друг ден, моля пишете.

# 349
Срещата в парка днес мина отлично, много по-добре отколкото очаквах.
Благодаря ви момичета.   bouquet
Много, много благодаря на майките с големи сърца - Венета, Гери, другото Гери, Ваня и Иванка, както и на фотографите Жана и Митко, без помощта ма които нямаше да успеем.

Още утре ще преведа паричките за Кирчо /очаквам още от две мои приятелки/ и ще пусна отчет тук.

Пожелаваме на малкия Кирчо късмет и здравичък да си дойде у дома.
С него ще бъдем и на 29-ти, когато ще духне свещичките за своя втори рожден ден.
Успех мило дете!

# 350
Днес ще има Благотворителен концерт. Ето инфо http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=278755

# 351
Здравейте на всички,

от мен също едно голямо благодаря на всички, които се включиха в снимките, скоро ще пратя и снимките на Мими, за да ги прати на майките.

# 352
Момичета, трябва да запиша малкия на градина. За "Каменица" ми казаха, че записването става в първия работен ден след нова година. Какви документи трябва да нося?

# 353
Здравейте,момичета Grinning Казвам се Ивелина, живея в Кършияка и имам син на 2г. и 5м. и чакам второ дете-в 9-та г.с. съм. Тепърва ще почвам женските консултации и исках да помоля ,ако някоя от вас има впечатления от Христодулова да ги сподели. А и ако може,кажете как е Минев в поседно време-първото си дете раждах при него,ама след това мнооого лоши неща чух за тоя човек-вие какво ще кажете?

# 354
  • Пловдив
 Iva,oпределям Минев като комерсиален.

# 355
Знае ли някой къде в Пловдив правят отпечатък на снимка върху чаша?
 newsm78

# 356
Знае ли някой къде в Пловдив правят отпечатък на снимка върху чаша?
 newsm78

Във почти всяко фото студио. Напр. в фото Пинк, фотото в подлеза на Тримонциум със сигурност. Провери покрай вас дали предлагат тази услуга.

# 357
Момичета, трябва да запиша малкия на градина. За "Каменица" ми казаха, че записването става в първия работен ден след нова година. Какви документи трябва да нося?

Отиди и си вземи от тях молба, че искат да е по техен образец и там са описани нещата, които да носиш!  Peace Май ще чакаме заедно на опашката!  Grinning

# 358
Благодаря, Kaili!
 Wink

# 359
Здравейте,момичета Grinning Казвам се Ивелина, живея в Кършияка и имам син на 2г. и 5м. и чакам второ дете-в 9-та г.с. съм. Тепърва ще почвам женските консултации и исках да помоля ,ако някоя от вас има впечатления от Христодулова да ги сподели. А и ако може,кажете как е Минев в поседно време-първото си дете раждах при него,ама след това мнооого лоши неща чух за тоя човек-вие какво ще кажете?
Здравей мила знам,че Минев работи в Селена....

Общи условия

Активация на акаунт