Бягаме на планина и на море, но Пловдив пак си ни зове - 26

• 42 040
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
antom, а преди това не мога ли да си купя нещо или само тогава има тази възможност на базарите?  Hug Heart Eyes

# 391
Здравейте момичета,защо не мога да  кача снимка като аватар тук???Има ли нещо специфично????  Embarassed

трябва да с определен размер

ето тук е обяснено, просто чети внимателно всичко
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 22:30 от Арманяк

# 392
  • пловдив
antom, а преди това не мога ли да си купя нещо или само тогава има тази възможност на базарите?  Hug Heart Eyes

ORHIDEA ще се радвам да те видя на базара  Heart Eyes Виж за купуване по рано не съм убедена . На мен това ми е бойно кръщение  Joy на миналия базар само творих и не съм участвала като продавач, но си спомням, че момичетата не даваха предварително, за да не се сърдят тези които ще дойдат на място   Tired

Арманяк
страхотни кутийки, ще се радвам ако предоставиш от тях на базара  Hug
Единият вариант е да ги донесеш директно на най близкия за тебе щанд  на 19.12,  другия вариант е да се видим до 13.12, когато е окончателното пакетиране. На ЛС ми пиши как ти е  удобно и ще ти пратя мои координати  Peace

# 393
  • Пловдив
Знаете ли вече от колко часа ще работи коледният базар на 19.12?

# 394
  • пловдив
Знаете ли вече от колко часа ще работи коледният базар на 19.12?
veliana ако питаш за благотворителния базар, за сега старта е 10ч, а примерния финал е 18ч / по всяка вероятност ако има хора ще останем и до по късно/  Hug

# 395
Здравейте,момичета  bouquet
Искам да ви помоля да ми дадете отзиви за д-р пелев от окръжна болница , както и за негови координати. Благодаря ви предварително Hug

# 396
Здравейте  момичета, нахлувам  при  вас  за  да  споделя за  благотворителни  концерт  за  Михаела  който  е  организиран  на  16.12.2009  в  кино  Гео  Милев  в  прекрасният  ви  град, всички  имащи  желание  и  възможност  са  добре дошли  Hug

повече  за   Михаела  в   темата  и 
и  в групата и  във  Facebook

bouquet 

# 397
  • Пловдив

veliana ако питаш за благотворителния базар, за сега старта е 10ч, а примерния финал е 18ч / по всяка вероятност ако има хора ще останем и до по късно/  Hug
[/quote]

Да, за него питах - там сме, ще доведем и приятели. Видях, че сте приготвили чудесни неща. Peace

# 398
Ще следя и аз за Благотворителния базар.   Peace
Наистина готини неща ще има. Ще дойдем непременно.

# 399
  • пловдив
  bouquet Благодаря ви за подкрепата момичета!
И да ви подсладя, че днес имам повод да почерпя  Hug

# 400
Извинявайте,че така нахлувам в темата.Моля ако може да ми препоръчате добър педиатър за сина ми.Или от поликлиниката в Тракия,или от поликлиниката до понеделник пазара.Благодаря на всички предварително.  bouquet

# 401
  • Пловдив
За тракия -доктор Рашкова.

# 402
Здравейте,момичета  bouquet
Искам да ви помоля да ми дадете отзиви за д-р пелев от окръжна болница , както и за негови координати. Благодаря ви предварително Hug

Д-р Пелев 0888/65-54-75

Частна клиника Св.Валентин 65-11-01 - запиши си час , приема следобед

Отличен професионалист. Родих и двете си деца при него и продължавам да го посещавам периодично. Много съм доволна  Heart Eyes

Надявам се, че съм помогнала   bouquet

# 403
  • пловдив
Днес получихме разрешение  за щанд пред Централна поща

и

Благотворителния Коледен базар за 2009 г. организиран от ДБМ /Пловдив/
 ще се проведе на
19 и 20 декември
МОЛ Пловдив           от 10 до 18 ч
Форум -Тракия         от 10 до 18 ч
Централна поща      от 10 до 17 ч

ЗАПОВЯДАЙТЕ, ЩЕ ВИ ЧАКАМЕ!

# 404
antom, това е страхотно!   bouquet  С удоволствие ще дойда пред Централна поща, много ми е удобно, само дано дечицата са ми здравички!

Извинявайте, че нахлувам в темата с гръм и трясък, но сега ви открих.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт